Keek op mijn Week: massage, kleding shoppen, fysio, klankbordgroep, zwemdiploma en een nachtje Eindhoven

Raar weekje was het weer. Heel hectisch met allerlei afspraken en het cancelen van afspraken omdat er weer andere afspraken voor in de plaats kwamen. Tegelijkertijd razend druk qua werk met continu een ontplofte mailbox, maar heel erg moeilijk om ook echt werk gedaan te krijgen omdat mijn schouder vast zit en ik daar flink last van heb. Gelukkig had ik de nodige belafspraken, mocht ik genieten van mijn dochter die haar zwemdiploma haalde en spendeerde ik onverwachts een nachtje in Eindhoven…

Deze week kwam mijn Coolblue bestelling binnen. Voor mijn verjaardag cadeaubonnen gekregen van mijn blogvriendinnen en yay: mijn ROZE SENSEO! Nu nog de tijd vinden om hem uit de doos te halen… Dank meiden!

Ontspanningsmassage en shoppen

Zaterdag had ik een ontspanningsmassage geboekt bij Nama Rupa omdat mijn schouder vast zat. Achter de laptop was daarom lastig. Laatste massage was alweer een paar jaar terug, ik doe dit soort dingen dus eigenlijk nooit. Maar nu dus even wel, ik wil gewoon meer genieten van de fijne dingen in het leven en dit was heerlijk relaxend. Bovendien kon mijn schouder er ook even tegen.

Daarna even werken en op de fiets naar Pull of Polo, een leuke kledingwinkel in mijn dorp. Ik had na de laatste post over welke winterjas mij nu zou staan, een berichtje ontvangen van Maud die hier werkt dat ik even langs moest komen omdat er hele mooie jassen waren binnengekomen. Zij heeft me geholpen om een mooie jas te vinden: een knalrode, korte wollen winterjas van Esprit. En dat was nog niet alles, ze heeft me geweldig kledingadvies gegeven en ik heb verschillende dingen gepast die ik zelf niet zo snel had uitgezocht. Daarbij kreeg ik bovendien tips om verschillende items te combineren. Het resultaat: een aantal sets kleding gekocht die echt iets voor me doen en die ik zelf niet zo snel had gevonden van Geisha en van Esprit. Ze zitten nog lekker ook en zijn geschikt voor zowel lekker thuis als naar een zakelijke afspraak met foto opportunities. Rib uit mijn lijf, maar het was het waard. Binnenkort moet ik echt eens gaan puinruimen in mijn kledingkast en dingen wegdoen, zodat ik er niet stiekem toch weer slonzig bij kan lopen. Want (thank you Maud) … met mijn nieuwe outfits kreeg ik deze week de nodige complimenten over mijn uiterlijk…

Not much op zondag

Zondag deed ik wat huishoudelijke klusjes, maakte ik een wandeling en probeerde wat werk te doen. Mijn schouder speelde weer op en ik kreeg er steeds meer last van, dus lang achter de laptop ging niet. ’s Avonds zat ik weer treurig in mijn uppie op de bank, maar wel in een kickass coole nieuwe outfit.  😎  The Client List heb ik afgekeken op Netflix en nu moet ik dus weer brainstormen over de volgende serie die ik wil zien.

Dit is toch gewoon een awesome tekst om te lezen voor je je broek aantrekt?

Van sport naar fysio

Maandag had ik een date met de sportschool, maar dat liep niet helemaal lekker vanwege de schouder. Mijn trainer gaf halverwege aan dat ik beter kon stoppen en even bij de inpandige fysiotherapeut kon langsgaan. Inmiddels een flink brandende pijn in schouder en arm, dus dat leek mij ook wel verstandig. Gelukkig had de fysio direct plek, kreeg ik tips en oefeningen en werd alles los gemasseerd en getrilt. Volgende week terugkomen om het nog losser te maken, want het zat behoorlijk vast en is nog niet helemaal weg. Verder lekker gewerkt met uiteraard de nodige pauzes waar ik nu extra goed op let. Daardoor krijg je minder gedaan, maar die pijnklachten zijn ook niets natuurlijk. Van mijn moeder kreeg ik vandaag heel lief een bakje nasi, dus ik hoefde niet te koken.

Even wandelen om de schouder rust te geven. Mag eigenlijk niet langer dan 1,5 uur achter de laptop zitten, dan moet ik pauzeren en je krijgt echt gewoon je werk niet gedaan in die tijd…

Huisarts en klankbordgroep

Dinsdag ging de wekker al heel vroeg, want om 7.15 moest ik één van mijn dochters bij de ex ophalen voor een tripje naar de huisarts. Een wondje dat niet kleiner werd, maar steeds groter en ze had er veel last van de arme mop. We kregen er een antibacteriële crème voor, maar de apotheek ging pas om 8 uur open. Eerst naar mijn huis dus, even chillen en daarna via de apotheek door naar school. In de middag ondanks de drukte even snel bijkletsen met een vriendinnetje en toen weer door. ’s Avonds mocht ik aanschuiven bij de ex, kreeg ik een berichtje van de nieuwe bewoners van ons oude huis dat er weer een flinke stapel post en een perspakketje voor me was bezorgd en daarna door naar school voor een vergadering met de klankbordgroep over de onderwijsvernieuwing. Hier mochten we onze tips en tops delen en kregen we de verbouwplannen te zien, waarmee de school het kindgerichte onderwijs met persoonlijke leerlijnen nog beter vorm kan geven.

Perspakketje Ella’s Kitchen

Dit pakketje werd bezorgd met nieuwe producten van Ella’s Kitchen om te proberen.

Ja, zwemdiploma A!

Woensdag stonden er eigenlijk 2 leuke bloggerevents op ons programma: een Unboxingfeestje van LOL Surprise en gamen bij Nintendo. De meisjes hadden hier erg veel zin in, maar uiteindelijk hebben we een heel ander feestje gevierd: kleine zus mocht afzwemmen voor haar zwemdiploma A! Eindelijk na bijna 2 jaar. En veel belangrijker ook dan blogfeestjes. We lunchten nog even bij haar papa om daar de laatste spulletjes op te halen, omdat ze vanwege de schoolvergadering een nachtje extra waren gebleven. ’s Middags deed de kleine mop ontzettend haar best en haalde ze dit felbegeerde papiertje. Geen zwemvleugels meer voor ons! Hoera! Ze kreeg cadeautjes en samen met haar papa hebben we spareribs gegeten om het feestje compleet te maken. Die avond na het douchen kroelde ik lekker met mijn moppies tijdens het voorlezen uit Wipneus en Pim. Zo fijn is dat.

Onverwachts naar Eindhoven

Donderdag sliepen de meisjes niet thuis, en ik zelf ook niet. Deze week kreeg ik een uitnodiging om vanavond naar een persevent in Eindhoven te komen om meer te horen over de Costa Daurada in Spanje. De meisjes bracht ik dus bij oma en opa voor een nachtje logeren, waarna ik samen met Linda de files van de langste avondspits van 2018 trotseerde. Ondanks tijdig vertrek, hebben we er echt lang over gedaan. Maar wat een mooie streek die Costa Daurada! En ook van alles te doen voor kinderen. Deze avond was er wijn en lekkere hapjes en we bevonden ons in de Skybar op de 13e verdieping van het hotel met een prachtig uitzicht en heerlijke buitentemperatuur. We waren met een gezellig clubje bloggers dus veel gelachen en ik mocht blijven slapen in een erg mooie kamer in het NH Hotel in Eindhoven. Heerlijk bed, fijne regendouche met lekkere doucheproducten en gewoon heel strak ingericht. Daar houd ik van.

Breakfast with a view

Vrijdag werd ik wakker met lekkere koffie uit de Nespresso machine op de kamer en daarna genoot ik samen met Linda van het uitgebreide ontbijtbuffet: scrambled eggs, lekker brood, vers fruit, goede koffie… en een adembenemend uitzicht over Eindhoven. Na de files reed ik weer naar huis en de zon scheen. Heel bijzonder en dankbaar dat je dit zo mee mag maken op een doordeweekse dag. Thuisgekomen stond er een berg perspakketjes op me te wachten en een overvolle mailbox, maar ik heb besloten om me er niet druk om te maken. Stap voor stap aan de slag. Je kunt nu eenmaal niet alles tegelijk doen.

Breakfast with a view…

Dit weekend heb ik de plannen ook al een paar keer omgegooid, maar hoe het er nu uitziet gaat het genieten worden. Zeker vanwege het voorspelde mooie weer!

Wat ga jij dit weekend doen?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Nathalie zegt:

    Het event in Eindhoven was een mooie en bijzondere ervaring. Ik moest al vroeg weer vertrekken de volgende ohtend maar leuk om je tijdens de avond gesproken te hebben. Wat een gave kleur Senseo heb je!

  2. Kelly zegt:

    Proficiat met het zwemdiploma! Dat is echt heel fijn.
    En mooie setjes kleding gekocht! ??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.