Al eens fruitsnoepjes geproefd?

Fruitsnoepjes. Heb jij ze wel eens geproefd? Snoepjes gemaakt van alleen fruit? Wij wel, maar die ervaring was niet direct positief. Ik was dan ook een beetje huiverig voor de snoepjes van ‘de kleine keuken’… Maar dat bleek niet terecht!

Gastblog door Esther Noordergraaf

Fruitsnoepjes kleine keukenDe kleine keuken maakt biologische gezonde tussendoortjes voor baby’s en kinderen, gemaakt van pure ingrediënten als groeten en fruit. Alle ingrediënten die gebruikt bij de producten van de kleine keuken zijn biologisch, en vrij van geraffineerde suikers, slechte vetten, zout of andere rare toevoegingen. De  appel en aardbei snoepjes die wij ontvingen zijn dan ook gewoon gemaakt van, verrassend genoeg, biologische appels en biologische aardbeien! De snoepjes zijn geschikt voor dreumesen vanaf 18 maanden.

Smaakvol!

Voordat ik de snoepjes door mijn peuter en kleuter liet proeven, waagde ik me er zelf alvast aan. En ik was verrast! De smaak was prima, je proeft echt aardbeien.

Daarna was het de beurt aan de jongens… Spannend, want ook zij vonden de eerdere fruitsnoepjes niet lekker. Maar ook zij vonden de snoepjes geslaagd. Mogen we er nog eentje?! Nou dan weet je genoeg!

Zelf vond ik het uiterlijk van de snoepjes wat minder aantrekkelijk, en ook de grootte varieert per snoepje soms behoorlijk. Maar ik geloof niet dat de kinderen daar last van hadden. Zeker de allerkleinsten zullen daar geen problemen mee hebben, die hebben sowieso nog niet zoveel vergelijkmateriaal.

Handige hersluitbare verpakking

Wat ik erg handig vind aan de verpakking, is dat hij heel goed hersluitbaar is. Je kunt de snoepjes daardoor prima in je (luier) tas kunt bewaren en er af en toe eentje geven.

Verder zijn de snoepjes hooguit een gram per stuk, dus het aantal (natuurlijke) suikers en vetten die je kindje binnenkrijgt is ook erg beperkt met deze snoepjes.
Een prima alternatief dus als je een gezond snoepje zoekt voor je kindje!

Kijk voor meer informatie op de website van De Kleine Keuken.

Heb jij al eens fruitsnoepjes geproefd en wat vond je daarvan?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, ik voel me het glitterkanon dat jouw leven opleukt of in ieder geval een bende van glitters achterlaat. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om door het leven te sprankelen als en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, ondernemer en co-ouder van 2 leuke dochters van 10 en 11 jaar. Ze schelen maar 15 maanden en zijn dikke vriendinnen, maar toch zo verschillend. Je leest hier over ondernemen, fijne perks in het leven, bijzondere ervaringen en leuke dingen.

Geef vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.