Voor mijn broertje… bijna broer en zussendag!

Mijn broertjes en ik. We kennen elkaar door en door en delen niet alleen onze familiegeschiedenis en genen, maar ook een groot deel van ons leven tot nu toe. Hoe vaak vertel jij je broer eigenlijk hoeveel hij voor je betekent? Die vraag kreeg ik van Elma van Vliet. Daarom nodigde ze mij samen met mijn broers uit voor een broers en zussenbrunch in Amsterdam. Het leek ons heel erg leuk om eens lol te trappen met z’n drietjes!

voor mijn broertje

Helaas kwam er een sterfgeval tussen en werd deze brunch verschoven naar data waarop ik zelf niet kan. Zo gaat dat in het leven: ook verdrietige familie omstandigheden horen er helaas bij. Ik vertelde het mijn broertjes en die lieten zich niet kisten: dan gaan we gewoon lekker zelf lunchen met elkaar! Nou superleuk idee, dus dat staat dit weekend op het programma: bijkletsen met mijn broertjes, samen flauwe grappen maken en dat alles zonder dat één van ons politie agentje voor zijn of haar kinderen hoeft te spelen. Gewoon even samen en horen hoe het nu gaat. Ik heb er ontzettend veel zin in!

voor mijn familie

Cadeauboekje

Van Elma van Vliet heb ik voor hen haar nieuwe cadeauboekje ontvangen getiteld ‘Voor mijn broertje’. Het is er niet van gekomen om die in te vullen, maar samen bijkletsen is een mooi alternatief dacht ik zo. Met dit boekje kun je je broer laten weten hoe onmisbaar hij voor je is. Overigens is er gelijktijdig een ‘Voor mijn zus’ cadeauboek uitgekomen.

Je vult het boekje zelf met grappige anekdotes en onvergetelijke momenten die jullie samen deelden. Bijvoorbeeld het kattenkwaad dat jullie samen uithaalden, de muziek die jullie luisterden, de stoere dingen die jij niet durfde maar hij wel, en de grootse toekomstplannen die jullie vroeger maakten. Het ingevulde boekje is een echte verrassing op 30 september, want dan is het Nationale Broer- en Zusdag.

“Mijn broers zijn superhelden”

Elma van Vliet, maker van het boekje: “Het is misschien een open deur dat waardering het mooiste cadeau is dat je kunt krijgen. Toch kun je er niet vaak genoeg aan herinnerd worden. In een tijd waarin iedereen druk is, is het voor veel mensen lastig om met elkaar stil te staan bij wat je voor elkaar betekent. Terwijl dat juíst de momenten zijn waaruit je zoveel energie haalt! Ik heb mijn eigen broers veel te lang niet verteld wat een superhelden het zijn, dus vul ik twee boekjes Voor mijn Broer(tje) en geef ze op Nationale Broer- en Zusdag. Ik hoop dat meer mensen op deze dag hun broer of zus laten weten hoe belangrijk ze zijn.”

Terug naar de kindertijd

Je broer of zus is een stukje kindertijd dat nooit verloren gaat. Je deelt ervaringen en momenten met elkaar die alleen jullie begrijpen. Soms is er maar één liedje nodig om mooie gebeurtenissen uit jullie kindertijd boven te halen. Door de leuke en verrassende vragen helpt zo’n cadeauboekje om de dierbare jeugdherinneringen op te halen en voor altijd te bewaren. Met het geven van het boekje zet je je broer(tje) of zus(je) in het zonnetje en bedank je hem of haar op originele wijze voor zijn broederliefde of haar zusterliefde, onverzettelijke steun en gezonde dosis humor. Hij is er ook voor je vader of moeder.
voor mijn zusje

Winactie

Deze cadeauboeken Voor mijn Broer(tje) en Voor mijn Zus(je) zijn vanaf 10 september 2018 verkrijgbaar bij de (online) boekhandel voor de prijs van €12,50. Ik mag onder mijn lezers van beide varianten één exemplaar verloten. Je maakt kans door hieronder in een berichtje te delen of je meedoet voor je zus of je broer. Over ongeveer een week maak ik de winnaar bekend, zorg dat je een geldig mailadres gebruikt en blijf me uiteraard volgen. Als ik een vlogger was vroeg ik om het blauwe duimpje omhoog op Facebook!
De winnaars zijn geworden: Clau-dya voor haar zus en Tammy voor haar broer. Gefeliciteerd, ik ga jullie mailen!
Voor wie doe jij mee? En ga jij weleens op stap met al je broers of zussen?
Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, ik voel me een glitterkanon en probeer met mijn blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, ondernemer en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 12 jaar. Je leest hier over intens genieten van het leven na longcovid, fijne perks, bijzondere ervaringen en de band versterken met je tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Marian van Trigt zegt:

  Een zus en 4 broers hechte band. OOk alle partners. Doen graag leuke dingen met elkaar

 2. Cobi zegt:

  Ik doe graag mee voor Mn zusje

 3. Nadine zegt:

  Ik heb alleen een broertje. Dus ik doe graag mee voor hem! Super leuk! Ik hou van lijstjes en boekjes!

 4. Marian B zegt:

  Leuke boekjes! Ik doe mee voor mijn broer.

 5. Tammy zegt:

  Doe graag mee voor mijn broertje
  Ssuper leuk lijkt me dat
  Hij woont tegen over me maar we zien elkaar niet dagelijks ? ja langsrijden
  We zien elkaar niet wekelijks maar altyd gezellig en leuk

 6. Claudia Diependaal zegt:

  Wat leuk! Ik heb alleen een zusje!

 7. Ik ben eigenlijk al een hele tijd niet meer op stad geweest met mijn twee jongere zussen. Dat zou zeker wel weer eens leuk zijn!

 8. Femke zegt:

  Ja! Graag! Voor mijn zusje zou ik hem graag invullen. Ben zelf in een variant voor mijn kinderen begonnen, heel erg leuk om zoiets te kunnen geven. En gezien de hele sterke band tussen ons, zou dit geweldig zijn!!

 9. Anita te Gussinklo zegt:

  Heel erg leuk, ik doe graag mee voor mijn zus(je)

 10. Anna zegt:

  Heeeel lastig ik heb een broer en een zus, maar dan kies ik voor mijn broer..

  Facebook: An Na

 11. Clau-dya zegt:

  Ik doe heel graag voor het boek voor mijn zus, om herinneringen levend te houden en niet te vergeten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.