Back to school outfits shoplog + win

Vandaag gaan mijn dochters weer naar school, de 6 weken vakantie zijn omgevlogen. Traditioneel maakte ik altijd een foto op de eerste schooldag, maar dit jaar neemt papa die voor zijn rekening. Wel heb ik samen met de meisjes hun outfits voor deze dag uitgezocht in de outlet bij Mini & More én… ik mag shoptegoed verloten onder mijn lezers!

Nu ze 6 en 7 jaar zijn, hebben de meisjes allebei duidelijk hun voorkeuren als het gaat om wat ze aan hebben. Soms nog heel lief en meisjesachtig en soms juist donkere kleuren en superstoer. Van Mini & More mochten we back to school outfits uitzoeken en omdat ik moeite had om een keuze te maken uit het grote aanbod, riep ik daarom de hulp van de meisjes in. Nou, dat hoefde ik geen 2x te zeggen. Om de beurt met mama achter de laptop en scrollen maar door de kleertjes…

Little Miss Juliette en LavaLava

De jongste had een duidelijke voorkeur voor Little Miss Juliette en de oudste viel voor LavaLava. Vindt mama zelf ook hele leuke merken! Met zorg stelden we 2 outfits samen en we konden het niet laten om er nog een bikini van 5 euro op de groei bij te bestellen. Omdat ie zo leuk is. Bij binnenkomst van onze bestelling bleek alleen de kleur van de LavaLava jurk anders te zijn dan op de foto, waarschijnlijk hadden we niet goed de omschrijving gelezen en waren we puur op het plaatje afgegaan. Wel net zo’n leuk jurkje natuurlijk, maar hij matchte niet met het vest dat we erbij uit hadden gekozen. Gelukkig hebben we nog meer kleding van Little Miss Juliette uit een eerdere bestelling bij Mini and More en zo hebben we nu door leuk te combineren met dingen die al in de kast lagen zelfs 3 gave outfits bij elkaar! En een bikini.

Meer lezen? Hier onze Bomba en Lovestation22 shopsels van Mini & More

LavaLava

Mijn oudste dochter houdt van maxi-jurken. De maxidress van LavaLava hebben we gecombineerd met een spijkerjasje van B.Nosy. Zo kan ze variëren bij warm en minder warm weer. De zwarte legging is overigens ook van LavaLava en kan ze op koudere dagen onder de jurk dragen. Er zou ook een longsleeve onder de jurk kunnen om hem langer door te dragen, in plaats van een spijkerjack of vest.

Little Miss Juliette

De items van Little Miss Juliette die mijn jongste dochter uitzocht, deelt ze zoals jullie zien netjes met haar zus. Het t-shirt met de franjes staat namelijk net even wat leuker bij het vest van grote zus en zelf draagt ze een shirt dat we eerder bij Mini & More kochten van Little Miss Juliette. Haar zus draagt het matchende rokje. (Ik kocht toen twinning sets: voor beide meisjes exact hetzelfde.) Dat is het fijne van dit merk, steeds als je er een item bij koopt kun je dat goed combineren met de andere kleding van LMJ die je al in de kast had liggen.

Win 25 euro shoptegoed

Zelf vind ik het echt een goede vondst, deze webshop. Je vindt er leuke merkkleding maar je betaalt niet de volle mep. Dus ben jij op zoek naar een leuke back to school outfit met een mooie korting? Mini & More biedt iets oudere collecties aan (het vorige seizoen) tegen minimaal 50% korting. Ik kan er zoals jullie zien altijd heel goed slagen. Als jij je kind ook in het nieuw wilt steken, klik dan even door naar de webshop en vertel mij wat jij uit zou zoeken als je 25 euro shoptegoed zou winnen. Dat mag ik namelijk verloten onder mijn lezers  😀 . En voor die 25 euro heb je echt leuke items voor jongens én meisjes. Voor welk merk en/of item zou jij gaan als je wint?

En de winnaar is geworden… Lisette! Van harte gefeliciteerd, ik neem contact met je op voor de afhandeling.

En wat vind je van onze fashion finds?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. stina van der Linden zegt:

  Leuk dat ze ook nog grote jongens maten hebben. Ik zou voor dit vest/jasje gaan voor mijn zoon

 2. Corinne de Graaf zegt:

  Een leuke longsleeve van het merk Birds nu D-rak voor mijn dochter

 3. Joyce van dorp zegt:

  Super leuk!! Mijn dochter van 5 is gek op jurkjes, waarschijnlijk wordt het een jurkje van quapi. Deze vindt ze denk ik erg leuk en ziet er warm uit! https://myshop.s3-external-3.amazonaws.com/shop3044400.pictures.quapi-ghaliya-trueblue.jpg

 4. Sabine Hensens zegt:

  Deze shop gelijk even in mijn favorieten gezet! Inderdaad leuke kleding voor betaalbare prijzen….Als ik de gelukkige winnaar mag zijn zou ik een nieuwe bikini voor mijn dochter uitzoeken én een tuinbroek. Dat staat haar altijd zoooooo leuk en is ook goed te combineren met veel shirts en vesten, slippers, sandalen of super leuke gympen!!

 5. troost sebas zegt:

  Superleuke fantastiche binnenkomer!!
  Ben 300.procent verblijd met deze mooie gewilde en zeer succesvolle like en deel actie die het vast en zeker gaat worden.
  Daar ben ik van overtuigd en ja zeker maxima en alexander zijn een en al oor en doen dan ook zeker mee.
  Mijn dagen bestaan uit like en delen en ik ga duimie duimie doen.

 6. anita kempenaers zegt:

  leuk shoptegoed, doe graag mee voor mijn kleindochter of kleinzoontje, mogen zelf iets kiezen

 7. Anita H. zegt:

  Ik zou voor deze sweater gaan: https://www.miniandmore.nl/p-1a/.

 8. Marcia Kan zegt:

  Jaaaaaaa, mijn favoriete webshop!! Die 25 euro zou ik dolgraag besteden aan deze mooie jurk in maat 140! https://www.miniandmore.nl/p-1a/112821.html (Birds by D-rak, live a colourful life)

 9. Suzanne Hin (Sue Hin op Facebook) zegt:

  Oh jeeh wat een leuke website ik word er hebberig van. Ik zou vooral gaan shoppen voor mijn oudste dochter die in oktober 9 word. Ze heeft een flinke groeispurt gehad dus het is ook wel nodig. Ik ga iig voor Birds by D-rak longsleeve strong blue Do what you love en Birds by D-rak longsleeve graphite Love hart

 10. Aide zegt:

  Quapi is echt een favoriet hier thuis voor onze zoon

 11. Michael Bouwman zegt:

  https://www.miniandmore.nl/p-1a/16584.html

  Dit zou ik zeker kopen voor mijn dochter macey! Zal ze helemaal geweldigvinden

 12. Nency zegt:

  maat 128

 13. Daan moerland zegt:

  Leuke actie zeg! Mn meisje mag na een half jaar groep 1 door na groep 2 ? supertrots natuurlijk?https://www.miniandmore.nl/p-1a/16513.html met dit jurkje zou ze echt prachtig staan? zou wel erg leuk zijn

 14. Yessica zegt:

  Een hele goedemorgen wauw wat een leuke jurkjes??
  En ik ben zonet gelijk gaan kijken naar deze webshop. Ik heb nooit geweten dat deze jurkjes? zo betaalbaar waren ik had altijd gedacht dat ze ongeveer 40.00 euro waren nou mijn mond viel openwauw wat een ontzettende veel mogelijkheden echt super ook erg handig wat je precies wil alles hebben hun er goed over nagedacht @mini@more toppie hoor! Ik was gelijk in een oogopslag verliefd op die panda jurkje gisteren las ik bij een andere blog bij aukjeswereld dat haar 2 dochtertjes ook die jurkjes droegen zo mooi dat is met donkerblauw met een grote panda erop, aan de achter kant is het zwarte strepen. super gaaf deze zou ik héél graag willen kopen in maat 116❣???

  Ik heb je bericht gedeeld op Facebook
  En ik ga volgde jou al❣

  Veel liefs

 15. Claudia Diependaal zegt:

  Ik doe heel erg graag mee! Zo’n leuke kleding! Dat wordt weer een nieuwe verslaving haha! Bedankt hoor ???

 16. Maaike zegt:

  Oh nee, heel verhaal getypt is het weg 🙁
  Poging 2:
  Wat hebben je meiden leuke kleren uitgezocht!
  Onze tweelingdames van 6 jaar willen meestal hetzelfde aan, niet precies hetzelfde, maar bijvoorbeeld een andere kleur. Als het goed is komt vanmiddag het pakketje van Mini&More binnen met daarin de Happy nr. 1 pink feather jurkjes (hetzelfde maar net even anders) en de stippenjurken van Birds by D-rak (blauw met zwart en zwart met blauw)
  Mochten we winnen zouden we weer voor D-Rak gaan, want die kleur blauw is echt fantastisch! En dan voor de rokjes ( geometrisch en stippen) 🙂
  Succes voor je dames het komende schooljaar, aan de outfits zal het niet liggen 😉

 17. Maaike zegt:

  Wat hebben je meiden leuke kleren uitgezocht!
  Onze tweeling dames willen niet hetzelfde aan, maar wel iets wat op elkaar lijkt.
  Als het goed is krijgen we vanmiddag ons pakketje van mini&more binnen. Met daarin de leuke Happy nr. 1 pink feather jurkjes (2 met dezelfde kleur, maar net even anders) en de birds by D-rak stippen jurken (blauw met zwart en zwart met blauw).
  Mochten we winnen zouden we weer gaan voor D-rak, die kleur blauw is namelijk fantastisch! En dan voor de rokjes 🙂
  Succes het komende schooljaar voor je dames, aan de outfits kan het niet liggen 😉

 18. Tamara zegt:

  wat een leuke site, met leuke jurkjes! Emma vindt de jurk kitten pink lilac te gek!

 19. Tamara zegt:

  Wat een leuke en betaalbare webshop! Ik zou een mooie polo van het merk nais voor mijn zoon bestellen en een vest of trui voor in de winter.

 20. Judith Rotmans zegt:

  oh wat een leuke shop, goed om die te ontdekken. ik zou voor onze kleine surf-fan gaan voor dit coole shirt: THE FUTURE IS OURS SHIRT SURFOX BLUE (6026)!

 21. melissa zegt:

  Inderdaad een hele leuke webshop zeg. Ga ik zeker vaker naartoe! Ik vind de grijze Little Miss Juliette Sweat Dress erg gaaf voor onze elise!

 22. SVB zegt:

  Ik denk dat ik zou gaan voor: LavaLava jurk Venice long sleeves black. Maar misschien met inbreng van mijn dochter dat het nog wat anders wordt 😉

 23. Micky zegt:

  https://www.miniandmore.nl/
  Het happy nr 1 skirt met groene veertjes! Dit vind ik nou echt een grappig rokje en omdat ie groen is (dus stoer!) is ie zojuist ook door mijn dochter goedgekeurd. En dat zegt wat op haar leeftijd!

 24. Anita te Gussinklo zegt:

  Een mooie jeans van Vingino

 25. Sophia Grootjans zegt:

  D-rak for girls shirt Never look back grey m. en de D-rak for girls shorts Never look back coraal

 26. G.T. zegt:

  Ik vind de Knot so bad longsleeve met VW bus zo leuk! Ik maak graag kans.

 27. Gera zegt:

  Voor een jurk in maat 110! Merk maakt niet uit maar ben nog op zoek naar een feestoutfit. En de net 4 jarige wil geen rok maar een jurk 🙂

 28. Lenny Wibbelink zegt:

  Volgende week gaat onze dochter naar groep 3. Met de winter in aantocht wordt ze super vrolijk van Happy Nr. 1 Jurk kitten pink lilac (HP-17-106) en Happy Nr. 1 Legging soft pink (HP-17-136)

 29. lottie zegt:

  Longsleeve Feather Black: Super leuk voor mijn nichtje!

 30. Lisanne Bons zegt:

  Quapi jurk Gillian lollipop dots vond mijn dochter super leuk.

 31. syl zegt:

  oohh wauw, daar doe ik graag aan mee, als ik mag winnen dan gaan we voor een mooie broek van nais, onze zoon draagt het liefst joggingbroeken en deze zijn ook nog eens heel mooi!

 32. tamara roos zegt:

  Leuke actie zeg, maar bovenal leuk om via jou kennis te maken met deze site.
  Leuke kleding. Ik ga voor de Antony Morato jeans blauw. Mijn oudste zoon zit in een groeispurt (eindelijk: -) ). En de broeken lijken per dag wel te klein te worden. Dus doe graag mee voor een nieuwe.
  En de fashion finds zijn echt cute hoor 🙂

 33. Anneliese de Waal zegt:

  Ik doe graag mee voor mijn dochtertje Sam, zou kiezen voor de jurk = Happy Nr. 1 Jurk kitten pink lilac . Groetjes van, Anneliese de Waal

 34. Karin zegt:

  Ik zou heel graag de LavaLava longsleeve Jill black (S) en daarbij de Jake Fischer sweatpants Lois sky blue melange voor mijn twee meiden willen bestellen met het shoptegoed van 25 euro.

 35. Marian B zegt:

  Leuke setjes! Hier zijn ze na de zomer wel toe aan nieuwe grotere kleding, dat shoptegoed is dan ook zeker welkom 🙂

  1. Marian B zegt:

   De Happy longsleeves zijn erg leuk voor mijn dochtertje.

 36. Rewana zegt:

  Gave setje hoor dames;)
  Ii zelf zou voor mijn kleine grote vent iets van
  Legends22, Skurk of toch Nais scoren, heb al (te)veel leuks gezien;)
  En aangezien mr weer nieuwe kleding nodig heeft, jaja, 5jr en maatje 140 is on his ways!

  Dus we wagen een gokje…

 37. marjo van leeuwen zegt:

  je met 3 kids, kan ik dit goed gebruiken, quapi of birds vindt ik erg leuk, zag voor jongens nais. Dus als wij winnen is het nog moeilijk kiezen!

 38. Anna zegt:

  Ik zou voor deze jurk gaan voor mijn dochter Julia:

  Lovestation22 dress Benthe black white

  Facebook: An Na

 39. Debby bruynen zegt:

  Goed geshopt! Ik vind de Nono jurk maya navy erg tof!

 40. Marian Zw zegt:

  Dat is leuk, ik twijfel nog tussen zoveel leuke kleding maar mijn dochters kast is inmiddels aardig uitgedund nu ze zo hard groeit dus het wordt een leuk jurkje. vorige Happy Nr. 1 Jurk pink 2 feathers (HP-17-109)

 41. Sharon de Ridder zegt:

  Wat een leuke site! Ik heb hem gelijk een bookmark gegeven.

  Ik zag shirt Longsleeve Feather Black. Samen met rokje Feathers Green een superleuke outfit!

 42. Kristel Gubbels-Daemen zegt:

  Wow wat een leuke kleren hebben ze daar. Vind deze erg gaaf voor onze dochter Noor https://www.miniandmore.nl/p-1a/41068.html
  Vind deze mooie kleuren hebben. Onze dochter is nu al weer 1 week naar school aan het gaan en ze vind het heerlijk. Lekker werkjes maken en met vriendinnen afspreken zegt ze dan 🙂

 43. Lisette zegt:

  Graag! Mij n dochter kan wel weer wat nieuwe outfits gebruiken, ik shop.altijd veel meer voor de zoons, gek hè! Ik vind de jurkjes van lavalava erg leuk

 44. elisabeth maria martina zegt:

  een leuke spijkerbroek en sewatshirt voor kleinzoon tije, die komen altijd goed van pas

 45. wendy v v zegt:

  leuk, ik doe graag mee voor mijn neefje die vrijdag geboren is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.