5 stoere lampen

Mijn interieur is best gewaagd al zeg ik het zelf. Met roze als hoofdkleur en zwarte accenten. Ik heb een stoere staande lamp in de woonkamer en ook boven de eettafel hangt een zwarte lampenkap. En dat is dan voor dit kleine poppenhuisje alweer gewaagd genoeg haha, dus de andere lampen in de woonkamer en keuken zijn witte spotjes. Maar hoe stoer zijn deze 5 lampen?

stoer kantoor shutterstock

En wat een stempel kun je met stoere lampen op je interieur drukken! Als je over de basis van je interieur hebt nagedacht en dat plaatje in je hoofd houd, dan kunnen dit soort accessoires als eyecatcher het plaatje helemaal af maken. Zo werkte ik zelf met het idee: hout, wit als hoofdkleur, veel roze en stoere zwarte accenten. In mijn geval dus zwarte lampen, zwarte klok, zwarte gordijnen, zwarte tafelpoten… En dan de flamingo’s om de boel op te fleuren. Bij elke aankoop check ik of het matcht in dit sfeerbeeld.

Spot met grille

stoere lamp spot met gril

Wat vinden jullie van deze industriële betonlook spots met een echt grille ervoor? Kost (op dit moment afgeprijsd) 59,95 euro.

Om het hoekje

stoere zwarte lamp eettafel

Heb je een rechthoekige eettafel? Dan is dit echt een opvallende keus. Deze hanglamp van speels zwartstaal is 140 centimeter breed. De prijs is 599 euro.

Bolletje

ronde draadlamp zwart

Zelf heb ik een ronde eettafel omdat ik een kleine woonkamer heb. Daarboven staat een ronde vorm heel leuk. Deze stoere draadlamp kan overigens ook prima in bijvoorbeeld de hal. Prijskaartje is 89,95 euro.

Ff dimmen

zwarte vloerlamp met dimmer

Opvallend design én dimbaar! Deze zwarte led vloerlamp kun je bovendien kantelen via 2 scharnieren die er in verwerkt zitten. Afhankelijk van hoe je hem instelt is hij tussen de 132 en 150 centimeter hoog. Hij kost 239,95 euro.

Letterlijk koele lamp

ventilator lamp

Na de hitte van afgelopen week moet ik zeggen dat ik deze lamp ook wel heel koel zou vinden. Bijvoorbeeld in de slaapkamer… een lamp met een windje op z’n tijd, hoe heerlijk is dat? Deze kost 459 euro.

Houd jij ook van stoere lampen?

Uitgelichte afbeelding: Shutterstock. Andere fotocredits: Straluma.nl 

disclaimer

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, ik voel me een glitterkanon en probeer met mijn blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, ondernemer en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 12 jaar. Je leest hier over intens genieten van het leven na longcovid, fijne perks, bijzondere ervaringen en de band versterken met je tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.