Ken jij deze thee smaken van Evans & Watson?

Thee wordt net als heeeel vroeger (VOC tijd) steeds meer als luxe product gezien. Een stukje verwennerij, een cadeautje voor jezelf of iemand anders. Natuurlijk kun je nog steeds ‘even snel’ een bakkie thee maken met behulp van een zakje, maar meer en meer mensen kiezen anno 2018 voor losse thee van goede kwaliteit en met bijzondere smaken. Online thee specialist Evans & Watson vroeg mij of ik enkele smaken wilde proberen en stuurde wat bijzondere varianten toe. Ik ben heel benieuwd of jij deze thee smaken kent? 

thee evans n watson

Evans & Watson bestaat sinds 2012 en was één van de eerste online theewinkels. Ze specialiseren zich in kruidenthee, rooibos en vruchtenthee. Ook andere varianten zoals matcha, witte thee etc kun je hier vinden. Ze stuurden mij 4 smaken toe om te proberen, in verzegelde zakjes voorzien van de perfecte trektijd, watertemperatuur en benodigde hoeveelheid thee.

Earl Grey Creme

Deze thee moet 3 minuten trekken en bestaat uit zwarte thee, stukjes citroen, aroma, rozenknoppen en rozenblaadjes. Een stevige thee voor de ochtend of middag. Lekker, vooral door het citroenige!

thee evans n watson

Green Ginger Lemon Naturally

Citroen en gember doen het altijd perfect in de ochtend, dit is dus een fijne thee om mee wakker te worden. Lekker verfrissend en je krijgt er direct energie van. Deze thee hoeft slechts 2 minuten te trekken en bestaat uit groene thee, stukjes gember, natuurlijk aroma, sinaasappelschil, citroenschil en zonnebloembloesem.

thee evans n watson

Gingery Pear Green Rooibos

Ik houd eigenlijk niet van rooibos thee, dus bij deze smaak had ik zo mijn twijfels. De gemberperensmaak camoufleert echter dusdanig de rooibos ondertoon dat ik deze thee heel erg lekker vond! Sterker, nog het werd mijn favoriet van de 4 smaken. Deze thee bestaat uit groene rooibos, stukjes peer, stukjes gember, sinaasappelschil, aroma en rozenkransjesbloesem. Hij moet voor het mooie 5 minuten trekken.

thee evans n watson

Mango Papaya Green Honeybush

Deze thee ruikt heerlijk zoet. Je wilt hem gewoon drinken zodra je hem ruikt! Ik had daarom verwacht dat dit mijn lievelingssmaak zou worden, maar bovenstaande thee wint het toch. Wel erg lekker en fijn om in de avond te drinken vind ik zelf. Deze thee moet 5 minuten trekken. De ingrediënten zijn groene honeybush, gekonfijte stukjes papaja, natuurlijk aroma, gekonfijte stukjes mango, goudsbloembloesem, korenbloembloesem en rozenbloemblad.

thee evans n watson

Maak zelf ijsthee

Bij mijn pakketje stopte Evans & Watson nog instructies om zelf een heerlijk glas ijsthee te maken van mijn favoriete thee en ik deel dit graag met jullie.

  • Kies je favoriete losse thee.
  • Vul je glas met een klein beetje kokend water.
  • Schep 3x zoveel losse thee in je theefilter als je normaal gebruikt.
  • Laat de thee trekken.
  • Verwijder je thee ei of filter.
  • Voeg ijswater toe.
  • Klaar!

thee evans n watson

Op zoek naar een bijzonder cadeau voor een theeleut of voor jezelf? Zoek dan eens een bijzondere smaak uit bij Evans & Watson, ze verkopen hier ook thee accessoires en medicinale kruiden (je kunt deze sorteren op basis van de kwaal waarbij ze helpen, heel handig).

Meer lezen over thee? Klik hier voor alle artikelen over theemerken.

Welke smaak zou jij graag proeven? Heb je een favoriete thee?

disclaimer

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, ik voel me een glitterkanon en probeer met mijn blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, ondernemer en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 12 jaar. Je leest hier over intens genieten van het leven na longcovid, fijne perks, bijzondere ervaringen en de band versterken met je tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.