Win win win 5x een kortingsvoucher voor Bulbby!

Over mijn Marstyle schoudertas krijg ik erg veel complimenten. Overal waar ik ben, herkennen mensen me direct dankzij deze tas. Hij is dus praktisch in alle opzichten! Deze fijne tas kreeg ik van Bulbby op de Negenmaandenbeurs waar ik meedeed aan een bloggertoer. Daarvoor al kregen mijn dochters van Bulbby ontzettend grote weekendtassen met hun naam er op. Ideaal voor de vakantie en voor de afgelopen verhuizingen. Er passen aardig wat kinderkleertjes in!Bloggertour Negenmaandenbeurs 2018

Zou jij ook wel zo’n schoudertas met je naam erop willen? Of een weekendtas met naam voor je kinderen? Misschien een juffencadeautje of een gefeliciteerd met je diploma presentie? Of een heel ander persoonlijk cadeau? Ga dan nu naar de website van Bulbby en vertel mij wat je zou willen bestellen met een mooie korting.

bulbby sporttas ervaring

Ik heb 5 kortingsvouchers liggen waarmee je bij een bestelling vanaf 25 euro een korting krijgt van 7,50 euro! Dat scheelt nogal. Zie jij een leuke korting wel zitten? Laat hieronder een berichtje achter en je maakt kans. Misschien loot ik zelfs wel meer dan 5 winnaars…  😉

Wat zou jij bij Bulbby willen bestellen? 

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. San3na zegt:

  Ik zou graag een sporttas voor mijn dochter bestellen. Zij zit sinds 2 maanden op kickboksen en moet elke keer bokshandschoenen en scheenbeschermers meenemen. Dan is een tas erg praktisch

  1. Marguerita zegt:

   Ha San3na, jouw code is 1XQCX gebruik hem snel want ik wil iedereen een code geven en het is voor mij handiger om dat als reactie op mijn blog te doen. Shopze! De code is geldig vanaf een besteding van 25 euro en geeft je 7,50 euro korting.

 2. Gea Jager zegt:

  erg leuk ik doe graag mee

  1. Marguerita zegt:

   Ha Gea, jouw code is 1XQBK gebruik hem snel want ik wil iedereen een code geven en het is voor mij handiger om dat als reactie op mijn blog te doen. Shopze! De code is geldig vanaf een besteding van 25 euro en geeft je 7,50 euro korting.

 3. femmy zegt:

  Mijn reactie verdwijnt elke keer of hij staat er ineens dubbel?

  Ik wil graag 2 vriendenboekjes bestellen voor mijn zoon zodat hij nog zijn vriendjes erin kan kan schrijven die naar groep 3 gaan (en dochterlief van 3 wil er dan meteen ook een).
  Ik vind ze tijdloos en erg mooi. Over 10 jaar vind hij deze ook nog mooi ❤.
  Dus waag graag een kansje voor de kortingsbon. Die zou erg goed van pas komen.

  1. femmy zegt:

   Sorry, in mijn enthousiasme staat er nu 3 keer een reactie ?

 4. femmy zegt:

  Ik zou graag 2 vriendenboekjes willen bestellen bij Bulbby. Voor zoonlief omdat hij dan zijn vriendjes die naar groep 3 gaan er nog snel even in kan laten schrijven. En voor dochterlief van 3 omdat ze er dan ook meteen 1 wil haha.
  Ik vind ze mooi en tijdloos. Over 10 jaar vinden ze dit ook nog leuk.
  Dus ik waag graag een gokje ❤

 5. femmy zegt:

  Ik wil graag 2 vriendenboekjes bestellen voor mijn zoon zodat hij nog zijn vriendjes erin kan kan schrijven die naar groep 3 gaan (en dochterlief van 3 wil er dan meteen ook een).
  Ik vind ze tijdloos en erg mooi. Over 10 jaar vind hij deze ook nog mooi ❤.
  Dus waag graag een kansje voor de kortingsbon. Die zou erg goed van pas komen.

  1. Marguerita zegt:

   Ha Femmy, jouw code is 1XNCW gebruik hem snel want ik wil iedereen een code geven en het is voor mij handiger om dat als reactie op mijn blog te doen. Shopze! De code is geldig vanaf een besteding van 25 euro en geeft je 7,50 euro korting.

   1. Femmy zegt:

    Leuk! Dank je wel! Ik ga ze meteen bestellen! ?

    1. Femmy zegt:

     En besteld! ?

 6. Pien zegt:

  Leuke items bij Bulbby….ik zou voor mijn 2 poesjes een leuke voerbak met naam bestellen!

  1. Marguerita zegt:

   Ha Pien, jouw code is 1XNBJ gebruik hem snel want ik wil iedereen een code geven en het is voor mij handiger om dat als reactie op mijn blog te doen. Shopze! De code is geldig vanaf een besteding van 25 euro en geeft je 7,50 euro korting.

 7. Wendy v V zegt:

  Ik doe graag mee.

  1. Marguerita zegt:

   Ha Wendy, jouw code is 1XNCD gebruik hem snel want ik wil iedereen een code geven en het is voor mij handiger om dat als reactie op mijn blog te doen. Shopze! De code is geldig vanaf een besteding van 25 euro en geeft je 7,50 euro korting.

   1. Wendy v V zegt:

    Leuk! Hoe snel moet hij gebruikt worden? Ik wil het gebruiken voor een cadeautje voor mijn neefje die in augustus grboren wordt.

    1. Marguerita zegt:

     Iedereen kan hem lezen op dit moment…

     1. Wendy v V zegt:

      Hij is verzilverd.
      Het is een mooie tas met naam geworden voor mijn neefje die nu een week oud is.

 8. Chloedegroot zegt:

  Een mooi kado voor opa zou ik willen laten bedrukken. Een kortingsbon zou fantastisch zijn!

  1. Marguerita zegt:

   Ha Chloe, jouw code is 1XQBG gebruik hem snel want ik wil iedereen een code geven en het is voor mij handiger om dat als reactie op mijn blog te doen. Shopze! De code is geldig vanaf een besteding van 25 euro en geeft je 7,50 euro korting.

 9. Soet zegt:

  Wat leuk, ik doe graag mee

 10. Soet zegt:

  Ja, graag, voor een leuke nieuwe tas voor kleine zus

  1. Marguerita zegt:

   Ha Soet, jouw code is 1XMXV gebruik hem snel want ik wil iedereen een code geven en het is voor mij handiger om dat als reactie op mijn blog te doen. Shopze! De code is geldig vanaf een besteding van 25 euro en geeft je 7,50 euro korting.

 11. Patricia Lubbertje-Boutje zegt:

  Ik maak erg graag kans. Wat een leuke spullen hebben ze bij Bulby zeg. Die €7,50 scheelt inderdaad.

  1. Marguerita zegt:

   Ha Patricia, jouw code is 1XMZN gebruik hem snel want ik wil iedereen een code geven en het is voor mij handiger om dat als reactie op mijn blog te doen. Shopze! De code is geldig vanaf een besteding van 25 euro en geeft je 7,50 euro korting.

 12. Cobi zegt:

  Wat leuk ik doe heel graag mee!!

  1. Marguerita zegt:

   Ha Cobi, jouw code is 1XQNB gebruik hem snel want ik wil iedereen een code geven en het is voor mij handiger om dat als reactie op mijn blog te doen. Shopze! De code is geldig vanaf een besteding van 25 euro en geeft je 7,50 euro korting.

   1. cobi zegt:

    Wauw wat leuk dat wordt wat moois uitzoeken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.