Creativiteit en cadeaus bij de LiefsFabriek in Hazerswoude

In de meivakantie werd in Hazerswoude-dorp de LiefsFabriek geopend. Wij mochten hier al iets eerder een kijkje komen nemen en creatieve workshops volgen. Deze winkel en workshopruimte kun je vinden aan de Voorweg 57. Vanaf de N11 ben je er zo. Ben je op zoek naar een bijzonder cadeautje? Wil je een workshop geven en zoek je een ruimte? Of een kinderfeestje? Dan kun je hier terecht. Voor ZZP-ers is er zelfs kantoorruimte te huur en er is een Escape Room in het pand!

UPDATE 2020: helaas heeft de LiefsFabriek inmiddels haar deuren gesloten…

De LiefsFabriek is bedoeld als broedplaats voor creativiteit en opgezet door 2 zussen. Veel creatievelingen geven workshops als uit de hand gelopen hobby en voor hen is het ideaal om in de inspirerende LiefsFabriek een workshop te kunnen geven. Dan hoeft het tenslotte niet thuis aan de keukentafel. Ook worden hier de zelfgemaakte producten verkocht van allerlei creatieve ondernemers uit de regio en bijzondere cadeautjes voor bijvoorbeeld een babyshower of als afscheid van de meester of juf aan het eind van het schooljaar. Zelf kocht ik er een houten cactus en een houten flamingo voor mijn interieur, gemaakt in een sociale werkplaats.

Naast het winkelgedeelte is een grote ruimte die wordt verhuurd voor bedrijfspresentaties, kinderfeestjes en andere feestelijkheden. De hele LiefsFabriek is op een creatieve manier ingericht, zodat je overal waar je kijkt inspiratie opsnuift om zelf iets te creëren.

Workshops handlettering en kaart maken

Na de presentatie en rondleiding, mochten mijn dochters aan de lange picknicktafels aanschuiven voor 2 ontzettend leuke workshops. Eerst gingen ze aan de slag met inkt, plastic zakjes en stempels. Het resultaat waren mooie kaarten. Daarna schoven ze door naar de andere kant en kregen ze uitleg over handlettering en hoe je dit kunt doen. Hier mochten ze ook zelf mee aan de slag en dat deden ze in opperste concentratie. Tussendoor werd er nog een zuurstok naar binnen gewerkt ook, dus de meisjes hadden het erg naar hun zin en wilden helemaal niet naar huis. Toen mijn oudste hoorde dat Studio Confetti enkele dagen later een presentatie zou geven, wilde ze daar heel graag bij zijn (ja de naam ‘confetti’ werkt uitnodigend als je 7 jaar bent).

In ieder geval is de LiefsFabriek zeker de moeite waard om even naar binnen te lopen! Genoeg te zien en te snuffelen. Zelf zou ik heel graag de Museum Escape Room een keer beleven. Heb jij al eens zoiets gedaan?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.