Help mij met de promotie van Blogger by Nature en win!

Help! Op 2 juni is het zover, de 2e editie van Blogger by Nature. We willen er graag een nog groter succes van maken dan vorig jaar en daarbij kunnen we alle hulp gebruiken! Alle drie hadden we heftige persoonlijke tegenslagen dit jaar, die van mij weten jullie: echtscheiding, op stel en sprong bij mijn ouders ingetrokken, huis bewoonbaar gemaakt en verhuisd. Precies in de periode dat er eigenlijk keihard aan Blogger by Nature gewerkt had moeten worden: hét Nederlandstalige kennisevent voor bloggers!rehab sneakers

Daarom heb ik jullie hulp nodig. Ook dit jaar weer sponsort Stayokay de idyllische locatie in Soest en meer. Ze hopen natuurlijk hun locatie bij alle bezoekende bloggers mooi te presenteren. Er is plek voor 100 bloggers. Vorig jaar hebben we ruim 60 kaarten verkocht, maar dit jaar staat de teller stil op iets meer dan 50…

Het Blogger by Nature Programma in 2018

Deze bloggers zijn wel heel enthousiast over wat we vorig jaar hebben neergezet en de trainingen die nu op het programma staan. Een ticket kost 85 euro en is inclusief lunch, alle drankjes en de borrel na afloop. Ons lijkt het programma ook voor marketeers die opdrachten uitzetten bij bloggers heel interessant:

 • SEO voor gevorderden door Yoast (van de bekende plugin ja, normaal kosten hun trainingen al het dubbele van wat wij vragen voor een ticket)
 • De perfecte pitch door TIM (een marktplaats voor betaalde blogopdrachten)
 • Branding, over je blog als merk
 • Google Analytics
 • Pinterest voor bloggers
 • TF/CF en DA/PA
 • Ervaringsverhaal van Mamaliefde die 350.000 unieke bezoekers per maand op haar blog ontvangt en haar tips met je deelt

Toch zijn er veel mensen op vakantie, bereiken we niet de bloggers die in zichzelf willen investeren of blijven we misschien hangen in ons ‘eigen’ kringetje van bloggers die we zelf regelmatig op events tegenkomen? Er zijn werkelijk duizenden Nederlandstalige blogs, we hebben een aantrekkelijk prijskaartje, een locatie centraal in Nederland mét gratis parkeerplaatsen én op loopafstand van een treinstation… Waarom bereiken we die ambitieuze blogger nu niet die écht op dit event aanwezig moet zijn? Die blogger die niet alleen kennis wil opsnuiven maar ook gezellig socializen en lekker kletsen over… BLOGGEN met andere bloggers 💡  We zouden ZO GRAAG die 100 deelnemers aantikken. Of minstens een paar kaarten meer verkopen dan vorig jaar, dat is tenslotte ook leuk voor de sponsors.

Hoe zit het dan met de sponsors?

Veel bloggers zijn op zoek naar leuke samenwerkingspartners en op ons netwerkplein kun je in één klap een heleboel relevante nieuwe contacten opdoen. Of juist bijpraten met de pr-mensen die je vooral ‘kent’ door de mailtjes die ze sturen. Face to face contacten zijn zo waardevol. Iemand die je in het echt gezien hebt, waar je een beeld van hebt, daar werk je gewoon veel prettiger mee samen. Dat gaf ik ook al aan in mijn workshop netwerken voor bloggers. Vorig jaar waren veel bloggers er toch wat huiverig voor om te speeddaten aan alle tafeltjes, maar achteraf was er zo veel enthousiasme! Men was heel blij om – veilig samen met een groepje andere bloggers – te kunnen spreken met de sponsors op ons netwerkplein. Deze bedrijven komen allemaal graag met bloggers in contact én ze zorgen ervoor dat we de toegangsprijs laag kunnen houden. Daarom gunnen we ook hen een hoge opkomst!

Netwerkplein

Het netwerkplein zouden we ook graag verder vullen, maar ik heb persoonlijk een kleine 200 bedrijven gecontact en hoewel je wordt bedolven onder de samenwerkingsmailtjes liggen dit soort events voor velen toch wat lastiger. Misschien vinden zij het ook wel erg spannend om te speeddaten met bloggers? Toch hebben we ook in 2018 weer leuke bedrijven mogen noteren, waaronder Philogirl en RVG Media die vorig jaar ook van de partij waren. Leuke nieuwkomers op het plein zijn TIM (the influencers movement), Search Result, Kinepolis, Leitz en HemdvoorHem. En een aantal namen die we nog niet definitief kunnen bevestigen.

Goodiebag

Na het aanschrijven van al die bedrijven, kwamen er nog eens 100 bij die ik benaderde voor het sponsoren van onze goodiebag. Ook dit jaar krijgt iedere blogger bij binnenkomst weer een tasje met producten, dat verder gevuld kan worden op het netwerkplein. Wat er dit jaar in zit? Tja, dat is eigenlijk nog een beetje geheim maar denk aan Kneipp, iets heel moois van Kaya Sieraden en iets lekkers van De Kleine Keuken. :mrgreen:

Verder ben ik voor zowel goodiebag als netwerkplein vandaag door alle bijna 900 LinkedIn contacten heen gegaan in de hoop dat er nog on aangeboord enthousiasme lag… En dat was zo! Helaas loopt LinkedIn nu vast. Ik ben er echt een paar uur mee bezig geweest  :mrgreen:   dus ik hoop morgen wel op iedereen te kunnen reageren die meer wilde weten.

Winactie

Social media zijn echter dé plaatsen waar bloggers zich bevinden. Zit jij op Twitter? Facebook? Instagram? Zou je bloggers dan willen attenderen op ‘mijn kindje’? Joyce van Mamsatwork, Esmée van Website4Mama en ik hebben er zo keihard aan gewerkt dat we dolgraag een groot succes maken van editie 2. Naamsbekendheid lijkt ons grootste probleem, dus wie weet kunnen jullie helpen?

Wat kun je winnen?

 • Kortingscode (okee die kun je niet winnen, maar is wel heel fijn om met korting je toegangskaartje te bestellen): BBN10 geef je 10% korting op de entreeprijs. Bestel je kaart hier.
 • 2 toegangsvouchers voor kinderen van 6 t/m 12 jaar voor Nationaal Park de Hoge Veluwe
 • 10 euro shoptegoed bij Smartphonehoesjes.nl
 • een powerbank

Ik moet nog even zoeken naar mijn prijzenstash (net verhuisd, je kent het) om er extra prijsjes aan toe te voegen. Hoe maak je kans? Deel onder je blogvrienden / tag bloggers die je kent op social media. Laat hieronder even een berichtje achter dat je hebt meegedaan.

 • Zodra wij 60 kaarten voor Blogger by Nature hebben verkocht verloot ik de kinderkaartjes voor De Hoge Veluwe.
 • Zodra wij 65 kaarten hebben verkocht verloot ik het shoptegoed bij Smarthonehoesjes.nl
 • Als er 70 kaarten verkocht zijn verloot ik de powerbank.
 • Bij 75, 80, 85 etc stel ik meer prijzen beschikbaar die dan worden verloot.

Dankzij jullie hulp gaat het vast een groot succes worden! Alvast onwijs bedankt voor je inzet. We weten gewoon zelf even niet meer hoe en wat en dan is het fijn als je volgers hebt die misschien wél die oplossing binnen bereik kunnen brengen.

Willen jullie helpen om leuke bloggers te bereiken en enthousiasmeren voor Blogger by Nature?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Oma Will zegt:

  Jammer, ik heb geen facebook, Twitter en Instagram, kan dus niet meedoen.

 2. Maaike zegt:

  Ik heb mijn social media gebruikt voor wat promotie. Ik heb er zo’n zin in!

  1. Marguerita zegt:

   Jaaa me too, dankjewel Maaike

 3. Thea zegt:

  Oh, staat op mijn todo lijst ‘kaart bestellen voor Blogger by Nature event’ Ik ga het ergens de komende dagen doen! Leuk!

  1. Marguerita zegt:

   Gaaf dat je erbij bent!

 4. Hey Mar, ik heb het gedeeld op de Facebookpagina van Volgmama. Maar ik doe niet mee aan de winactie. Die prijsjes gun ik iemand anders. 😉

 5. Jacqueline zegt:

  Weet je dat dit de eerste keer is dat ik lees dat er weer een blogger by nature is? (Las het via Tamara, dus jullie actie werkt wel 😉 )

  Weten jullie ook of de locatie rolstoeltoegankelijk is? En zo ja, waar blijkt dat uit? Ik kon er op de site van Stayokay niets over vinden, zag wel een trap en grind op de foto’s, wat er niet zo veelbelovend uitzag.

  1. Marguerita zegt:

   Ha jacqueline, het event is op de begane grond en met eventuele drempeltjes willen we je brst helpen, paadjes zijn vlak verder

 6. Tamara S zegt:

  Tof! Helaas zit het er voor mij financieel echt niet in dit jaar, vanwege de scheiding en de operatie van mijn hondje, anders was ik er graag bij geweest. Ik heb gedeeld op FB en op Twitter. ?

  1. Marguerita zegt:

   Ah jammer dat het op de financiën hangt, had het leuk gevonden om je eens in het echt te zien! Zo’n scheiding hakt er inderdaad wel in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.