Keek op mijn week: 2 vakanties in een week, keukentje van marktplaats, koningsdagkroontjes, kleur op de muur en borrelen

Wat staan overal de bomen mooi in de bloesem he? Blijft een mooi klein geluksmomentje als je dat ziet. Ik had mijn eerste weekend zonder de meisjes en spendeerde dat met 9 andere bloggers bij Center Parcs. #echtevensamen is de slogan van deze vakantieketen en zeker de moeite waard om met mijn dochters te beleven. Verder werd er door mijn klusteam heel hard gewerkt aan ons nieuwe huisje, zelf had ik weinig energie. En er kwamen weer allerlei perspakketjes met de post!

 

Uit eten bij Fuego!

Vrijdagavond vertrok ik naar Center Parcs Het Heijderbos. Met een appgroep hadden we afgesproken om net als vorig jaar erop uit te gaan om in een vakantiepark workshops aan elkaar te geven en zo van elkaar te leren. Het bloggervak is zo breed, dat je nooit bent uitgeleerd en iedereen heeft weer een andere expertise. Zo vul je elkaar aan. Ik ga er nog een aparte blog over schrijven, maar wat een prachtig park midden in de natuur met volop konijntjes en kikkers. Het huisje was ook super, ik had een slaapkamer voor mij alleen met een badkamer en suite. Ligbad heb ik uiteraard geprobeerd. Dat kon ook, dankzij het Kneipp badzout uit de geweldige beauty goodiebag die we kregen. Gesponsord door Kneipp en Cosmetitext. Verder waren er koekjes VanEigenDeeg om te proeven en een heerlijke borrel van Albert Heijn.

Zaterdag na het ontbijt hadden we een presentatie door Center Parcs. Daarna begon een intensieve workshopdag. Joyce maakte nog mooie outfitfoto’s, ik ben ontzettend benieuwd hoe die zijn geworden. Einde van de dag hadden we geen puf meer om zelf eten te maken, dus haalden we nog even een bittergarnituur en patat. Ik mocht in het donker ons golfkarretje besturen en de kikkers ontwijken, hilarisch om te doen.

Fotocredits: Mamaliefde

Zondag tijdens het ontbijt was ik zelf aan de beurt om de groep aan het denken te zetten. Daarna was het opruimen geblazen en doken we nog even de Aqua Mundo in met een klein groepje. We bekeken nog even de leuke sites van Center Parcs die je eigenlijk het liefst met je kinderen wilt beleven, echt alle entertainment die je kunt wensen is op het park aanwezig. Van manege tot indoor jungle en van outdoor klimparcours tussen de bomen en waterfietsen tot escape room en kinderspeelparadijs. Linda carpoolde met mij mee terug en ik gaf haar nog even een rondleiding door mijn nieuwe woning. Gaaf om te zien wat er in mijn afwezigheid allemaal alweer gebeurd was. Ineens had ik gewoon een keuken! Voor 50 euro hadden ze die op marktplaats gescoord en wit geverfd met de Flexa strak in de lak die ik had gekregen.

Maandag maakte ik foto’s van de spullen die we hadden gekregen op het mamabloggerweekend. Verder stond de dag in het teken van werk, omdat ik dit weekend niet achter de laptop had gezeten. Uiteraard liep ik ook nog even naar mijn nieuwe huis, waar heel hard gewerkt werd door andere mensen (mijn ouders en hun buurman). Voel me daar toch wel lullig over, maar tegelijk heel dankbaar dat ze er zoveel plezier in hebben om dit voor mij te doen. Helaas kan ik niet echt ‘vrij’ nemen van mijn werk als zelfstandige. Als je geld wilt verdienen – en zo’n nieuwe woning is niet goedkoop om op te knappen – MOET je doorgaan. Ook al is dat dan even op een lager pitje, compleet niets doen is geen optie. Gelukkig is er aan alle kanten begrip.

Dinsdag kocht ik samen met mijn vader een lading plinten (55 meter om precies te zijn). Toevallig bleek mijn bestelde roze rolgordijntje ook klaar te liggen en namen we die direct mee. Mijn moeder voorzag de latjes weer van een laagje Flexa strak in de lak en mijn vader hing het rolgordijn op. De buurman van mijn ouders ging als een wervelwind verder met de verfrollers. Blogvriendinnetje Linda belde me om te vragen of ik al plannen had voor het weekend, in verband met een last-minute persreis. Erg gaaf en ik kon de break wel gebruiken. Verder keek ik uit naar die middag, want ik zou mijn lieve meisjes dan weer knuffelen. Oh wat had ik ze gemist!

Woensdag werd ik wakker naast mijn 2 allerliefste schatjes. Hoe heerlijk, maar we moesten naar school! Tsjoep tsjoep, doorgaan. Onder schooltijd kroop ik achter de laptop en daarna haalde ik met de meisjes samen kroketjes voor ons klusteam. Lekker lunchen met de ‘werklui’ want die moet je tenslotte goed verzorgen, anders komen ze niet meer 😛 Er werd deze week weer verf van Flexa bezorgd om onze kamers een kleurtje te geven. Met behulp van kleurtesters bekeek ik wat het mooiste zou staan. Het werd pasteltaupe op het kantoor in combinatie met het flamingobehang van Kek Amsterdam, stylish pink op mijn slaapkamer en een metallic gouden muur in de kleur sweet escape bij de meisjes. In de woonkamer wordt één muur helemaal lichtroze, net een tintje frisser dan de stylish pink maar ook oh zo gaaf!

lunchtijd
Lunchen met het klusteam.

Donderdag hoorden we dat het persreisje naar Natuurcamping de Lemeler Esch ook echt door zou gaan. In een 6-persoonshuisje met de kids én een hotcub erbij. Wat een heerlijk vooruitzicht! De meisjes hadden veel last van nachtmerries en de rusteloosheid van het huizenwisselen en dan ook nog steeds kijken bij ons klusproject, ze waren erg moe. Die middag hield ik ze thuis van school om bij te komen en gingen we naar zwemles. ’s Avonds kon ik nog even bij mijn tante aanwaaien, want ze had nog lampen liggen. En een kast. En een tv-meubel. En zelfs het bed van mijn nichtje dat ik van haar mag overnemen. Ik heb weer wat traantjes gelaten hoor, de inventaris van mijn huis werd behoorlijk aangevuld.

Na de vrimibo meteen maar avondeten met elkaar, gezellig zo!

Vrijdag pakte ik onze tassen in en bleven de meisjes nog even thuis van school. Wat waren ze moe van alles… en wat hebben ze het moeilijk met de situatie. De oudste had die avond haar 2e les (van de 3) synchroonzwemmen en wat was het mooi om te zien, ook de andere trainingen tegelijkertijd trouwens. Daarna reden we door naar Lemele waar Linda de bedjes van de meisjes al had opgemaakt en zich over ze ontfermde terwijl ik de auto uitpakte. Even bijkomen en buitenspelen in het bos!

Zaterdag werden we wakker van kinderstemmetjes die vroegen ‘hoeveel jaar ben jij?’ en ‘hoe heet jij?’ waarna ze gezellig samen gingen spelen. De kinderen hadden de grootste lol met elkaar in de vele speeltuintjes op Natuurcamping Lemeler Esch. We maakten een prachtige wandeling ‘het Spoor van de Leeuw’ met bijbehorende bosspeeltuin en lunch in het restaurant. Daarna stookte Linda het vuurtje van de hotcup op, een mini hottub bij ons huisje en ging de barbecue aan voor zelfgemaakte pizza’s. De kinderen genoten van het buitenleven en waren snel in slaap die avond. Het Vechtdal van Overijssel staat natuurlijk bekend als buitenspeelregio en dat hebben we volop ervaren. Heerlijk zo even onverwachts er uit!

boswandeling

Perspakketjes

Koningsdagkroontjes DIY


Studio Jocelyn stuurde ons 3 ontzettend gave prinsessenkroontjes voor Koningsdag! Helemaal zelf gemaakt met allerlei benodigdheden die je gewoon bij HEMA kunt shoppen. Bekijk hier de tutorial en natuurlijk onze unboxing video. Haar YouTube kanaal is ook een aanrader om te volgen, ik heb bij Jocelyn in de klas gezeten en weet dat creativiteit haar in het bloed zit. Met Studio Jocelyn in Den Haag geeft ze workshops voor kinderen vanaf 10 jaar om hun innerlijke kunstenaar te laten ontwaken. Ze prikkelt met deze workshops de fantasie en motorische vaardigheden van kinderen met schilderen, tekenen, papier mashé, klei, gips, animaties maken en nog veel meer. Je kunt een gratis proefles doen, dus TIP! En woon je niet in de buurt, dan volg je haar dus op Facebook of YouTube, want ze maakt erg leuke DIY filmpjes! Probeer uiteraard nog even een apart blogje hierover te schrijven, maar Koningsdag is al bijna dus bij deze vast het filmpje voor de weekoverzichtfans, tis zo leuk dit!

prinsessenkroon koningsdag

#borreleensanders

Mijn klusteam genoot vrijdagmiddag van een gezellige borrel, dankzij Albert Heijn. Ik kreeg een #borreleensanders pakket toegestuurd, passend bij de borrelplank en mooie schaaltjes die we tijdens het weekendje Center Parcs al hadden gekregen. Zo konden we thuis aan de slag. De meisjes vonden het erg leuk om eens te ‘borrelen’ en de klussers hadden het gezellig tijdens deze vrimibo. Zeg nou zelf, ziet het er niet heel professioneel uit zo?

borreleensanders borreleensanders

Kleurtjes van Flexa

Deze week werd de muurverf van Flexa bezorgd. Eerder al waren alle witte verfjes en de kleurtesters bezorgd. Daarmee heb ik een keuze kunnen maken voor wat er overal op de wand zou komen. Mijn ouders waren vooraf wat sceptisch over een roze muur, maar na de uitzending van VT Wonen afgelopen zondag (met roze muren) vonden ze het toch wel erg mooi. Inmiddels zit het lichtroze, stylish pink, pasteltaupe, blauw denim drift en metallic gouden sweet escape op de muren. Het is echt zo gaaf geworden!

Ecover

Milieuvriendelijk schoonmaakmerk Ecover blijkt mijn klusperikelen ook te volgen. In een klushuis natuurlijk nog geen vaatwasser, dus ze stuurden me een cadeautje toe: 3 nieuwe geuren afwasmiddel. Hoewel… eentje is er geurloos, fijn voor de mensen die daarvan houden. Zoals mijn moeder, dus die ‘zero’ variant heb ik haar cadeau gedaan omdat ik bij haar inwoon en ik ga in mijn eigen huis de kamille en citroen met aloë vera gebruiken. Geurtjes waar ik van houd! Ecover is dus van fles veranderd, vandaar dit presentje. Mooie flessen hoor! Dankjewel Ecover  😎 .

ecover
Leuke verrassing van Ecover!

Biobim

Op mijn nieuwe adres stond ineens een doosje met de nieuwe ontbijtcereals van het merk Biobim, zonder geraffineerde suikers. Geschikt voor kinderen vanaf 12 maanden. Die gingen mee naar de Lemeler Esch zodat ze door 4 kinderen tegelijk konden worden beoordeeld. We kregen aardbei hartjes en appel ringetjes zonder zout, zonder palmvet en zonder geraffineerde suikers of andere toevoegingen. Helemaal biologisch en gezoet met fruitconcentraat en gedroogd fruit. Mijn eigen dochters vonden het niet zo lekker, maar de kinderen van Linda hebben ervan gesmuld. Die vonden het heerlijk! De meningen waren dus verdeeld en de pakken Biobim gingen met Linda mee naar huis voor haar kindjes. Ze vonden het erg leuk zo’n proeverijtje bij het ontbijt!

Zo was ik dus in 1 week 2x een weekendje weg. 😮 Ondertussen ging mijn klusteam enthousiast door. In mijn afwezigheid werd de vloer erin gelegd en de eerste meubels er in geplaatst. Supergaaf, wat is het mooi geworden! Voel me verschrikkelijk rot en enorm dankbaar tegelijk. Helemaal na het lezen van jullie ervaringen na een scheiding onder mijn eerdere bericht. Ik word zo gesteund, dat is ontzettend fijn. Toch heb ik het heel moeilijk, vooral met het verdriet van de kinderen…

Heb jij een fijn weekend gehad?

 

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Leuk verslagje, en wat heerlijk even ertussen uit! Succes nog met klussen. Wij hebben afgelopen weekend de hotels voor de tussenstop van en naar Kroatië voor de zomervakantie geboekt. Zo zin in. En voor de tijd ook nog ergens een nachtje weg als het kan.

  2. Brenda Walraven zegt:

    Leuk weer om je ervaringen te lezen! Goed dat je afgelopen weekend lekker gegaan bent, even ertussenuit! Twan, Lenthe en ik hebben zaterdag ook vast een kijkje genomen in jullie nieuwe huis en het wordt zeker mooi! Straks weer lekker een eigen plek om in rust bij te komen van alle hectiek, dat is jullie gegund ?!

  3. Kelly Aarts zegt:

    Drukke week weer! Leuk om te lezen. En wat is dat flamingo behang gaaf zeg! Wil ik stiekem ook haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.