Keek op mijn week: lol surprise kinderverjaardag en feestje, fitfestival, sleutels van mijn huis en ontbijten bij Hästens

Kennen jullie die mop van die blogger die het rustiger aan wil doen? Het lukt niet. In ieder geval deze maand niet. Hopelijk komt er daarna een periode aan waarin ik wel mijn rust kan pakken. Aan de andere kant: zo hebben jullie wel weer wat te lezen in mijn weekoverzicht! Ondertussen vraag ik mijzelf van voren af of ik van achteren nog leef, hahaha. 

7e Verjaardag vieren

Zondag vierden we de 7e verjaardag van mijn oudste dochter. Ze is zo’n ontzettend schatje, net als haar zus. Ondanks alles wat er ook op hen afkomt in deze hectische periode, met daarbovenop nog de zenuwen van een verjaardag en kinderfeestje, doen ze allebei hun best om mij een beetje te ontzien. Wat niet wil zeggen dat ze met het avondeten hun bord zonder morren leegeten, maar wel dat ik merk dat ze erg hun best doen om me te helpen en dat ze proberen extra lief te zijn. Ze mocht op zaterdag met haar papa mee de stad in en lekker samen leuke dingen shoppen. Zondag was ze al heel vroeg wakker en mocht ze eerst even in haar bedje gaan lezen. Daarna hebben we uiteraard op bed gezongen en kreeg ze de LOL Pearl Surprise cadeau. Ook had haar tante een LOL Surprise verjaardagstaart gemaakt, die er supergaaf uitzag. Een andere tante had een LOL Surprise t-shirt met haar naam erop gemaakt, en die moest natuurlijk aan vandaag. Er kwam veel visite en ze werd enorm verwend! Gelpennen, LEGO Elves, nog een Pearl Surprise en nog veel meer mooie cadeaus heeft ze gekregen.

Brixies verjaardagskaart

Heel leuk, Oku Toys had mij een verjaardagskaart meegegeven van de Brixies. Dit zijn ansichtkaarten met een cadeautje: leuke ieniemienie bouwblokjes met in de kaart het bouwpatroon. Ze kreeg een verjaardagstaart om in elkaar te bouwen, maar je hebt ze ook met eenhoorns, kerstmis, gebouwen… te veel leuke varianten om op te noemen. Zo heeft je verjaardagskaartje net even wat meer impact omdat er een cadeautje in zit. En dat cadeautje is ook voor tieners en grote mensen heel erg leuk!

Back to work

Maandag ruimde ik het huis op, draaide wat wassen en werkte stevig door voor zowel mijn blog als acquisitiewerk. Het lukte me zowaar om ’s middags nog even een 7Mind meditatie te doen. Even een beetje adem halen… Er was heel veel taart over van zondag, dus ik had de juf ingeseind dat dit vandaag mee zou komen. In de klas zette ik schoteltjes en vorkjes klaar en alle kindjes hebben ervan genoten. Mijn dochter straalde uiteraard! Ik vond het zonde om zoveel taart weg te gooien en het was genoeg voor de hele klas, dus dat was smikkelen.  😎

Samen snuffelen naar wat we mooi vinden in de bouwmarkt…

Nieuwe campagnes uitzetten

Dinsdag kon ik weer diverse nieuwe campagnes uitzetten en was ik druk met het opstellen van offertes en de bijbehorende onderhandelingen. Ik streepte wel wat dingen van mijn lijstje, maar er kwamen weer zoveel nieuwe dingen bij dat het onder de streep nog even druk is. ’s Middags besloot ik met mijn dochter samen wat bouwmarkten af te gaan. Even oriënteren op douchewandjes en wastafelmeubels, behang, laminaat, verf en aanverwante zaken… Ik wilde een beetje een beeld hebben van wat alles kost en voor mezelf bepalen wat ík nou mooi vind. Het duizelde mee een beetje en ik dacht dat ik misschien een beter beeld zou krijgen door alvast te bekijken wat er te koop is. Goed om te weten allemaal, maar echt verf kopen enzo dat ging nog niet omdat ik niet precies wist wat er nu op de muren zou zitten. Maar als je al die prijzen bij elkaar optelt… pfoeh!

FitFestival van Dr. Sunshine

Woensdag zou de buurvrouw de meisjes uit school halen. Ik was namelijk gevraagd voor het Dr. Sunshine FitFestival in Rotterdam en reed naar winkelcentrum Hesseplaats in Ommoord waar dit plaatsvond. Superleuk winkelcentrum trouwens en je kunt er gratis parkeren! Vanuit Bodegraven was het maar 18 minuutjes rijden en er is echt een leuk winkelaanbod. Er was hier ook markt en een bazaar in de kerk, waar ook het fitfestival plaatsvond. Bedoeld voor 55+-ers om ze bewust te maken van dingen die je kunt doen om vitaal te blijven en handige foefjes die er op de markt zijn om langer zelfredzaam te blijven. Ik heb hier zowel bezoekers als standhouders gesproken en van alles beleefd. Zo deed ik onder meer een bijzondere yoga sessie waarbij de lenige dame van 74 die de oefeningen ook deed een stuk soepeler is dan ik… Bij een looptest scoorde ik wel weer heel goed. Bij de groenteman verlegde ik mijn grenzen door een bakje zuurkool te proeven – dat lust ik eigenlijk niet – en… het was heel erg lekker! Binnenkort volgt een uitgebreid verslag.

lol surprise traktatie maken

Trakteren en de sleutel

Donderdag was mijn lieve mopje echt jarig. Zeven jaar geleden maakte ze mij moeder… Hoe bijzonder om te beseffen hoe ze in die jaren is gegroeid op alle fronten. De traktaties mochten nu echt mee naar school! Halverwege de ochtend kwam mijn schoonzusje naar me toe, zodat we samen de oplevering van mijn nieuwe huis konden doen. Met zijn tweeën hoor je meer dan alleen en zij is echt mijn goeroe op interieurgebied, dus dankbaar heb ik alle tips aangehoord. Is ook fijn als je dit meteen met iemand kunt delen. De roomtour volgt nog, uiteraard.  😉  De woningbouw heeft het in ieder geval netjes opgeleverd, en ik heb goede hoop dat ik er iets heel leuks van kan maken. Echt een meisjeshuis!

’s Middags was het kijkles met zwemmen. De jongste muppet mocht voor het eerst met kleren aan, dus dat was erg leuk om te zien. Ze vond het heel zwaar, maar deed wel haar stinkende best met papa en mama op de tribune. Wij waren uiteraard meer dan trots. Daarna reed ik met ze naar mijn nieuwe huisje, zodat ze kunnen zien waar we gaan wonen. Dat vonden ze heel erg leuk, ondanks dat het nu nog helemaal kaal is. Vol verve stortten ze zich op het scheuren van behang op hun nieuwe kamertje, terwijl ik kennis maakte met de buren. Daarna haalden we patatjes, want er was tenslotte iemand jarig! Na het eten was het feest nog niet voorbij, verschillende ooms en tantes uit het buitenland hadden pakketjes laten bezorgen die ze mocht uitpakken: een LOL bal, knutselspullen en… het LOL Surprise bordspel!

Ontbijt bij Hästens en het kinderfeestje

Vrijdag stapte ik al vroeg in de auto naar Wooon Leiderdorp. Ik was uitgenodigd om van een ontbijtje door Ron Blaauw te genieten in de Hästens flagship store. Het was heerlijk! Charlotte was er ook, dus we konden even gezellig bijkletsen. Tijdens het ontbijt kregen we niet alleen uitleg over waarom Hästens paardenhaar in haar producten gebruikt, maar ook ontspanningsoefeningen (die we uiteraard op zo’n heerlijk bed hebben uitgeprobeerd) en uitleg over dromen, de betekenissen hiervan en de bijzondere kracht die dromen kunnen hebben. Een zeer inspirerende ochtend!

Daarna snel door naar huis om de laatste voorbereidingen voor het LOL surprise kinderfeestje te treffen. De avond ervoor had ik al heel veel opgeruimd en klaargezet, maar ik was nog niet helemaal klaar. Al snel stond mijn schoonzus op de stoep, die een workshop cupcakes decoreren met de meisjes ging doen. Ze hadden allemaal de taart gezien natuurlijk maandag in de klas, dus daar hadden ze wel zin in. Volgens mij was het feestje een groot succes en hebben de kinderen het erg leuk gehad. Ze hebben lekker gekeuveld, cadeautjes verstopt, confetti over de jarige Jet gegooid, met de LOL popjes gespeeld, cupcakes gedecoreerd, schat gegraven, ze kregen een glittertattoo, keken LOL filmpjes van EvelineMaureen, ze konden een LOL kleurplaat inkleuren, we deden de LOL bingo en ze mochten allemaal tegelijk een Little Sisters bal uitpakken. Ik was na afloop compleet gesloopt en heel dankbaar voor de hulp van mijn schoonzus. Zo fijn als je dit samen kunt doen! Tantelief werd dan ook uitgebreid gekroeld door mijn meisjes, die vonden het geweldig. Elk meisje ging naar huis met haar eigen mooie cakejes.

lol surprise kinetic sand activity
Onder dit kinetische zand ligt een LOL Surprise sleutelhanger begraven, ik had er wat confetti op gestrooid en met het gouden vlaggetje konden de meisjes vormpjes tekenen.

Qua perspakketjes kreeg ik deze week:

Metallic schoonmaakmiddel van Method, te koop bij Albert Heijn.

Supergaaf behang van Kek Amsterdam met flamingo’s. Komt uiteraard op een mooie plek in mijn nieuwe huis!

libeert ei

Een cool paasei van Libeert om te proeven. Jummie, Belgische chocolade!

hastens

En op dit moment draag ik al de pantoffels die ik van Hästens kreeg, de pyjama laat ik nog heel even ingepakt tot ik verhuisd ben.

Van uitpuffen komt dit weekend ook niks: klussen en een kinderverjaardag vullen mijn programma. Wat voor plannen heb jij?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Merel zegt:

    Nog gefeliciteerd met je meisje. Zeven jaar gaan dan eigenlijk zo snel he? Klinkt verder als een hele fijne week met een paar belangrijke mijlpalen 🙂 En dat behang is echt heel gaaf ja!

  2. MarjonS zegt:

    Wat een drukke maar volgens mij ook fijne week. Gefeliciteerd met en voor je dochter. Het feestje, wat leuk bedacht allemaal!!
    En natuurlijk ook gefeliciteerd met de sleutel van jullie nieuwe (meisjes)huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.