Valentijnswinactie: een strijkvrij overhemd voor hem!

Het is 14 februari! Valentijnsdag dus. De meisjes mochten gisteren op school een kaartje voor iemand knutselen en deze verzenden met een lippenstiftkus als postzegel. Voor jullie heb ik ook iets speciaals geregeld: een leuke winactie met een prijs voor een speciale man in je leven. Kan je vader zijn, kan je broer zijn en kan natuurlijk je partner zijn. Vandaag maken jullie kans op een strijkvrij overhemd naar keuze beschikbaar gesteld door HemdvoorHem.

strijkvrij overhemdUit deze heerlijke webshop komt ook het strijkvrije Eterna overhemd dat wij onlangs mochten reviewen. Mijn ex-man is daar ontzettend blij mee, want het zit heerlijk en ja… komt dus vrijwel kreukloos uit de was!

strijkvrij overhemd

Zelf doe ik dit jaar verder niet aan Valentijn, maar het grootste cadeau dat ik vandaag hoop te krijgen is het snoetje van mijn dochter wanneer ze haar zwemdiploma haalt. Een spannende dag dus, want dat je mag afzwemmen betekent niet dat het papiertje automatisch in de pocket is. We hopen uiteraard op een dag met een gouden randje en ze mag kiezen wat we vanavond gaan eten (Mc Donalds wil ze graag).

strijkvrij overhemd

Strijkvrije overhemden in overvloed

Voor jullie is er in ieder geval een overvloed aan strijkvrije overhemden beschikbaar om uit te kiezen. HemdvoorHem heeft ze van Olymp, Eterna, Calvin Klein en nog veel meer goede merken. Allemaal van prachtige kwaliteit én… niet onbelangrijk: ook beschikbaar in de juiste maat voor de grotere man. Ze gaan tot maat 6XL! Daarbij kun je ook de boordmaat en pasvorm selecteren. Ik ben ontzettend benieuwd of je gaat voor strak wit, effen of juist een lekker opvallende en hippe print? Klik even door naar de website en vertel mij welk overhemd jouw favoriet is. Dat is alles wat nodig is om kans te maken. Het is natuurlijk wel extra leuk als je HemdvoorHem ook volgt op Facebook en mijn berichtje op dit kanaal een duimpje of hartje geeft.

De winnaar is… Jacques Leliveld! Gefeliciteerd, ik ga je mailen.

Voor welke man doe jij mee en welk overhemd zou je voor hem uitkiezen?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Lynn Mahieu zegt:

  Ik doe graag mee voor mijn vriend. Aangezien ik de gene ben die thuis alle strijk doet is het een cadeau voor hem en voor mij want dan heb ik minder strijk, haha! 😀 Ik zou gaan voor een effen hemd maar de kleur zouden we nog samen moeten kiezen want mijn vriend is nogal kieskeurig op dat vlak… 😉

 2. chucky1012 zegt:

  Geweldig!
  Op diverse blogs heb ik al over deze speciale strijkvrije overhemden gelezen…
  De prachtige https://www.hemdvoorhem.nl/olymp-modern-fit-overhemd-zwart-zonder-borstzak maat 46 graag voor een beste vriend komt goed van pas want die houdt niet van strijken 😉
  Dus doe ik heel graag mee….

  Fijne dag……

 3. Jaques (Opa) Leliveld zegt:

  wat een TOP actie.. doe lekker mee voor mijzelf.. strijkvrij spreekt mij -als alleenstaande man- erg aan, blijft het probleem dat ik moeilijk kan kiezen, dat wordt altijd voor mij gedaan (strijken trouwens ook) Ik zag Eterna Modern Fit overhemd anthraciet structuur (contrast) art. 3058-39X15X, dat leek mij wel een mooie, maar liever laat ik mijn schatten kiezen. Wel eerst ff winnen, natuurlijk. Ben benieuwd

 4. Mieke Stam zegt:

  Oh heerlijk een strijkvrij overhemd! mijn man gaat altijd netjes naar het werk, het staat hem heel goed, maar dat strijken he…. ik denk dat deze hem erg goed zal staan: https://www.hemdvoorhem.nl/seidensticker-slim-fit-overhemd-wit-blauw-dessin-contrast-678870-12

 5. melissa zegt:

  Leuk. en handig voor mij dag ik niet hoef te strijken 😉 ik volg via fb en zou gaan voor: https://www.hemdvoorhem.nl/olymp-modern-fit-overhemd-blauw-herringbone

 6. Marian van Trigt zegt:

  Wat later, maar ik strijk nog altijd alle overhemden voor mijn man al 45 jaar. Bijna uitgewerkt, strijkvrij wel fijn, Albert gaat wel helpen, hier zal hij blij mee zijn.

 7. Leuk leuk mijn vriend is sindskort helemaal in to blousejes! Eerst stond het hem echt niet maar nu staat het super mooi, dus ik maak graag kans op een mooie blouse te winnen.

  Ik volg jou en Overhemdvoorhem op Facebook (Lieke van Veen) en heb de post een hartje gegeven.

 8. Sandra Turel zegt:

  Ik doe graag mee.
  Manlief vindt deze het mooist:OLYMP Modern Fit mouwlengte 7, wit structuur (gebloemd contrast)
  Pasvorm: Normaal (licht getailleerd)
  Boordmaat:42

 9. Kelly Aarts zegt:

  Spannend voor je dochter! Hoop dat ze het gehaald heeft!

  1. Marguerita zegt:

   Yes! Eindelijk is het felbegeerde diploma in de pocket, dankjewel 🙂

   1. Kelly Aarts zegt:

    Super! Proficiat!

 10. Sabrina zegt:

  Super winactie, maar niet te doen joh om een keuze te maken! Deze dan maar Eterna Modern Fit overhemd, roze natté structuur

 11. Marian B zegt:

  Ik zou heel graag een strijkvrij overhemd willen voor mijn man. Maar ik laat hem wel zelf kiezen, hij kan best kritisch zijn 😉 Zelf vind ik donkerblauw altijd erg mooi bij hem staan.

 12. m chen zegt:

  Mijn voorkeur: Eterna Slim Fit overhemd, wit (fijn Oxford / contrast) (https://www.hemdvoorhem.nl/eterna-slim-fit-overhemd-wit-fijn-oxford-contrast-8100), maat: S

 13. Marian Zw zegt:

  Leuk een man in een mooi hemd vind ik altijd een stuk aantrekkelijker 🙂 Deze vind ik mooi https://www.hemdvoorhem.nl/venti-modern-fit-overhemd-lichtblauw-structuur-contrast-182911500-100 maat 39/40. Ik vind zo’n contrast randje altijd erg mooi.

 14. Marijke zegt:

  https://www.hemdvoorhem.nl/olymp-modern-fit-overhemd-roze-structuur-blauw-contrast-1290-14-81
  Deze voor mijn eigen man. Een simpele roze kan hij wel weer gebruiken. Zijn favoriet leek hierop, maar die is helaas helemaal versleten.

 15. Sohnie zegt:

  OLYMP Modern Fit overhemd, lichtblauw structuur dessin (contrast) maat 41 vinden we samen mooi.

 16. Annick zegt:

  Wat heeft HemdvoorHem een mooi compleet assortiment voor de mannen. Er zit echt voor iedere man wel iets tussen. Mijn man heeft de voorkeur voor wit, maar wel met een twist. Voor hem zou ik de Eterna Modern Fit overhemd, wit (blauw-rood contrast) uitkiezen. Dat is toch wel mijn favoriet en ik weet bijna zeker ook die van hem.

 17. Kristel Gubbels-Daemen zegt:

  https://www.hemdvoorhem.nl/olymp-modern-fit-overhemd-roze-contrast-1284-14-86 deze vind ik super mooi voor mijn lieve man. Lekker opvallend kleurtje

 18. Anna zegt:

  De olymp comfort fit zwart is de favoriet

  Facebook: An Na

 19. Cassi zegt:

  Wat een leuke actie, waar ik mijn vriend hopelijk mee mag gaan verrassen. Zou hem echt super staan en dat heeft hij voor niet zolang terug ook zelf ontdekt met zelfs een gaaf colbert jasje! Maar van het strijken wordt hij niet echt blij, dus deze gave OLYMP Modern Fit overhemd, beige structuur (gebloemd contrast) zou volgens mij echt leuk zijn en dus bovendien strijkvrij 😀

 20. Rèwana zegt:

  Een witte of toch een knalrode;)

 21. Grete Karina zegt:

  Mijn lieve echtgenoot is mijn enige echte Valentijn en deze lieverd verdient het om eens flink verwend te worden! ❤️
  Gewoon omdat hij er altijd voor me is.
  Ik ga voor ruitjes en dit is mijn favoriete overhemd voor hem: https://www.hemdvoorhem.nl/arrow-fitted-overhemd-blauw-geruit-button-down

 22. Clau-dya zegt:

  Super handige site met diverse zoekfuncties! Ik hou van mooi wit voor mijn man in maat 38 (S) https://www.hemdvoorhem.nl/venti-modern-fit-overhemd-wit-blauw-contrast-182919500-000

 23. Kool Family zegt:

  Ik doe graag mee voor mijn man en ben heel erg benieuwd naar dat strijkvrij…!

 24. Mom zegt:

  Ik doe graag mee met deze winactie en zou voor mijn man deze kiezen: Seidensticker Modern Fit, lichtblauw dessin (contrast) in maat 39.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.