Beautynieuws: 4x een momentje voor jezelf

Even een momentje voor jezelf. Aandacht aan jezelf besteden is zo belangrijk bij de drukte van alledag. Bij mij schiet het er nogal eens bij in. Dan ben ik zo druk met alles wat er nog moet gebeuren, met de verzorging van mijn kinderen, dat de tijd zo snel voorbij lijkt te gaan en je er ’s avonds ineens achterkomt: ‘hey, ik ben er ook nog’. Ik voel mezelf de laatste tijd vrij opgejaagd, misschien heb jij dat ook? Daarom deel ik vandaag wat beautynieuws met jullie. Wie weet zit er iets tussen waarvan jij denkt ‘hey, ik ben er ook nog en dát zou ik nou willen proberen’. En dat moet je dan ook echt even doen natuurlijk 😉 , jij verdient die me-time!

kneipp badparelsKneipp badparels

Een onverwachts cadeautje waren de nieuwe badparels van Kneipp, die ontzettend lekker ruiken. Mijn nieuwe huis gaat waarschijnlijk geen bad hebben, dus hiermee kon ik het er nog even van nemen. ‘Pamper yourself’, ‘Take a break’ en ‘Enjoy life’ zijn de 3 varianten en die namen spreken mij wel aan voor dat momentje tijd voor mezelf. Ik ging dus lekker in bad met een boekje. De Enjoy Life moet ik nog proberen, die ruikt naar fruitige kumquat met mandarijn. Take a Break is verkwikkend en bestaat uit yuzu en frisse watermunt. Als eerste ging helemaal op de Pamper Yourself. Deze ruikt naar palmarosa en pioenroos. Elke bus badparels is goed voor 2 baden en het tweede bad nam ik met mijn oudste dochter samen. Die vond het geweldig want het water kleurde helemaal roze! En het rook natuurlijk lekker  😉  terwijl ik mijn boekje las, speelde zij met de LOL Surprise popjes en zo konden we allebei goed ontspannen.

De badparels gooi je er pas in als het bad helemaal vol is, dan lossen ze langzaam op en kun je genieten. De kleine korreltjes hydrateren en verzachten je huid door ureum en natuurlijke oliën. Kneipp is een merk dat van de natuur houdt en de producten zijn ook geschikt voor veganisten. Een busje badparels kost 3,99 euro. Je shopt ze bijvoorbeeld bij Drogisterij.net.

Tip:

  • een schoteltje badparels laat je toilet heerlijk ruiken en ziet er decoratief uit.
  • strooi ze eens in een lekker voetenbadje terwijl je geniet van je favo Netflix serie.

Herstel & Balans van Guhl

GUHL heeft een nieuwe lijn gelanceerd speciaal voor overbelast, beschadigd of droog haar. Daar heb je in de winter nu eenmaal wat sneller last van, helemaal als je veel gebruik maakt van je föhn of stijltang. Deze Herstel & Balans lijn is bedoeld om de hoofdhuid te verzorgen en je haren vanaf de aanzet tot in de punten te versterken. Als ook je hoofdhuid in balans is, zouden je haren zichtbaar gezond en veerkrachtig moeten zijn. Ingrediënten als ManukaHoning en Melk zijn de basis. Manuka-honing wordt in Nieuw-Zeeland gewaardeerd om zijn verzorgende eigenschappen. Melk is rijk aan essentiële voedingsstoffen.

guhl herstel en balans

Je hebt slechts een klein beetje nodig voor een effectieve werking, zeggen ze. Ik heb de shampoo en conditioner geprobeerd en bewaar het haarmasker nog even. Terwijl je de shampoo in je haar masseert komt er een hele subtiele, zoete geur vrij. Echt zo’n me-time gevoel. Ik ben gek op Guhl en met mijn dikke bos gebruik ik eigenlijk altijd na het wassen een conditioner om goed te kunnen kammen. Deze laat je – net als een haarmasker – 1 minuutje intrekken. Gebruik ze niet allebei tegelijk, dat is zonde. Dus of de conditioner of even een extra boost met het haarmasker. En daarna natuurlijk goed uitspoelen. De shampoo kost 7,99 euro, de conditioner ook en het haarmasker is 9,99 euro. Je shopt ze bijvoorbeeld bij Kruidvat of Trekpleister.

Lush Explorer bruisbal

In een van mijn weekoverzichten lazen jullie al over de effecten van de Lush Intergalactic bruisbal. Inmiddels hebben we ook de ‘Explorer’ getest. Wát een effect zeg! Met recht een badbom. Deze explorer had minder glitters, dat vonden de meisjes wel jammer (wij als ouders niet, moet je ook weer wegspoelen tenslotte). Toch waren we onder de indruk want door alle kleuren was het een ware badsensatie. Steeds weer kwamen er nieuwe geuren en kleuren vrij. Het bad bruiste dat het een lieve lust was. En die geuren in de badkamer! Nou, het was een belevenis die minutenlang doorging.  :mrgreen:   Het bad kleurde daarbij zeegroen toen het bruisen klaar was.

Flip in Hairextensions

Heb jij ervaring met haarextensions? In mijn mailbox zat een bericht over de Flip In Hair Extension, waarmee je in een handomdraai een nog langere, vollere bos creëert. Leuk voor een feestje!  De flip in extensions zijn gemaakt van menselijk haar (uit India), ze zijn makkelijk te dragen zonder dat ze schade aan je eigen haar toebrengen. Je hebt geen lijm, klemmen, clips of tape nodig! Het haar is vastgemaakt aan een nauwelijks zichtbare draad die je gemakkelijk in je eigen haar verbergt. Ze zeggen dat Flip In Hair binnen 1 minuut in je haar zit en in een seconde ook weer weg is. Echt iets voor een speciale gelegenheid dus en je kunt het vaker gebruiken. De Flip In Hair extensions zitten als een tiara op je hoofd. Het gewicht van je eigen haar zit bovenop de flip waardoor het haar wordt vastgehouden. Een transparante draad hecht aan de extensions en kun je afstemmen op de maat van jouw eigen hoofd. Ze kosten 92 euro voor 40 centimeter of 139 euro voor de luxe versie van 55 centimeter.

flipin hairextensions
Foto: Oxy Extensions

Wat is jouw favoriete beautymerk?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Iris zegt:

    Grappig, van die Kneipp badparels dacht ik dat het grotere ballen waren, beetje kauwgomballen, nu zie ik dat het kleine stukjes zijn. Misschien ook nog lekker om in de stofzuiger te doen, voor een lekker geurtje als je aan het stofzuigen bent

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.