Jouw autoverzekering: geluk bij een ongeluk

Plotseling een diepe kras in je deur op een druk parkeerterrein, een paaltje dat je bij het nemen van de bocht over het hoofd hebt gezien of pech onderweg naar je werk of vakantiebestemming. We zijn zuinig op onze auto, maar zoals elke automobilist weet: een ongeluk zit in een klein hoekje. Op het moment dat jouw bolide beschadigd raakt, is een complete autoverzekering een geluk bij een ongeluk. Kies de autoverzekering die bij je past, liefst met een ruime dekking en ga met een gerust gevoel de weg op!

Een autoverzekering voor elke wagen

Autoverzekeringen zijn er in alle soorten en maten. Of je nu een gloednieuwe auto (zoals mijn fijne Peugeot 108) voor de deur hebt staan of net na het behalen van je rijbewijs de trotse bezitter van een tweedehands model bent (ik leende zelf eerst de auto van mijn vader, tot ik genoeg had gespaard voor een superstoere Opel Kadett 1.6 GTI mét dakraam – 500 gulden, jaja rib uit mijn lijf en toen waren het nog guldens…); je kunt je altijd passend verzekeren. En dat ben je ook verplicht. Voordat je de weg op gaat, ben je in Nederland verplicht minimaal een WA-verzekering af te sluiten. Hiermee ben je verzekerd voor schade die je bij anderen veroorzaakt. Wil je niet de hoofdprijs betalen, maar toch een autoverzekering afsluiten waarmee ook schade aan je eigen auto deels gedekt is? Kies dan voor een WA plus-dekking. Met deze verzekering ben je ook nog eens verzekerd van uitgebreide hulpverlening in binnen- en buitenland.

All-risk autoverzekering: een geruststellend idee

Heb je eindelijk jouw droomauto gekocht en wil je geen enkel risico op financiële schade lopen? Kies je voor een volledige all-risk autoverzekering, dan hoef je je niet langer zorgen te maken om een deukje of kras. Zelfs als je auto, en daar gaan we natuurlijk niet van uit, total-loss wordt verklaard, springt deze autoverzekering je te hulp. En over hulp gesproken: raak je, waar ook in Europa, betrokken bij een ongeval of sta je met pech langs de weg? De internationale pechhulp en hulpverlening staat 24 uur per dag op poleposition om je de helpende hand te bieden.

De complete autoverzekering voor scherpe premie

Je auto is een waardevol bezit. Voor mij betekent het een gevoel van vrijheid. Ik kan overal naartoe met mijn kinderen, wanneer ik dat wil. Welke vierwieler je ook rijdt, je bent zuinig op je spullen en vooral op je auto. Met de duidelijke autoverzekering van HEMA Verzekeringen ben je verzekerd van een ruime dekking en dat voor een scherpe premie. Wil je overstappen? Dan neem je jouw opgebouwde schadevrije jaren mee. Je no-claim-korting kan zo zelfs oplopen tot liefst tachtig procent! Een autoverzekering afsluiten is bovendien heel eenvoudig; dat doe je gewoon online. In een paar klikken is jouw trots op wielen gewoon goed verzekerd en ga je met een gerust gevoel de weg op.

Uitgelichte afbeelding: Shutterstock

disclaimer

 

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.