Wat zijn nu romantische cadeaus?

Wie wordt er al nerveus? De volgende feestdag zit er alweer aan te komen: Valentijnsdag. Niet dat iedereen dit feestje gaat vieren, maar toch. Er zijn vast al mensen bezig met brainstormen om leuke, romantische cadeautjes te verzinnen om hun liefde(s) of BFF’s mee te verrassen in februari. Wordt het een verrassingsweekendje weg? Ga je samen een kookworkshop doen? Kies je sieraden?

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden om met iets origineels te komen en het hoeft ook niet altijd heel veel geld te kosten. Kleine cadeautjes kunnen ook heel speciaal zijn, zeker als ze naar iets verwijzen dat jullie samen hebben gedaan of nog gaan doen. Zelf ga ik voor mijn dochtertjes op zoek naar iets met hartjes snoepjes, dat leek me wel een leuk klein gebaar. Of iets met chocola. Chocola is tenslotte het ultieme liefdesvoer, toch?

Matchende flipflops

Slippermerk Havaianas bijvoorbeeld komt met matchende slippers voor hem á 22 euro en voor haar á 26 euro per paar. Ideaal voor je romantische getaway (ook als die pas in de zomervakantie plaatsvindt, beetje voorpret kan geen kwaad toch?)…

Ter decoratie als je helemaal in luv bent

Ook mijn favo webshop Radbag heeft grappige, maar toch romantische cadeaus in het assortiment. Lekker fout, maar toch romantisch en over the top tegelijk zijn natuurlijk deze grappige ballonnen. Je koopt ze per 12 tegelijk voor 9,95 euro. Gooi ze op het bureau van je geliefde, op het bed of juist in de gang bij thuiskomst vanuit het werk.

Rrrrroze chocola!

Chocolala. Ik noemde het net al, maar chocola heb je ook in romantischer varianten dan een suffe reep. Voor Valentijnsdag is deze glutenvrije Prosecco met aardbeien van witte en melkchocolade natuurlijk een fantastisch cadeau. Het water loopt mij al in de mond. Grappig detail zijn de stukjes eetbaar goud. Dit presentje kost 17,95 euro, dus niet te gek en wel heel leuk.

radbag prosecco

Voor jezelf als je single bent

Als ik nou mezelf zou willen verrassen omdat ik toch een soort van single ben, ook al woon ik nog samen, dan is deze poster wel supergrappig vind ik zelf. Poster ‘followed my heart’ kost 24,95 euro.

poster radbag

Aanzoek?

Subtiele hint voor een aanzoek? Of een leuk presentje als je al trouwplannen hebt. Deze witte mokken met gouden Mr en Mrs opdruk laten pas echt zien dat jullie bij elkaar horen, toch? Het prijskaartje is 19,95 euro.

radbag mr mrs

Letterlijk…

Je kunt een romantisch cadeau natuurlijk ook heel letterlijk nemen. Geef je partner liefde en sfeerverlichting in één met deze stijlvolle interieur accessoire. Kost wel 79,95 euro, maar dan heb je ook wat. Ik vind hem supergaaf!

radbag love ledlicht

Mommy love

Om er nog even wat mommy love in te gooien, de liefde voor je kinderen kun je ook prima vieren met Valentijnsdag. De geboortesteen ketting ’three hearts’ van Kaya Sieraden bijvoorbeeld van 69,95 euro is een heel bijzonder en liefdevol cadeau. Personaliseer elk hart met een naam of een woord naar keuze om de ketting extra speciaal te maken. Gemaakt van .925 zilver (de gouden versie heeft een echt gouden laagje). Maximaal 10 tekens per schijf, dat wel.

kaya sieraden

Verlovingssokken

Ook een geinige gimmick zijn de Wedding SOXS: een set sokken voor man en vrouw met MR en MRS label á 49,95 euro per set. Zit ook heerlijk als je geen geitenwollensokkentype bent, lees hier mijn eerdere review. En een mooi alternatief voor de eerder genoemde slippers nu het nog vriest buiten. Overigens kun je dit cadeautje ook kopen als je een partner van hetzelfde geslacht hebt, de varianten zijn: Mr. en Mrs. (maat 42-47 en 36-41), Mrs. en Mrs. (maat 36-41) of Mr. en Mr. (maat 42-47). En dus voor ieder bruidspaar geschikt.

wedding sokken

Ik verwacht nog meer leuke Valentijns items in mijn mailbox de komende tijd, maar had gewoon zin om even in de stemming te komen.

Doe jij aan Valentijn? Ga je dan meer doen dan een kaartje sturen?

disclaimer

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Anne-Marie zegt:

    Die chocolade prosecco is echt super mooi zeg! En die ballonnen zijn leuk om de gang mee te versieren op 14 februari!

  2. Die sokken zijn zo leuk! Maar niet goedkoop.. Wij doen niet echt iets speciaals met Valentijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.