Ik ben tóch een geitenwollensokkenmama + winactie voor baby’s (gesloten)

Ik houd ontzettend van comfortabele kleding, dat iets lekker zit en niet kriebelt is voor mij erg belangrijk. Heel modebewust ben ik vooral op het gebied van kinderkleding. Toch had ik niet gedacht dat ik in de categorie geitenwollensokkentypes zou vallen. Op de boerderij van mijn opa en oma had oma weliswaar altijd een flinke mand vol zelfgebreide (en gestopte) geitenwollensokken staan, maar zelf heb ik ze tot voor kort nooit gedragen. Tot ik kennismaakte met de supersjieke cadeaudoosjes van SOXS! 

De kindersokjes kun je anti-slip personaliseren met de bijgeleverde fles latex.
De kindersokjes kun je anti-slip personaliseren met de bijgeleverde fles latex.

En nu is deze mama een echte geitenwollensokkenmama. Met 2 geitenwollensokkendochters! Want ze zitten heerlijk en kriebelen niet. Op zondagochtend chillen we in pyjama met onze warme matching SOXS, gemaakt van het puurste schapenwol uit Nieuw-Zeeland. De kindersokjes zijn laag, maar de mamasokken zijn lekker lang. Zelf vind ik het fijn om ze wat naar beneden geschoven te dragen, lekker warm aan je enkels.

Deze Soxs zijn verwennerij voor mama, heerlijk warm.
Deze Soxs zijn verwennerij voor mama, heerlijk warm.

Cadeauverpakking

De SOXS zijn dan ook een perfect cadeautje voor moederdag, Sinterklaas of als kraamcadeau. Als gezegd worden ze geleverd in een prachtig doosje, verpakt in vloeipapier (roze, yay, ik hou van roze). Met een mooie ansichtkaart erbij in. Bij de baby- en kindersokken zit bovendien een klein flesje latex en een kaartje met uitknipbare voet. Deze voet stop je in de sok en nu kun je hem voorzien van een persoonlijke anti-sliplaag! Bijvoorbeeld met de naam van het kindje of hartjes of… Er zijn verschillende labelkleuren beschikbaar, ook voor papa ;-).

Ik zag er niet heel hip uit in mijn ochtendjas, daarom een pyjamaday foto met de matching geitenwollen SOXS op voethoogte.
Ik zag er niet heel hip uit in mijn ochtendjas, daarom een pyjamaday foto met de matching geitenwollen SOXS op voethoogte.

Musthave op vakantie

Ik weet dat we nu eindelijk weer richting de warmere dagen gaan, maar vergeet het vakantieseizoen niet! Op de camping, ’s avonds en op regenachtige dagen is het fijn als je warme voeten hebt. Zeker na een drukke dag pretpark/zwembad/… vul zelf maar in. De SOXS zijn dik en kunnen tegen een stootje. Bij ons zijn ze nu ruim een maand in huis en keer op keer gewassen op 30 graden. Ik hang ze daarna uit, want wol moet je niet in de droger stoppen. Doordat de sokken zo dik zijn, kun je ze niet in je gewone schoenen of laarsjes dragen (in regenlaarzen gaat het prima), wij gebruiken ze dus echt voor binnen.

De hele dag hadden we heerlijk warme voeten!
De hele dag hadden we heerlijk warme voeten!

De grijze kleur van de SOXS is goed te combineren met bijna elke outfit. Zo laat mijn peuter hier zien hoe haar SOXS matchen met het Turtle jurkje van Lovestation22.

De SOXS onder het zomerjurkje Turtle van Lovestation22.
De SOXS onder het zomerjurkje Turtle van Lovestation22.

De sokken zijn warm, ademend en nemen veel vocht op waardoor je niet snel last krijgt van zweetvoeten. Er zijn 3 maten verkrijgbaar: baby, kind en volwassen. Hierbij geldt steeds dat one size fits all.Zelf heb ik maat 38 en de sokken zitten perfect. Mijn dochters dragen beiden de kindervariant en hebben respectievelijk maat 26 en maat 28. Voor de vorm hebben ze ook het babysokje gepast en de hiel zat niet eens halverwege maar net naast de hiel, dus kun je nagaan hoe stretchy de wol is. De babysokjes zijn ideaal voor kindjes die net leren lopen omdat ze wat dikker zijn en je er dus zelf een anti-sliplaag op kunt maken.

DSC_0050

Winactie

Zie jij je gezin ook al lopen in matching SOXS? Ze zijn verkrijgbaar vanaf 24,95 euro in de webshop, voor volwassenen betaal je ietsje meer. Hiervoor krijg je dus een duurzaam cadeau in een hele mooie verpakking. Als je een baby hebt of een kraamcadeau zoekt, heb je geluk. Marstyle mag een prachtig doosje BabySoxs verloten, inclusief de vloeibare latex om ze van een persoonlijke anti-sliplaag te voorzien. Doe je mee? Voor wie zou je dit cadeau willen winnen? Laat het hieronder weten. Ken je een zwangere of babymama? Tip haar door te taggen onder het bericht op facebook, zodat ze kennis kan maken met dit fijne merk.

En de winnaar is geworden… Iris! En dat was nog even zoeken, welke iris het was omdat er meerdere meededen. Maar even kijken tussen welke namen op Naamloten ze stond en het bleek Iris van der Velde te zijn. Van harte! Je hebt een mailtje ontvangen. Dat wordt een leuk kraamcadeautje voor de baby van je tweelingzus 🙂

Best hip dus, geitenwollensokken!

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Sylvia zegt:

  Super leuk als kraamcadeautje! Als ik nog mee kan doen dan zou ik graag kans maken! We hebben vier zwangere die allen in september zijn uitgeteld, dus weet zeker dat ik er iemand blij mee kan maken (en nog personaliseren ook!)!

 2. Tamara Stoc zegt:

  superleuk voor kleine lieve Floortje, ons nichtje, net een paar weekjes oud!

 3. Jess zegt:

  Hoe schattig. Super leuke sokken seg!

 4. Karen Vonk zegt:

  Haha, wat heerlijk van vroeger! Dat zal mijn vriendin Marieke heel leuk vinden om te krijgen, echt iets voor haar!

 5. Feinette zegt:

  Wat een mooie sokken! Leuke winactie, ik doe graag mee…

 6. Jenneke zegt:

  Ik heb de sokken ook en ben er eigenlijk gewoon een beetje verslaafd door. Wat een heerlijke sokken. Mijn vroegere buurmeisje krijgt deze week haar 2e kindje en ik zou haar dolgraag een paar babysokken cadeau willen doen!

 7. Lies zegt:

  Super leuk!! Ik doe heel graag mee voor mijn beste vriendin die haar eerste kleine verwacht!

 8. maris zegt:

  ik wil graag mee doen voor mijn dochtertje. Zij wordt in mei 1 jaar en zal hopelijk spoedig beginnen met lopen. De sokken zouden dus ideaal zijn omdat de zomer eraan komt en de tegels vaak nog koud zijn. Dus leren lopen op warme sokken met anti slip is super handig

 9. Anneliese de Waal zegt:

  Ik doe graag mee voor me zelf, zien er heerlijk uit en antislip is helemaal goed.

  Groetjes Anneliese

  1. Marguerita zegt:

   hai, sorry maar ik ga ervanuit dat jouw voeten de babymaat ontgroeid zijn dus die ga je niet passen

 10. Oma Will zegt:

  Wat grappig, deze geiten wollen sokken ook voor kinderen.
  Echt iets voor mijn kleindochter. Vindt zij vast erg lekker lopen in huis.
  Voor haar doe ik mee.

 11. Vivi zegt:

  Wat zien ze er stoer uit! Nou deze mama wil heel graag voor ‘geit’ verklaard worden hoor!
  Zie de SOXS heel graag aan de voetjes van mijn schetige dochter.
  Dan krijgt ze vast wat grip tijdens het optrekken aan de tafel 😉

 12. Aniek zegt:

  Ik doe mee voor mijn moeder

  1. Marguerita78 zegt:

   Tja… Dan moet ik je uitsluiten want moeders hebben geen babymaat voeten…

 13. Paula zegt:

  #Ouderhipperwets

 14. Mary-Lou zegt:

  Wat leuk! Ouderwets en hip zijn ze; hipperwets! Haha. ik doe mee voor mijn lieve Bas.

 15. anica aarts zegt:

  oh doe heel erg graag mee voor mn eigen

  1. Marguerita78 zegt:

   Helaas, alleen in de babymaat mag ik ze verloten.

 16. Michael noo zegt:

  ik zou heel graag kans maken voor mijn vriendin en aanstaande moeder van onze eerste kleine

 17. Nina zegt:

  MIjn beste vriendinnetje is zwanger van haar eerste kindje! Zou een super leuk cadeautje zijn!

 18. annelies Pietens zegt:

  hoe leuk is dit, en dan ook nog antislip!! geweldig!

 19. Ditty Dirks zegt:

  Jee lekker warm en met anti slip!

 20. iris zegt:

  Super graag 🙂 Voor mijn tweelingzus die 25 mei is uitgerekend!!!!

 21. Lieke b zegt:

  Doe graag mee
  Voor m’n lieve vriendinnetje die binnekort moet bevallen

 22. Cheryl Brasker zegt:

  Ik doe graag mee voor mijn toekomstige nichtje! Heel leuk cadeau

 23. Fenny Hemmen zegt:

  Lijke me heeeeeeeerlijke sokjes <3 ik doe daarom ook graag mee met deze winactie 🙂

 24. Anna Wienen zegt:

  Ik ben zelf net mama geworden ?

 25. Anna zegt:

  Lijken me heerlijke sokken. Ik ben zelf zwanger en maak graag kans

 26. Nina Mol zegt:

  Ik doe graag mee voor mijn zus. Altijd last van koude voeten! En ze is nog zwanger ook!! 🙂

 27. Elma zegt:

  Ik heb ze en het zijn echt mijn favoriete home sokken! Ze prikken ook echt niet! De babysoxs zou ik super graag willen winnen voor mijn kleine mannetje!

 28. Nadia zegt:

  Met anti-prik garantie! Ik heb zelf ook echt wollen sokken in de kast maar deze prikken. Maar voor mijn meisje graag de anti-prik Babysoxs. Ik heb deze leuke actie op Facebook gedeeld.

 29. Sigrid zegt:

  Hippe geitenwollensokkenmama ben je hoor 🙂 Super leuk dit. Zelf hebben we genoeg heerlijk warme sokken maar om weg te geven als kraamcadeautje lijkt me dit echt heel leuk. En dan natuurlijk de naam onderop latexen. Had ikzelf een heel leuk kraamcadeau gevonden 🙂

  Ideaal eigenlijk, gepersonaliseerde sokken. Dat kan ik ook nog weleens met alle mannen hier in huis proberen. Of de maat erop verwerken, hmmm… Haha, nouja, dat is weer iets anders. Doe graag mee in elk geval!!

 30. Bodil zegt:

  Oh, wat gaaf dat je heerlijk zelf creatief bezig kunt met de antisliplaag! Mijn kleinste meisje begint net druk te stappen (en steeds maar de camera in de aanslag voor de eerste losse stapjes die toch nog op zich laten wachten 🙂 ) en jij geeft aan dat dit ideale sokjes zijn voor die fase. daarom zou ik graag meedoen voor Evi!

 31. Liesbeth zegt:

  Leuk! Voor mijn petekindje natuurlijk! Kan ze lekker leren lopen zonder uit te glijden

 32. Dag mede geitenwollensokken mama 😉 geweldig die foto met die voeten van jullie!
  Natuurlijk heb ík de soxs al 😉 Maar ik zou het helemaal fantastisch vinden om mijn mini ook in deze ubertoffe soxs te hijsen. En ze is bijna jarig dus ik wil heuuul graag deze leuke winactie winnen!

 33. Fleur zegt:

  Ik heb op het moment 6 zwangere of net bevallen collega’s. Ik ben dus hard op zoek naar leuke kraamcadeautjes!

 34. Alicia Hofman-Voshol zegt:

  Wat een leuke sokken! Ik kende ze nog niet maar vooral dat je ze kunt personaliseren vind ik erg leuk, doe graag mee!

 35. Nathalie zegt:

  Wat een leuke sokken, vooral cool dat je bijvoorbeeld ook een naam op de onderkant kunt schrijven.

 36. Ze zien er leuk uit. En ik zie dat ze nog antislip zijn ook!

 37. Barbara zegt:

  Ik doe mee! Hier in huis is alles hout of steen op de vloer. Sloffen wil mijn mannetje niet aan. Maar sokken wel! Dus ik doe zeker mee! Deze zijn Leuk! En handig met de antislip…

 38. Iris zegt:

  Ja, ik ben ook gek op geitenwollensokken! Lekker warm in bed, maar nooit zweetvoeten. Ik doe graag mee voor mijn eigen baby, die in oktober verwacht wordt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.