Ik ben tóch een geitenwollensokkenmama + winactie voor baby’s (gesloten)

Ik houd ontzettend van comfortabele kleding, dat iets lekker zit en niet kriebelt is voor mij erg belangrijk. Heel modebewust ben ik vooral op het gebied van kinderkleding. Toch had ik niet gedacht dat ik in de categorie geitenwollensokkentypes zou vallen. Op de boerderij van mijn opa en oma had oma weliswaar altijd een flinke mand vol zelfgebreide (en gestopte) geitenwollensokken staan, maar zelf heb ik ze tot voor kort nooit gedragen. Tot ik kennismaakte met de supersjieke cadeaudoosjes van SOXS! 

De kindersokjes kun je anti-slip personaliseren met de bijgeleverde fles latex.
De kindersokjes kun je anti-slip personaliseren met de bijgeleverde fles latex.

En nu is deze mama een echte geitenwollensokkenmama. Met 2 geitenwollensokkendochters! Want ze zitten heerlijk en kriebelen niet. Op zondagochtend chillen we in pyjama met onze warme matching SOXS, gemaakt van het puurste schapenwol uit Nieuw-Zeeland. De kindersokjes zijn laag, maar de mamasokken zijn lekker lang. Zelf vind ik het fijn om ze wat naar beneden geschoven te dragen, lekker warm aan je enkels.

Deze Soxs zijn verwennerij voor mama, heerlijk warm.
Deze Soxs zijn verwennerij voor mama, heerlijk warm.

Cadeauverpakking

De SOXS zijn dan ook een perfect cadeautje voor moederdag, Sinterklaas of als kraamcadeau. Als gezegd worden ze geleverd in een prachtig doosje, verpakt in vloeipapier (roze, yay, ik hou van roze). Met een mooie ansichtkaart erbij in. Bij de baby- en kindersokken zit bovendien een klein flesje latex en een kaartje met uitknipbare voet. Deze voet stop je in de sok en nu kun je hem voorzien van een persoonlijke anti-sliplaag! Bijvoorbeeld met de naam van het kindje of hartjes of… Er zijn verschillende labelkleuren beschikbaar, ook voor papa ;-).

Ik zag er niet heel hip uit in mijn ochtendjas, daarom een pyjamaday foto met de matching geitenwollen SOXS op voethoogte.
Ik zag er niet heel hip uit in mijn ochtendjas, daarom een pyjamaday foto met de matching geitenwollen SOXS op voethoogte.

Musthave op vakantie

Ik weet dat we nu eindelijk weer richting de warmere dagen gaan, maar vergeet het vakantieseizoen niet! Op de camping, ’s avonds en op regenachtige dagen is het fijn als je warme voeten hebt. Zeker na een drukke dag pretpark/zwembad/… vul zelf maar in. De SOXS zijn dik en kunnen tegen een stootje. Bij ons zijn ze nu ruim een maand in huis en keer op keer gewassen op 30 graden. Ik hang ze daarna uit, want wol moet je niet in de droger stoppen. Doordat de sokken zo dik zijn, kun je ze niet in je gewone schoenen of laarsjes dragen (in regenlaarzen gaat het prima), wij gebruiken ze dus echt voor binnen.

De hele dag hadden we heerlijk warme voeten!
De hele dag hadden we heerlijk warme voeten!

De grijze kleur van de SOXS is goed te combineren met bijna elke outfit. Zo laat mijn peuter hier zien hoe haar SOXS matchen met het Turtle jurkje van Lovestation22.

De SOXS onder het zomerjurkje Turtle van Lovestation22.
De SOXS onder het zomerjurkje Turtle van Lovestation22.

De sokken zijn warm, ademend en nemen veel vocht op waardoor je niet snel last krijgt van zweetvoeten. Er zijn 3 maten verkrijgbaar: baby, kind en volwassen. Hierbij geldt steeds dat one size fits all.Zelf heb ik maat 38 en de sokken zitten perfect. Mijn dochters dragen beiden de kindervariant en hebben respectievelijk maat 26 en maat 28. Voor de vorm hebben ze ook het babysokje gepast en de hiel zat niet eens halverwege maar net naast de hiel, dus kun je nagaan hoe stretchy de wol is. De babysokjes zijn ideaal voor kindjes die net leren lopen omdat ze wat dikker zijn en je er dus zelf een anti-sliplaag op kunt maken.

DSC_0050

Winactie

Zie jij je gezin ook al lopen in matching SOXS? Ze zijn verkrijgbaar vanaf 24,95 euro in de webshop, voor volwassenen betaal je ietsje meer. Hiervoor krijg je dus een duurzaam cadeau in een hele mooie verpakking. Als je een baby hebt of een kraamcadeau zoekt, heb je geluk. Marstyle mag een prachtig doosje BabySoxs verloten, inclusief de vloeibare latex om ze van een persoonlijke anti-sliplaag te voorzien. Doe je mee? Voor wie zou je dit cadeau willen winnen? Laat het hieronder weten. Ken je een zwangere of babymama? Tip haar door te taggen onder het bericht op facebook, zodat ze kennis kan maken met dit fijne merk.

En de winnaar is geworden… Iris! En dat was nog even zoeken, welke iris het was omdat er meerdere meededen. Maar even kijken tussen welke namen op Naamloten ze stond en het bleek Iris van der Velde te zijn. Van harte! Je hebt een mailtje ontvangen. Dat wordt een leuk kraamcadeautje voor de baby van je tweelingzus 🙂

Best hip dus, geitenwollensokken!

Comments

 1. Iris says:

  Ja, ik ben ook gek op geitenwollensokken! Lekker warm in bed, maar nooit zweetvoeten. Ik doe graag mee voor mijn eigen baby, die in oktober verwacht wordt

 2. Barbara says:

  Ik doe mee! Hier in huis is alles hout of steen op de vloer. Sloffen wil mijn mannetje niet aan. Maar sokken wel! Dus ik doe zeker mee! Deze zijn Leuk! En handig met de antislip…

 3. Ze zien er leuk uit. En ik zie dat ze nog antislip zijn ook!

 4. Nathalie says:

  Wat een leuke sokken, vooral cool dat je bijvoorbeeld ook een naam op de onderkant kunt schrijven.

 5. Alicia Hofman-Voshol says:

  Wat een leuke sokken! Ik kende ze nog niet maar vooral dat je ze kunt personaliseren vind ik erg leuk, doe graag mee!

 6. Fleur says:

  Ik heb op het moment 6 zwangere of net bevallen collega’s. Ik ben dus hard op zoek naar leuke kraamcadeautjes!

 7. Dag mede geitenwollensokken mama 😉 geweldig die foto met die voeten van jullie!
  Natuurlijk heb ík de soxs al 😉 Maar ik zou het helemaal fantastisch vinden om mijn mini ook in deze ubertoffe soxs te hijsen. En ze is bijna jarig dus ik wil heuuul graag deze leuke winactie winnen!

 8. Liesbeth says:

  Leuk! Voor mijn petekindje natuurlijk! Kan ze lekker leren lopen zonder uit te glijden

 9. Bodil says:

  Oh, wat gaaf dat je heerlijk zelf creatief bezig kunt met de antisliplaag! Mijn kleinste meisje begint net druk te stappen (en steeds maar de camera in de aanslag voor de eerste losse stapjes die toch nog op zich laten wachten 🙂 ) en jij geeft aan dat dit ideale sokjes zijn voor die fase. daarom zou ik graag meedoen voor Evi!

 10. Sigrid says:

  Hippe geitenwollensokkenmama ben je hoor 🙂 Super leuk dit. Zelf hebben we genoeg heerlijk warme sokken maar om weg te geven als kraamcadeautje lijkt me dit echt heel leuk. En dan natuurlijk de naam onderop latexen. Had ikzelf een heel leuk kraamcadeau gevonden 🙂

  Ideaal eigenlijk, gepersonaliseerde sokken. Dat kan ik ook nog weleens met alle mannen hier in huis proberen. Of de maat erop verwerken, hmmm… Haha, nouja, dat is weer iets anders. Doe graag mee in elk geval!!

 11. Nadia says:

  Met anti-prik garantie! Ik heb zelf ook echt wollen sokken in de kast maar deze prikken. Maar voor mijn meisje graag de anti-prik Babysoxs. Ik heb deze leuke actie op Facebook gedeeld.

 12. Elma says:

  Ik heb ze en het zijn echt mijn favoriete home sokken! Ze prikken ook echt niet! De babysoxs zou ik super graag willen winnen voor mijn kleine mannetje!

 13. Nina Mol says:

  Ik doe graag mee voor mijn zus. Altijd last van koude voeten! En ze is nog zwanger ook!! 🙂

 14. Anna says:

  Lijken me heerlijke sokken. Ik ben zelf zwanger en maak graag kans

 15. Anna Wienen says:

  Ik ben zelf net mama geworden ?

 16. Fenny Hemmen says:

  Lijke me heeeeeeeerlijke sokjes <3 ik doe daarom ook graag mee met deze winactie 🙂

 17. Cheryl Brasker says:

  Ik doe graag mee voor mijn toekomstige nichtje! Heel leuk cadeau

 18. Lieke b says:

  Doe graag mee
  Voor m’n lieve vriendinnetje die binnekort moet bevallen

 19. iris says:

  Super graag 🙂 Voor mijn tweelingzus die 25 mei is uitgerekend!!!!

 20. Ditty Dirks says:

  Jee lekker warm en met anti slip!

 21. annelies Pietens says:

  hoe leuk is dit, en dan ook nog antislip!! geweldig!

 22. Nina says:

  MIjn beste vriendinnetje is zwanger van haar eerste kindje! Zou een super leuk cadeautje zijn!

 23. Michael noo says:

  ik zou heel graag kans maken voor mijn vriendin en aanstaande moeder van onze eerste kleine

 24. anica aarts says:

  oh doe heel erg graag mee voor mn eigen

  1. Marguerita78 says:

   Helaas, alleen in de babymaat mag ik ze verloten.

 25. Mary-Lou says:

  Wat leuk! Ouderwets en hip zijn ze; hipperwets! Haha. ik doe mee voor mijn lieve Bas.

 26. Paula says:

  #Ouderhipperwets

 27. Aniek says:

  Ik doe mee voor mijn moeder

  1. Marguerita78 says:

   Tja… Dan moet ik je uitsluiten want moeders hebben geen babymaat voeten…

 28. Vivi says:

  Wat zien ze er stoer uit! Nou deze mama wil heel graag voor ‘geit’ verklaard worden hoor!
  Zie de SOXS heel graag aan de voetjes van mijn schetige dochter.
  Dan krijgt ze vast wat grip tijdens het optrekken aan de tafel 😉

 29. Oma Will says:

  Wat grappig, deze geiten wollen sokken ook voor kinderen.
  Echt iets voor mijn kleindochter. Vindt zij vast erg lekker lopen in huis.
  Voor haar doe ik mee.

 30. Anneliese de Waal says:

  Ik doe graag mee voor me zelf, zien er heerlijk uit en antislip is helemaal goed.

  Groetjes Anneliese

  1. Marguerita says:

   hai, sorry maar ik ga ervanuit dat jouw voeten de babymaat ontgroeid zijn dus die ga je niet passen

 31. maris says:

  ik wil graag mee doen voor mijn dochtertje. Zij wordt in mei 1 jaar en zal hopelijk spoedig beginnen met lopen. De sokken zouden dus ideaal zijn omdat de zomer eraan komt en de tegels vaak nog koud zijn. Dus leren lopen op warme sokken met anti slip is super handig

 32. Lies says:

  Super leuk!! Ik doe heel graag mee voor mijn beste vriendin die haar eerste kleine verwacht!

 33. Jenneke says:

  Ik heb de sokken ook en ben er eigenlijk gewoon een beetje verslaafd door. Wat een heerlijke sokken. Mijn vroegere buurmeisje krijgt deze week haar 2e kindje en ik zou haar dolgraag een paar babysokken cadeau willen doen!

 34. Feinette says:

  Wat een mooie sokken! Leuke winactie, ik doe graag mee…

 35. Karen Vonk says:

  Haha, wat heerlijk van vroeger! Dat zal mijn vriendin Marieke heel leuk vinden om te krijgen, echt iets voor haar!

 36. Jess says:

  Hoe schattig. Super leuke sokken seg!

 37. Tamara Stoc says:

  superleuk voor kleine lieve Floortje, ons nichtje, net een paar weekjes oud!

 38. Sylvia says:

  Super leuk als kraamcadeautje! Als ik nog mee kan doen dan zou ik graag kans maken! We hebben vier zwangere die allen in september zijn uitgeteld, dus weet zeker dat ik er iemand blij mee kan maken (en nog personaliseren ook!)!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.