Ik kreeg een surprise party…

Pfoeh, wat een spanning. Ik kreeg vandaag een surprise party! Hoe bijzonder en speciaal. De enige eerdere surprise party die ik kreeg was mijn vrijgezellenfeest zo’n jaar of 13 geleden. Maar nu kreeg ik een verjaarspartijtje. Het doet me ontzettend veel, de tranen zitten nog hoog. Mijn vriendinnen hebben de handen ineen geslagen omdat ze weten dat ik er ontzettend doorheen zit, dat het gewoon even niet goed met me gaat. Ik voel mezelf regelmatig een verschrikkelijk slechte vriendin en moeder omdat ik alles op een laag pitje heb gezet, omdat het teveel voor me is. En nu kreeg ik gewoon een eigen verrassingsfeestje!

Maandenlang sterk zijn eist zijn tol. In de zomer stond ik op standje overleven en kon ik er niet eens een traan uitpersen. Hier lees je waarom ik zo verdrietig ben, mocht je dit gemist hebben. Al die tijd hebben mijn vriendinnen, blogvriendinnen, schoonzusjes en mijn moeder met me meegeleefd en voor me klaargestaan met een schouder om op uit te huilen en om even mijn verhaal kwijt te kunnen als het me erg hoog zat allemaal.

Liesbeth die regelmatig een leuke gastblog op Marstyle publiceert is de aanstichter van het feestje en Linda van Mamaliefde regelde dat al mijn blogdinnetjes erbij waren toen Liesbeth haar contactte. Ik zet al een tijdje alles qua drukte op een laag pitje en daar hadden ze heel fijn rekening mee gehouden. Zenuwachtig als ik was, hield ik eerst nog een kastopruiming voordat ik werd opgehaald. Heb jij ook van dat soort opruimaanvallen als je nerveus bent?

High Tea met ijs

Ik werd meegenomen naar De Zoete Inval, in de snacktag schreef ik al dat ze daar mijn favoriete ijsjes hebben. Een erg leuke plaatselijke ijssalon met heerlijke koffie en je kunt er dus hightea-en (is dit wel een werkwoord?). Toen ik aankwam zat iedereen aan een lange tafel klaar! Ontzettend leuk en gezellig. Amanda van Kiddowz en mijn lieve vriendin Margriet konden er door omstandigheden helaas niet bij zijn, maar mijn moeder, mijn schoonzusjes, Liesbeth uiteraard, Linda van Mamaliefde, Merel van Lotus Writings, Miriam van MeervanMir (met kleine baby Noor), Fleur van Mama’s Liefste, Esmée van Website4Mama, Lisette van Lieve Syl en Charlotte van Lovely Charlotte waren er. Een flinke club dames dus, allemaal gekomen om mij een hart onder de riem te steken. De tranen zaten hoog, en ik heb er regelmatig een paar weggepinkt.

We kregen thee, een kopje knolselderijsoep, sandwiches, lekkere taartjes en heel veel kleine ijsjes toe. Lekker eten en kletsen! Het was ontzettend gezellig en de niet-bloggers en wel-bloggers klikten gelukkig ook goed met elkaar. Ik heb ervan genoten hoe iedereen het fijn had met elkaar en natuurlijk zelf ook heerlijk meegekletst. En even gekroeld met baby Noor, hihi zo klein en schattig weer. Ik had iets om naar uit te kijken en nu heb ik iets om even op te teren. Lieve allemaal ontzettend bedankt! Het was ontzettend fijn en gezellig en ik ben diep geroerd <3. Heb mijn dochters verteld dat ik een heel leuk partijtje heb gekregen.

De spanning van het niet weten of je straks een huis hebt, of er tijdig een woning voor me zal zijn. De verkoop van dit fijne huis. De werkdrukte (die fijn is maar ook nou ja, soms toch wel stress geeft), het bewust niet ingaan op alle toffe uitnodigingen voor mijn blog… Het gevoel een falende mama te zijn omdat speelafspraakjes bij ons thuis te druk voor me zijn en dus even niet kunnen voor mijn dochters. Een mislukt huwelijk… Alle kleine dingetjes die ik moet regelen, het huishouden dat doorgaat. Het zijn dingen die voor veel emoties zorgen, het zijn dingen die me veel energie kosten die ik nu weinig tot niet heb.

Ontzettend lief om je vangnet zo even bij elkaar te hebben, ik geef jullie bij deze allemaal een dikke digitale knuffel: dankjewel lieve meisjes! Ik voel me gesteund en gewaardeerd en ik zit weer te janken, jullie zijn geweldig. Kus, Marguerita.

Heb jij weleens een verrassingsfeestje gekregen?

Uitgelichte afbeelding: Shutterstock

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Merel zegt:

  Lieverd, ik lees dit nu pas. Maar ben blij dat t feestje precies de uitwerking had die we voor ogen hadden. En niet schuldig om voelen als er niemand kan blijven spelen. Dat is nu eenmaal zo, ik had er op bepaalde momenten ook geen behoefte aan. Je hebt genoeg aan je eigen hoofd. Ook niet naar anderen kijken die het misschien wel doen; je hebt niet alleen een loeidrukke baan vanuit huis, maar daarnaast is gewoon niet iedereen hetzelfde. Dat maakt anderen niet sterker en jou niet minder. Neem de tijd en rust die je nodig hebt, het is juist waardevol dat je jezelf zo goed kent. En wat het feestje betreft, idd wat fleur zegt. Ijs is altijd goed ? De hightea was heerlijk, ik heb genoten van de blondie met witte chocoladesaus! En een bierproeverij klinkt goed.

 2. Esmee zegt:

  Het is je gegund lieve schat. Het was erg gezellig. Kus!

  1. Marguerita zegt:

   Dankjewel, ik vond het ook ontzettend gezellig!

 3. Fleur zegt:

  We hebben het met alle liefde voor je gedaan. Een beetje ijs en gezelligheid doet altijd goed. Volgend jaar vieren we je verjaardag gewoon in je nieuwe huisje!

  1. Marguerita zegt:

   Als ik een eigen huisje heb gaan we met de club een bierproeverijtje doen bij De Molen, kan iedereen blijven slapen 🙂 lijkt me een leuke housewarming

 4. Bodil zegt:

  Lieve mensen om je heen en ijs kunnen veel goeds doen!
  Wat fijn dat je zo verrast en verwend bent 🙂

 5. Marjo zegt:

  Wat fijn dat je vriendinnen dit hebben gedaan! Krijg je een heerlijk gevoel van!

 6. Bregje zegt:

  Wat lief en bijzonder! Kan me voorstellen dat het een grote oppepper voor je Is! Sterkte!!

 7. Lodi zegt:

  Wat ontzettend fijn dat zulke goede vriendinnen er in deze moeilijke tijd voor je zijn. Ik wens je heel veel goeds de komende tijd en dat 2018 jouw jaar mag zijn. Ik heb nog nooit een surprise party gehad en dat zal ook nooit gebeuren want ik mis zo een fijne vrienden groep waar jij over schrijft. Koesteren zou ik zeggen.

 8. Lisette zegt:

  Het was je van harte gegund, en daarbij was het echt supergezellig, ik had nog wel uren willen blijven! Hopelijk klim je snel weer uit het dal… xxx

 9. wat onzettend leu voor je, en volgens mij meer dan verdiend

 10. wat ontzettend fijn voor je! en volgens mij ook meer dan verdiend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.