Rainy outfit of the day

Toen het nog mooi weer was kregen wij een setje regenlaarzen met bijpassende regenjas van Kiddidoo. Om te testen in de regen natuurlijk! Maar mijn kleuter was direct zo enthousiast over de laarzen, hij kon niet wachten… Ach in de zon kastanjes zoeken in een nieuwe regenjas gaat ook prima!

Gastblog door Esther Noordergraaf

Wat mij direct opviel was dat zowel de laarzen als de regenjas heel netjes verpakt waren, en ik vond de kleuren ontzettend leuk. De variant die wij hebben heeft een vrolijke kikker die een bordje omhoog houdt dat hij van water houdt. 🙂 Leuk gevonden!

Roze waterlelie

Ik was bang dat door de roze waterlelie mijn knul het setje voor meisjes zou vinden, maar dat was gelukkig niet het geval. Een buurvrouw vond het wel meer een jongenssetje, maar zelf vind ik het ook super geschikt voor een stoer meisje. Wat vinden jullie?

Kwaliteit Kiddidoo

De kwaliteit van de laarsjes en de regenjas is echt super. De laarzen voelen heel stevig, en er zit een lekker zacht voetbed in, en de onderkant heeft een mooi profiel waardoor er veel grip is in de modder. De verschillende laagjes rubber die over elkaar gebruikt worden in het plaatje geeft een heel leuk effect.

De regenjas voelt heel zacht en soepel aan, is ademend en heeft makkelijke drukknoopjes. Doordat hij zo soepel is, valt ie prima over een andere jas, en voelt dus niet als een belemmering tijdens het spelen. Ook de jas is heel mooi afgewerkt, en het is natuurlijk heel leuk dat hij echt een setje vormt met de laarzen. Dezelfde vrolijke kikker als op de laarzen komt een paar keer terug op de regenjas.

Inmiddels is er genoeg regen geweest, en hebben we al regelmatig in de plassen gestampt met de laarzen. Dat is toch altijd een succes! Maar dan wel als het alweer droog is… want in de regen buiten spelen doen wij toch niet zo snel… Jullie wel?

Kiddidoo heeft verschillende sets regenkleding voor actieve buiten kinderen. Regenjassen, regenlaarzen, paraplu’s, weerbestendige trolly’s en rugzakken voor echte stoere jongens of schattige meiden. Maar er zijn ook neutrale setjes, handig als je iets van grote broer of zus wil doorschuiven naar een jonger kind.

Het merk is verkrijgbaar via Bertoy, er zijn nog enkele items op voorraad dus winkeliers met interesse moeten snel inkopen. Als particulier kun je via Bertoy informeren waar het nog te koop is in de Benelux. Het leek mij een waanzinnig leuk setje voor mijn dochters, maar hun maten waren al niet meer verkrijgbaar.

Staat het niet superschattig bij de zoon van Esther?

 

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Lara Hermse zegt:

    Wat schattig dit regen setje! ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.