Reviewer gezocht: kookboek FitChef

Lieve lezers, ik zoek hulp! Al maanden ligt hier bij mij in de kast het kookboek Fitchef te wachten op een goede review. Keukenskills zijn gewoon niet mijn ding, en daarom stel ik het steeds uit… En nu ben ik het zat. Er moet een mooi ervaringsverhaal over dit kookboek komen, met allemaal gezonde en eiwitrijke recepten.

Ik kreeg het toegestuurd en dacht dat het ideaal zou zijn met een man die graag de sportschool bezoekt. Een receptje maken is nu eenmaal niet zo moeilijk toch? Maar ik heb het druk. En dingen lopen niet allemaal even lekker waardoor ik wat meer rust moet nemen. En dit blijft al veel te lang liggen nu, ofwel het staat al te lang op mijn todo-lijst.

cover boek fitchef

Ben jij gek van culinaire dingetjes? Wil je weleens een gastblog voor me schrijven en daarbij leuke foto’s maken van het boek en het recept dat je hebt geprobeerd? Zou jij me willen helpen?

Fitchef kost 37,95 euro en je kunt er hier alles over lezen. Of je bekijkt het filmpje:

Enthousiast geworden van dit filmpje?

Waar moet de review aan voldoen:

 • Aanleveren binnen 3 weken na ontvangst van het boek op blog[@]Marstyle.nl
 • Mooie foto’s (minimaal 5, hoe meer hoe beter) die je mij toestuurt via bijvoorbeeld wetransfer of in de mail (van het boek, van jou met het boek, van de receptjes die je aan het maken bent en gemaakt hebt)
 • Minimaal 500 woorden
 • Vlot geschreven (ik lees het altijd na op taalfouten en herschrijf misschien een klein beetje)
 • Als je een eigen blog of website hebt mag er 1 linkje in

Als jij een review voor me zou willen schrijven, laat dan hieronder een reactie achter waarom ik jou dit boek moet toesturen (als je in Bodegraven woont is dat een pré vanwege de verzendkosten, dus zet dat er bij). Over een week neem ik contact op met de gekozen review.

Oh, en het boek mag je natuurlijk houden!

Alvast heel hartelijk bedankt voor jullie reacties! Het is echt een mooi boek, ik ben er al in begonnen maar een receptje maken is voor mij even too much. Hopelijk is het iets in jouw straatje?

Wie o wie?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. MamaMinke zegt:

  Ik wil wel een recensie schrijven. Ben benieuwd of de te eten echt zo makkelijk en betaalbaar zijn. Past goed naast mijn schema van de sportschool denk ik. Ik woon niet in Bodegraven.

 2. Ik ben dol op receptjes. Dus als er toegankelijke recepten in dit boek staan (dus met ingredienten die ik gewoon bij de Jumbo kan kopen), dan wil ik dit boek wel voor je reviewen.

  1. Woon trouwens niet in Bodegraven

 3. T van Galen zegt:

  Ja! Ik ben 10 kilo afgevallen met eiwitrijk eten en ben een echte keukenprinses met een vlotte pen.
  Ik heb een foodaccount op Insta, bloggende mamas keuken.
  #nomnomnom #foodporn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.