Mega shoplog: Kleertjes.com, Happybee en Stuntverkoop Reeuwijk

Zooooooooooo… ik heb me de afgelopen maanden vanwege beperkt budget ontzettend ingehouden wat kinderkleertjes shoppen betreft. Maar het is sale. Afgelopen weekend gaven Kleertjes.com en Happybee extra korting op alle toch al afgeprijsde artikelen uit de zomercollectie. Hele fijne prijsjes voor echt mooie merkkleding. Heb alsnog weer veel uit mijn winkelmandje gegooid hoor, maar desalniettemin flink ingeslagen voor de meisjes voor volgend jaar. In Reeuwijk is het weer Kinderkleding Stuntverkoop en die bezoek ik ook altijd  Houd je vast voor een mega merkkleertjes shoplog!

In Reeuwijk kocht ik overigens kleding uit de wintercollectie, bij Happybee en Kleertjes.com was het afgeprijsde zomercollectie. Bij Happybee was alles afgelopen weekend met 65% korting. Van Kleertjes.com had ik de kortingscode 70plus20 gekregen, waarbij van alle afgeprijsde kleding nog eens 20% korting werd afgetrokken. Ik ging voor maat 134 en maat 140. In Reeuwijk heb ik voor deze winter ook nog wat in maat 128 meegenomen omdat beide meisjes dat nu nog dragen, zo heeft de jongste ook wat nieuws in haar kast.

Binnenkort maar even kijken wat er van maat 116 nog in de kast van de jongste lag en dat opruimen. Daarna wordt de kleding uit de kast van de oudste gesplitst over alletwee de kledingkasten. Dat heb je als ze zo kort op elkaar zitten (mijn dochters schelen 15 maanden) en dezelfde maat dragen. Ze lenen regelmatig kleding uit elkaars kast, dus qua smaak zitten ze aardig in dezelfde richting. Hoewel de jongste vaak kledingstukken uitkiest die haar zus bijna nooit droeg.

Little Miss Juliette

mega shoplog kinderkleertjes

Stoere maxi dress van Little Miss Juliette, een merk dat ik graag eens wil proberen voor de meisjes. Gevonden voor een klein prijsje bij Happybee.

LavaLava en Blue Seven

mega shoplog kinderkleertjes

Top van LavaLava, we hebben deze nu in het wit en hij zit perfect. Rokje is van Blue Seven. Geshopt bij Happybee.

Molo en Name it

mega shoplog kinderkleertjes
Als hardrock fan kon ik dit té leuke AC/DC shirt van Name it niet laten liggen. Molo is één van mijn favoriete merken, maar meestal erg duur. Dit mooie vissenbadpakje was errug leuk afgeprijsd en bijzonder fijn om vast in huis te hebben, want ik weet niet hoe lang mijn oudste haar badpak nog blijft passen.

Very lovely girls

mega shoplog kinderkleertjesDit merk kende ik nog niet, maar ik werd verliefd op het vlinderprintje toen ik hem bij Happybee zag. Dat ie maar 8 euro kostte hielp ook mee natuurlijk.  😉

Moodstreet

mega shoplog kinderkleertjesHeerlijke trui van Moodstreet met hippe ananasjes, geshopt bij Happybee.

B.Nosy en Jake Fischer

mega shoplog kinderkleertjes
Het blauwe rokje en shirtje van B.Nosy vind ik een leuke combi, maar het shirt kan ook prima met deze short van Jake Fischer. Die hebben we in maat 128 al eens gekregen voor een review en is hier favoriet, dus een maatje groter ingeslagen.

Vingino

mega shoplog kinderkleertjes
Vingino was leuk geprijsd bij Kleertjes.com, ik ging voor grotere sokken (de oudste heeft deze hard nodig) en een trui die ook voor de winter prima kan. Afhankelijk van wanneer hij gaat passen.

Chaos and Order en Me and My Monkey

mega shoplog kinderkleertjes
Eerlijk gezegd ken ik Me and my Monkey helemaal niet. Is het een vrij nieuw merk? Dit jurkje met lange mouwen vond ik erg leuk en was heel aantrekkelijk geprijsd (minder dan een tientje). De legging van Chaos and Order is een mooie match. Geshopt bij Kleertjes.com.

Chaos and Order

mega shoplog kinderkleertjes
Chaos and Order is een fijn merk dat heel lang mooi blijft. Toen de meisjes kleiner waren hadden ze er een jurkje van. Zelf heb ik er ook een jurk en een vest van. Nu in de sale vond ik de prijs aantrekkelijk genoeg om er bij Kleertjes.com een set van in te slaan. De legging blijkt alleen een iets andere kleur blauw en driekwart te zijn… Ach, kan prima, toch?

Rumbl

mega shoplog kinderkleertjes
Bij de Kinderkleding Stuntverkoop in Reeuwijk hebben ze eigenlijk altijd wel Rumbl hangen, maar het is een vrij prijzig merk. In de kleine maatjes hangen ook veel toffe goedkopere kledingstukken. Nu mijn meisjes groter worden en langer met hun kleding doen, ben ik toch voor dit merk gegaan maar dan oude collectie waar ik vorig jaar al smachtend naar had staan kijken. Deze legging en trui zijn voor mijn jongste dochter, ze was dolgelukkig dat ik ook voor haar iets nieuws heb gehaald én dat je haar trui kunt aaien!

Kids Up en Knot so Bad

mega shoplog kinderkleertjesKids Up ken ik niet, maar een jeans zonder knoop is ideaal omdat mijn dames broeken met knopen niet graag dragen. Het shirtje van Knot so Bad heeft hele schattige parfumflesjes.

Rumbl

mega shoplog kinderkleertjes
Winterse sweatjurk met poes van Rumbl. Deze was 15 euro bij de Kinderkleding Stuntverkoop in Reeuwijk.

Rumbl en Stoerkids

mega shoplog kinderkleertjes
Het merk Wild staat al heel lang op mijn wensenlijst. Helaas nog niets van in huis maar dit jurkje met hert van Rumbl heeft dezelfde stijl. Matcht bovendien mooi met de donkerblauwe legging van Stoerkids. Beiden gevonden bij de Kinderkleding Stuntverkoop in Reeuwijk.

Rumbl en Cars

mega shoplog kinderkleertjes

Eenhoorn longsleeve van Rumble en een broek van Cars, geshopt via de Kinderkleding Stuntverkoop in Reeuwijk. Het shirt met de eenhoorn heeft ook glinsterende accenten, erg leuk!

Name it

mega shoplog kinderkleertjes

Gave broek met patches van Name It, zo stoer! Voor een tientje kon ik deze echt niet laten liggen bij de Kinderkleding Stuntverkoop.

Ook zin gekregen om te shoppen? Surf meteen door naar Kleertjes.com of Happybee.nl of ga vandaag nog naar Reeuwijk (is nog donderdag 31 aug van 9 tot 17.00 uur in De Brug).

Koop jij de kinderkleding ook vaak op de groei in de sale zodat je alvast wat hebt liggen voor na een onverwachtse groeispurt? 

Uitgelichte afbeelding: Shutterstock

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Dealman zegt:

  My daugher Favorite dress.

 2. MarjonS zegt:

  Goed geshopt zeg!
  Zomerkleding koop ik niet meer, op de groei kopen durf ik nooit zo goed.
  Winterkleding heb ik nog bijna niet, van vorig jaar toch echt te klein. Dus binnenkort shoppen.

 3. Jikke zegt:

  Ik heb voor beide kinderen (jongen van 10 en meisje van 5)een hele big shopper vol kleding op de zolder staan in grotere maten. Allemaal in de uitverkoop gescoord. Heel fijn, ik betaal nooit de hoofdprijs voor kleding.

 4. Liesbeth zegt:

  Favoriet: hertenjurkje en molo badpakje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.