My Lovely Pictures Tag

Tags, oftewel vragenlijstjes. Wie vind ze leuk om te lezen? Ik werd alweer een hele tijd terug getagd door Charlotte in haar nieuwe ‘My Lovely Pictures Tag’. Mijn foto’s stonden echter op mijn oude, afgekoppelde pc en daar kon ik niet bij… De man kreeg deze pc niet meer aan de praat, maar gelukkig heb ik een hele handige papa. Manlief leverde onze oude harde schijven bij hem aan en gelukkig wist mijn papa onze bestanden te redden: trouwfoto’s, babyfoto’s, verbouwfoto’s en weetikwatalnietmeer foto’s. Het perfecte excuus om rustig door al die mapjes heen te bladeren, is deze leuke tag!

 1. Wat is de oudste foto die je op dit moment kan terug vinden?

  babyfoto Marguerita
  Deze foto van mijzelf als baby. Ik heb hem gepimpt voor één van mijn scrapboeken.
 2. Een familiefoto.

  familiefoto
  Mijn man wil liever niet herkenbaar in beeld op mijn blog, dus qua gezinsfoto kom ik dan uit op deze. Gemaakt door Ilona Hartensveld en onze oudste is hier een half jaar.

  familiefoto
  Mijn ouders en broertjes maken gelukkig geen bezwaar en wat zijn ze leuk he mijn familieleden? Deze foto is eerder dit jaar gemaakt door Marlous van Oenen.
 3. Een foto die heel waardevol/dierbaar voor je is.

  Goed. Deze vraag kan ik niet in één foto vatten, dus ik deel er meer!

  newborn aislynn
  Net bevallen van mijn oudste dochter op 15-3-2011.
  caileigh geboren
  Grote zus geeft voor het eerst haar netgeboren kleine zus een kus.

  De meisjes samen <3
 4. Een vakantiefoto van een onvergetelijke reis.

  Op babymoon in Turkije in 2010. Nu is dat heel hip, toen leek het ons gewoon praktisch om nog even samen op vliegvakantie te gaan :-).

  larp vampier
  Aan de larp-weekenden die ik heb gedaan, heb ik ook mooie herinneringen. Deze vampier speelde ik in 2006 en ik heb zo’n lol gehad door mezelf in het toilet te verstoppen tot dat er iemand nodig moest… Direct in de aanval, karakter dood (de persoon in kwestie schrok zich rot) maar wat hebben we er om gelachen met z’n allen!
 5. Een foto van jezelf die typisch is voor jou.

  Met mijn meisjes samen <3 bezig voor de blog.

 6. Een feestfoto.

  dansen
  Dansen op mijn bruiloft.
 7. Blooper!

  sleutel
  Op onze trouwdag vergat mijn man het bruidsboeket. Mijn zwager wilde dit snel oplossen, maar onze huissleutel brak af in het slot… Uiteindelijk kwam het gelukkig wel goed 🙂
  Deze ziet er alleen iets blooperiger uit 🙂 het waaide nogal. Foto door Ilona Hartensveld.

   

 8. Een foto van een belangrijke gebeurtenis in je leven.

  De foto’s van de meisjes die geboren werden heb ik al gedeeld, daarom deze.

  bruiloft
  Mijn trouwdag was heel speciaal uiteraard.
  jarig
  1e verjaardag van de oudste.

  jarig
  1e verjaardag van de jongste.
 9. Een foto van wie je nu bent.

  skechers cali

Als je deze tag overneemt, link dan even naar Lovely Charlotte de bedenkster. In haar originele stuk vind je bovendien een handig lijstje met vragen om te kopiëren. Ik tik in ieder geval Linda van Mamaliefde, Evelyne van Buttercup Sisters en Joyce van Mama Kletst. Vullen jullie het lijstje ook in?

Dankjewel voor de tag Charlotte, was leuk om zo even door mijn foto’s heen te browsen. Wat een herinneringen! Wat vond jij van mijn ‘lovely pictures’?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Evelyne zegt:

  Leuk zeg al die foto’s! Leuk om zo een kijkje te krijgen in jouw leven. Ik ga hem natuurlijk ook invullen. Liefs xxx

 2. Nicole zegt:

  Super leuk om te zien!! En die meisjes van je … ❤️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.