Happy moms = happy kids challenge, doe je ook mee?

Waar ben ik nu toch weer in verzeild geraakt? Samen met enkele andere bloggers heb ik meegewerkt aan een nieuwe opvoedmethode waar we nu al even mee aan de slag zijn. Mooie momenten, minder mooie momenten, vallen en opstaan…

Opvoeden, tja, iedereen doe dat op z’n eigen manier maar soms hoor je iets waarvan je denkt: ja, dat zou kunnen werken! Hier het intro filmpje:

Deze challenge heb ik samen gedaan met Charlotte, Fleur, Linda, MarijkeMerel en Miriam. Morgen lees je onze eerste ervaringen!

Update: 1 april, kikker in je bil!

Wat vind jij hiervan? Doe jij ook mee met deze happy moms = happy kids challenge?

Uitgelichte afbeelding: Shutterstock

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Mahwish zegt:

    Wat leuk zeg! Filmpje zag er goed uit, ik ben benieuwd naar jullie ervaringen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.