Eenzaam op Valentijnsdag? Hier Bloggerliefde

Fijne Valentijnsdag allemaal! Het kan zijn dat je leuke plannen hebt, maar het kan ook zijn dat je al vooraf weet dat je geen bosje rozen, kaart of ander gekkigheidje hoeft te verwachten. Omdat je partner het commerciële onzin vindt, of omdat je geen partner hebt bijvoorbeeld. Zo’n dag als Valentijn kan dan extra eenzaam en verdrietig voelen. Met een groepje bloggers delen we daarom vandaag wat bloggerliefde.

Bloggerliefde? Jup, op elk blog is iets leuks te doen of te lezen in het Valentijnsthema. Omdat we van onze lezers houden <3 of je nu wel of niet iets aan deze ‘feestdag’ doet. Ik heb zelf leuke valentijnsdagen meegemaakt en absoluut waardeloze. Daarom voor iedereen die het kan gebruiken een paar mooie spreuken van mij voor jou!

En op Shutterstock vond ik deze beauties:

Welke Bloggerliefde verspreiden wij vandaag?

 • Mama’s Liefste verwent ons met Valentijnskapsels, ze laat ons vlechten in hartvorm zien. Zo knap vind ik dat! (Met winactie ;-))
 • Kreanimo is altijd creatief en laat ons kunst vol hartjes zien, want love is art! <3
 • Mamaliefde heeft liefdevolle activiteiten met kinderen in Valentijnthema bedacht, leuk om met je kinderen ook te doen.
 • Volgmama deelt 10 kinderboekentips met het thema liefde.
 • Mama ABC geeft last minute Valentijn tips. Op haar blog heeft ze trouwens ook erg grappige tips voor een datenight met je partner, gewoon thuis.
 • Lotus Writings stelt haar mannenpanel vragen over Valentijn, wat vinden zij er nu van? Leuk of commerciële onzin?

Alleen op de wereld winactie

Hopelijk ben je door onze inspiratie toch een klein beetje in de Valentijn stemming? En zo niet, vandaag, 14 februari 2017 komt ook de dvd uit van Alleen op de Wereld. Deze Nederlands gesproken serie bestaat uit 20 afleveringen van 10 minuten en ligt voor 14,99 euro in de winkels.

Wat is het verhaal?

“Remi (gespeeld door Julian Ras) is een vondeling, maar verder is hij een hele gewone jongen die een heel gewoon leven leidt samen met Betty Barbarin, de moeder die hem gevonden heeft. Tot op zijn elfde verjaardag, als er een grote vrachtwagen voor hun huis stopt en Betty’s man na jaren thuiskomt. Jerome vindt het teveel, twee mannen in één huis. Hij neemt Remi mee in de wagen en laat hem achter bij een benzinestation. Daar wordt Remi voor de tweede keer in zijn leven gevonden. Hij gaat mee met Vitalis en zijn dieren in hun oude bus. Het is het begin van een avontuurlijke reis waarin Remi vrienden maakt en vrienden verliest en door alle ups en downs eindelijk zijn echte geluk vindt.”

Kans maken?

Deze serie is geschikt voor 13 jaar en ouder. Zelf heb ik hem niet gezien, maar ik mag er wel 3 verloten! Doe je mee? Laat hieronder jou spreuk, quote of tegeltjeswijsheid achter en vertel me dat je kans wilt maken.
En de winnaars zijn geworden: Anna, Nathalie Mulckhuijse en Anita te Gussinklo! Van harte gefeliciteerd dames, ik ga jullie mailen.
Happy Valentine!
Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Jeanfrance zegt:

  Leer van gisteren, leef vandaag en droom van morgen!
  Dus dan ga ik nu maar dromen dat ik die dvd mag winnen 🙂

 2. Marian B zegt:

  Doe graag mee. One smile can’t change the world, but your smile changes mine.

 3. Femke Dekker zegt:

  ‘Life is beter with friends’

 4. Linda Post zegt:

  ‘Nu je er bent is alles anders, maar precies zoals het hoort’ (Ik doe mee hihi)

 5. Bianca Fenna zegt:

  Ik doe super graag mee voor deze DVD voor mijn dochters. Ze hebben diverse afleveringen op televisie gezien en waren verdrietig dat ze er gemist hadden. Mijn spreuk sinds vorig jaar (relatie verbroken): Dit had ik veel eerder moeten doen 🙂

 6. Ilse van Kreanimo zegt:

  Dr. Seus is zo goed in quotes!

  Bedankt voor het opzetten van de hop! 🙂

 7. Fleur zegt:

  Mooie Bloggerliefde Hop <3
  Mijn tegeltjes wijsheid is THE SECRET OF HAPPINESS IS LOW EXPECTATIONS
  Ik doe graag mee voor de DVD, we hebben net het boek aan onze oudste dochter gegeven

 8. Anna zegt:

  Super leuk ik doe graag mee…

  Wijsheid:

  Geen mens kan je gelukkiger maken dan jezelf!

  Facebook: An Na

 9. Liesbeth zegt:

  Leuk Marguerita!
  Mijn quote is:
  Echte vrienden krijg je niet
  en kopen maakt je wereld klein
  vrienden die verdien je
  door er zelf een te zijn!

  Ik doe graag mee!

 10. Marsha zegt:

  Wat een hele mooie quotes!

 11. Marian Zw. zegt:

  Degene die van je houdt zal je nooit verlaten zelfs als er honderd redenen zijn om op te geven vind diegene een reden om door te gaan!
  Ik loot graag mee voor de dvd alleen op de wereld. Daar heb ik vroeger echt tranen met tuiten om gehuild

 12. Anita te Gussinklo zegt:

  Alleen op de wereld was vroeger 1 van mijn favoriete (toen nog teken) film.
  Ik heb er wat bij gehuild.
  Mijn spreuk/quotes;

  Liefde is net als plassen in je broek, iedereen ziet het, maar alleen jij hebt dat warme gevoel

 13. Jikke zegt:

  ‘Het leven is vol wonderen en één daarvan ben jij’
  Een van mijn mooiste spreuken. Jij kun je evt vervangen door ik.
  Ik doe ook graag mee met je winactie.

  1. Marguerita78 zegt:

   Oh die is heel mooi Jikke!

 14. Volgmama zegt:

  Wat een liefdevolle spreuken.. Een virtual kus als dank voor het organiseren van het #bloggerliefde project.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.