Het SiSa Sinterklaasfeest, is dat leuk?

Vanwege de herfststorm vonden we het afgelopen weekend niet verantwoord om te gaan, maar nu ben ik toch best een beetje excited. Nog nooit in Duinrell geweest, ik baalde dan ook van die storm en nu mag ik er aankomend weekend met ons gezinnetje mijn verjaardag gaan vieren. Voelt alsof ik net als vroeger een partijtje krijg, haha. Er is dan het SiSa Sinterklaasfeest. Is dat leuk? Is één van jullie er voorgaande jaren (of afgelopen weekend) misschien een keer geweest?

Sint LvS + DuinrellWat kunnen we verwachten?

Ik heb op de site van Duinrell gezien dat niet alle attracties open zijn, maar dat wel het hele park is opgetuigd als Landgoed van Sinterklaas. Met de meiden van 4 en 5 jaar die heilig geloven en alles op een hele mooie manier meebeleven, wordt dat genieten. Er is een huis van Sinterklaas, een Pietenschool, de Pakjeskamer en we kunnen op de foto met Amerigo! Verder zijn we uitgenodigd voor de disco met een optreden van zangeres Sita en de Party Pieten. Wauw, dat zal het eerste echte concert van mijn dochters worden.

Het klinkt in ieder geval erg leuk, en ik heb Duinrell altijd al eens willen bezoeken. Het schijnt een niet al te groot en dus overzichtelijk park te zijn. De meisjes (en ik, laat ik mezelf niet vergeten) houden wel van pretparken. Heb nu al voorpret van mijn verjaardagspartijtje in een pretpark 😎  Hopelijk zit het weer mee en kan ik volgende week een mooi verslag met jullie delen van ons bezoekje.

Is iemand er al eens geweest, het SiSa Sinterklaasfeest? Wat is leuk in Duinrell met meisjes van 4 en 5 qua attracties?

Comments

  1. marange says:

    We zijn heel vaak naar Duirell geweest, maar nog nooit naar het landgoed van Sinterklaas.
    Wil ik nog steeds….maar onze weekenden zijn zo volgeboekt altijd..zucht.
    Qua atracties is de kikker achtbaan en de boot (waar je ook op de brug kan staan, weet de naam niet meer), bij mij kids erg geliefd. Toen mijn jongste nog kleiner was vond hij de trein ook leuk.
    Alvast veel plezier!! X

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.