Het SiSa Sinterklaasfeest, is dat leuk?

Vanwege de herfststorm vonden we het afgelopen weekend niet verantwoord om te gaan, maar nu ben ik toch best een beetje excited. Nog nooit in Duinrell geweest, ik baalde dan ook van die storm en nu mag ik er aankomend weekend met ons gezinnetje mijn verjaardag gaan vieren. Voelt alsof ik net als vroeger een partijtje krijg, haha. Er is dan het SiSa Sinterklaasfeest. Is dat leuk? Is één van jullie er voorgaande jaren (of afgelopen weekend) misschien een keer geweest?

Sint LvS + DuinrellWat kunnen we verwachten?

Ik heb op de site van Duinrell gezien dat niet alle attracties open zijn, maar dat wel het hele park is opgetuigd als Landgoed van Sinterklaas. Met de meiden van 4 en 5 jaar die heilig geloven en alles op een hele mooie manier meebeleven, wordt dat genieten. Er is een huis van Sinterklaas, een Pietenschool, de Pakjeskamer en we kunnen op de foto met Amerigo! Verder zijn we uitgenodigd voor de disco met een optreden van zangeres Sita en de Party Pieten. Wauw, dat zal het eerste echte concert van mijn dochters worden.

Het klinkt in ieder geval erg leuk, en ik heb Duinrell altijd al eens willen bezoeken. Het schijnt een niet al te groot en dus overzichtelijk park te zijn. De meisjes (en ik, laat ik mezelf niet vergeten) houden wel van pretparken. Heb nu al voorpret van mijn verjaardagspartijtje in een pretpark 😎  Hopelijk zit het weer mee en kan ik volgende week een mooi verslag met jullie delen van ons bezoekje.

Surprise tips en de lekkerste sinterklaas taart!

Is iemand er al eens geweest, het SiSa Sinterklaasfeest? Wat is leuk in Duinrell met meisjes van 4 en 5 qua attracties?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. marange zegt:

    We zijn heel vaak naar Duirell geweest, maar nog nooit naar het landgoed van Sinterklaas.
    Wil ik nog steeds….maar onze weekenden zijn zo volgeboekt altijd..zucht.
    Qua atracties is de kikker achtbaan en de boot (waar je ook op de brug kan staan, weet de naam niet meer), bij mij kids erg geliefd. Toen mijn jongste nog kleiner was vond hij de trein ook leuk.
    Alvast veel plezier!! X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.