Geïnspireerd door samenwerking

Soms lijken dingen ineens op hun plek te vallen. Zo droom ik ervan om ooit van mijn blog mijn werk te kunnen maken. Zo heb ik in mijn steeds wisselende werkkringen met veel verschillende systemen ervaring opgedaan. Zo weet ik waar mijn krachten liggen en waar niet. En zo wissel ik regelmatig met verschillende bloggers tips en ervaringen uit, ook wat betreft samenwerkingen.

Vandaag kwam er het verzoek om de handen ineen te slaan van een blogger die ik erg graag mag en waar ik veel bewondering voor heb. Op een bepaald punt kunnen wij elkaar namelijk heel goed aanvullen. Ik werd eigenlijk direct geïnspireerd om dit zo aan te pakken als ik bij een pr-bureau én bij een redactiebureau heb gedaan, maar dan vanaf de andere kant. Het is een monsterklus, maar oh zo waardevol als het af is.

Waarom wachten?

Mijn plan was eigenlijk om te wachten met de echte aanpak tot ik werkloos thuis zit en er alle tijd voor heb. Maar waarom wachten? Mijn handen jeuken! Ik heb nu de ideeën en de inspiratie! Dit was iets dat ik zelf ook wilde gaan oppakken en nu krijg ik een kickstart wat dat betreft.

Het leuke is dat ik denk dat zowel de reeds geleverde inspanningen van de blogger in kwestie, als die van mijzelf voor beide partijen heel erg waardevol zijn. Het voelt zeer professioneel om het zo aan te pakken. Wat geeft dit een ontzettende boost aan positieve energie 🙂 Heerlijk!

Een pareltje

En nu ga ik snel verder met deze achter de schermen klus. Motivatie moet je tenslotte vasthouden als die er is. Wat de samenwerking precies inhoud ga ik op dit moment even niet delen. Eerst lekker aan de slag. Het voelt als een pareltje en dat wil ik graag zo mooi mogelijk oppoetsen en extra kralen aan de ketting rijgen. Wat ik wel kan verklappen is dat het voortkomt uit mijn eerdere Bloggers Workshop. Het breng mij weer een stapje dichter bij mijn droom. Voelt goed deze samenwerking die draait om wederzijds vertrouwen: partner in crime, dankjewel voor de energieboost!

I’m inspired!

Comments

 1. MetMirjam says:

  Klinkt goed, ik ben heel benieuwd!

 2. Mom says:

  Wat leuk voor je, ik ben benieuwd

 3. Ik ben reuze benieuwd en hoop dat je deze flow lang vasthoud

 4. Dhini says:

  Wat leuk! Ik wil mij hobby als werk doen. Ik blog graag. Ik ben benieuwd

 5. Nathalie says:

  Jeetje wat spannend! Ik ben benieuwd waar je mee bezig bent. Ik wens je veel succes!

 6. Bodil says:

  Wat leuk! Veel plezier en succes! (En ja, ik ben nu erg nieuwsgierig 🙂 We krijgen vast vanzelf weer eens een update?)

 7. MARIJKE says:

  Klinkt erg leuk, spannend allemaal!

 8. Kim says:

  Ha, je heb mij wel nieuwsgierig gemaakt! Klinkt heerlijk zeg, altijd fijn zo een energie- en motivatieboost 🙂

 9. Saskia says:

  Klinkt goed. Ik ben erg benieuwd! Heel veel succes en plezier in ieder geval.

 10. Cindy - levenalsmama.nl says:

  Klinkt goed, ben benieuwd!

 11. Tamara TS says:

  Ik ben heel nieuwsgierig nou!!! Succes samen!

 12. Ilse van Kreanimo says:

  Ja, je hebt me nieuwsgierig gemaakt! 🙂

  Succes alvast!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.