Marstyle winspiratie augustus

Wie heeft er afgelopen maand iets leuks gewonnen? Vertel, vertel, vertel… Ikzelf won via de facebookpagina van Kixx Safety een tas vol tuinhandschoenen voor het hele gezin. Erg leuk!


Ik denk overigens dat dit voorlopig de laatste Winspiratie post wordt, in ieder geval in deze vorm. Natuurlijk blijf ik zelf genoeg winacties organiseren, maar ik merk dat andere blogs regelmatiger en uitgebreider soortgelijke berichten delen. Heb ik dan nog toegevoegde waarde vraag ik me af. Bovendien is het een flinkje klus om een dergelijke blog in elkaar te draaien. Misschien dat ik hem er toch in houd hoor. Alleen dan in een iets andere vorm. Ik denk er nog even over na.

Toeristen?

Iets anders dat hierin meespeelt zijn de zogenaamde winactietoeristen. Ik ben natuurlijk zelf ook heel fanatiek geweest, maar meestal las ik dan toch even verder op een blog. Zelf zie ik in mijn statistieken echter mensen binnenkomen via een prijsvragensite, die mijn blog verder helemaal niet bekijken. Sterker nog, ze reageren ook vaak niet eens op de vraag die ik stel of menen iets anders te kunnen winnen dan ik in mijn blog omschrijf… Dat vind ik jammer. Maar goed, ik ben zelf alert bij de loting en probeer vaste lezers een streepje voor te geven. Op mijn winactie-pagina houd ik bovendien bij wie er gewonnen heeft, zodat iedereen een kans krijgt om een leuke prijs in de wacht te slepen.

winspiratie

Welke winacties lopen er nu op verschillende blogs?

De insteek van mijn Winspiratie was dan ook altijd dat je door een winactie eens een kijkje kunt nemen op een voor jou onbekend blog en zo ook andere leuke artikelen kunt lezen. Gelukkig waren er diverse bloggers weer bereid om met mij hun actuele winacties te delen. Lees je mee? (En klik je verder ;-))

Voor baby:

 • Een speenkoord zodat het speentje niet kwijtraakt, kun je winnen bij Kiddowz.
 • Hangmatten schijnen heel comfortabel te zijn en de Origami Hangloose hangmat voor baby’s ziet er heel erg fijn uit. Je maakt kans bij The Mommy Diaries.
 • Wil je graag je baby dragen en woon je in Limburg? Breg Blogt verloot een draagconsult van 1,5 uur waarbij je allerlei adviezen krijgt hoe dit het beste te doen.

Voor kinderen:

 • Bioscooopkaartjes voor de mooie film naar het boek van Roald Dahl: de GVR worden verloot op de blog van Estherdepret.
 • Bij Thuisleven wordt onder meer een leuk kinderboek verloot, maar klik zeker even door want ze geven nog meer weg.
 • Stephen Hawking, het ultieme science-fenomeen dat zoveel ontdekkingen heeft gedaan en dingen heeft bereikt ondanks zijn enorme handicaps, wij zijn fan. Althans mijn man en ik. De dochters zijn nog iets te jong, maar heb jij nu kinderen in de leeftijd van 10+? Surf dan even naar Kidzblogger, want Hawking heeft – samen met zijn dochter – een waanzinnig gaaf educatief leesboek uitgebracht.
 • Verrassingen blijven leuk. Wat je kunt winnen is niet bekend, maar Wereld van Kinderen geeft een zomers pakket weg waarmee je creatief kunt zijn. Altijd goed!
 • Wij zijn erg into sci-fi en houden van de Marvel-series en films, maar wist je dat je in november ook in het echt deze superhelden kunt bewonderen? Het mega spektakel heet Marvel Universe Live en Kiddowz verloot 4 zilveren tickets zodat je er met het hele gezin naartoe kunt.
 • Supergaaf en als je ook zo van superhelden houdt, maak je nog een keer kans op Alweer een nieuwe Moederblog die gave foto’s in haar artikel heeft geplaatst.
 • Handwerk is uniek en zo ook het gepersonaliseerde memory-spel op hout dat je kunt winnen bij Inmates My Story.
 • Mijn dochters hebben vandaag weer heerlijk verhalen bedacht met de Playmobil. Voor de allerkleinsten is er ook Playmobil123 en hiervan kun je de boerderijset winnen op de blog van Esther Depret.
 •  Twee prachtig geïllustreerde prentenboeken voor kinderen vanaf 4 jaar, worden verloot bij BBlogt.
 • Saskia’s Wereld heeft een uitdagende 4D puzzel in de verloting en je maakt ook kans op harige opblaasbare ballen. Klik even door, dan kun je ze zien erg, grappig!
 • We Might Be Tiny, zo heten de placemats die Mama is Thuis weg mag geven, maar ze zijn echt heel groot en ideaal voor kleine knoeiertjes.
 • Nageltjes lakken. Veel kinderen vinden het magisch, zo ook mijn dochters. Voor de nagellak set waarmee kleine meisjes veranderen in ware nail artists, vind ik ze nog iets te jong maar het ziet er wel heel cool uit Only by Me!

Voor mama:

 • Beauty Space verloot een horloge in Ibiza-look, lekker vrolijk!
 • Een cursus “reset je hormonen” waarin je van alles leert over je lichaam en de invloed van hormonen kun je alleen via Facebook winnen bij Healthy Kelly die deze cursus zelf ook gaat doen.
 • Voor actieve mama’s en papa’s is de site van Gezinopreis de place to be. Vol met mooie reisinspiratie en tips. Op één van hun tripjes hebben ze een schouderdrager getest, weer eens iets anders dan gewone draagzakken. Heb je een kindje dat bij voorkeur minder dan 13 kilo weegt en bezoek je graag festifals of drukke gelegenheden? Dan is dit voor jou een hele mooie prijs om te winnen.
 • Backtoschool-tip voor mama’s: bij MeervanMir kun je naamlabels winnen zodat de kinderen hun spullen niet zoekraken na de vakantie.

Genoeg variatie weer, ondanks de vakantieperiode. Ga er lekker voor zitten en lees vooral even verder als een blog je aanspreekt. Veel wingeluk toegewenst!

Wat was de laatste prijs die jij hebt gewonnen?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Karlijn zegt:

  Ik doe nooit mee aan die acties,en vind het vervelend op meerdere blogs die linken lijstjes tegen te komen. Van mij mag het stoppen 😉

 2. Barbara zegt:

  Heel veel gelijk dat je deze winspiratie wellicht stopt of in andere vorm gaat gieten, want het is immers niet de bedoeling dat mensen enkel om die reden je blog bezoeken. Je trouwe lezers krijgen dan immers nog minder kans om te winnen. 🙂

 3. Nicole zegt:

  Ik won vandaag kaartjes voor een bioscoopfilm! Super leuk..
  En dit is mijn winactie:

  1. Marguerita78 zegt:

   Leuk, gefeliciteerd en bedankt voor je linkje!

 4. Tamara TS zegt:

  Je hebt helemaal gelijk! Er zijn veel blogs die echt nog heel veel meer te vertellen hebben dan winacties. Het is zonde als mensen alleen maar komen om te winnen.

 5. Nathalie zegt:

  Leuke winacties weer. Ik heb de mijne even verzameld voor in een winweekend 19, 20 en 21 augustus.

 6. Amanda zegt:

  Thanks voor de vermelding 🙂

 7. Marieke zegt:

  Ik heb bij een prijsvraag op http://www.totum.nl een knutselpakketje gewonnen 🙂 Erg leuk en ben samen met mijn dochtertje lekker aan het knutselen.
  Ik ben er een review over aan het schrijven voor http://www.thuisleven.com, voor mij waren de knutselpakketje van Totum nog geheel onbekend en ik vind ze toch erg leuk.

  1. Marguerita78 zegt:

   Wat leuk, ik ken het merk ook nog niet maar ik zie wel leuke dingen op hun site staan! ben benieuwd naar je review // ik zie trouwens wel verschillende pakketjes die mijn dochter voor haar verjaardag heeft gekregen, leuk 🙂

 8. Ik heb bij Appelsientje toegangkaartjes voor Attractiepark Hellendoorn gewonnen. Dat komt goed uit in onze staycation!

  1. Marguerita78 zegt:

   Oh dat is een leuk park! Ik ben er dit jaar voor mijn blog geweest en was echt positief verrast

 9. Marjon zegt:

  Ik zie idd ook steeds meer bloggers die iets delen over winacties.
  En ook zoals je zegt mensen die alleen voor het winnen komen.
  Een tas met tuinspullen, altijd handig!
  Ik won afgelopen maand een kinderboek. Voor school ga ik het gebruiken.

  1. Marguerita78 zegt:

   Ik doe zelf ook graag mee aan winacties hoor, maar in deze aantallen geeft het een vervelend gevoel, vooral richting mijn trouwe volgers voor wie ik de winacties organiseer

 10. Saskia zegt:

  Ik heb laatst shoptegoed gewonnen voor verkleedkleding. Ik heb een leuk piratenpak voor mijn zoontje besteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.