Mamachallenge #1 Echte Post

De mamachallenge loopt alweer even, notabene ben ik zelf een initiatiefnemer hierin, maar nu pas de eerste uitdaging. Er kwamen namelijk allerlei blogevents en privédruktes tussendoor. Wij ontvangen voor de blog regelmatig echte post. Vooral de pakketjes zijn altijd spannend en die mogen mijn dochters open maken. Oma was er deze week bij en die vond het wel een beetje zielig… Eerst een leuk pakje openmaken, maar daarna mocht er niet met de inhoud gespeeld worden. Die moet namelijk nog in nette staat op de foto voor de blog *insert tandpasta smile*.

echte post

Echte post challenge

Then again, heb ik al eerder gepost dat ik best een #loedermoeder ben zo af en toe. En de kinderen zijn er gelukkig aan gewend en ze weten dat dit het wachten waard is. Ze krijgen vaak nieuwe dingen, waaronder speelgoed, maar er moet voor ‘gewerkt’ worden: foto’s en een verhaal schrijven. Goed, omdat ik zelf ook wel erg nieuwsgierig was heb ik daarom – alleen voor oma uiteraard, kuch – een uitzondering gemaakt en mocht er vlak voor bedtijd nog even gespeeld worden met dit leuke draakje dat we binnenkort reviewen. (Hij is van Baby Born.) Maar dan wel snel een filmpje voor instagram, anders kon het niet!

#babyborn #draakje #zapf #magisch met die toverstaf #review #blogmama #marstyle #demamacompany leuk leuk leuk

Een video die is geplaatst door Marguerita Suddaby (@marstyle78) op


Dinoplaatjes

Net als veel andere mensen zijn we druk geweest met dinoplaatjes sparen. Hiervoor hebben we zelf wat stickers opgestuurd en gaan we nog een leuk pakket in orde maken voor een neefje. Zelf kregen we ook post van het neefje als dank voor de stickers voor zijn boek, hij stuurde mijn dochters beiden een gelukssteentje! Deze wordt als een ware schat behandeld en ze laten hem aan alle visite zien. Bovendien kregen we de laatste dinostickers die we nodig hadden van Romy van Dochterlief! We missen nog enkele T-rex botten maar verder zijn we compleet! Thank you!


Aangezien de Marstyle facebookpagina op 399 likes zit terwijl ik dit schrijf, verwacht ik ook snel het cadeaupakket ‘zwanger’ naar een winnaar te kunnen sturen. En er worden met andere neefjes ook regelmatig brieven en tekeningen uitgewisseld, want die kunnen ze dan zelf bij de ander in de brievenbus doen.

Zo lief!

Verder heb ik nog plannen om de dames op een regenachtige dag kaarten te laten knutselen, maar het allergaafste echte post initiatief komt van mijn 5-jarige. Pas ging ze met papa naar de speelgoedwinkel om iets te lopen van haar zakgeld. Nog voor ze iets had uitgezocht, zag ze een rek met ansichtkaarten. Ze koos een mooie roze verjaardagskaart uit en zei tegen papa: “deze wil ik voor de verjaardag van mijn zusje sturen om haar te feliciteren!” Terwijl zusje even weg was, schreef ze de kaart en verstopte hem. Zo lief! Overigens heeft ze van haar zakcentjes verder een waterpistool uitgezocht en ook een voor haar zusje, zodat ze samen met water kunnen spelen. Kleine zus was dolblij, die had bij mama al een paar keer gevraagd of ze een waterpistool mocht en nul op request gekregen. Heel mooi hoe ze met haar eigen centjes om een ander denkt <3

Misschien heb je al eens iets gewonnen of heb je deze foto’s goed bekeken. Dan weet je dat ik ook de ansichtkaarten die in persmappen zitten bewaar. Gebruik ze voor het versturen van dit soort dingetjes en voor mijn blog. Zonde om weg te gooien en er staan vaak mooie plaatjes op.

Wie deed deze challenge nog meer? Miriam van De Groene Mama! En Lodi van Lodi Blogt pikte een idee van Pinterest om per post te versturen. Krijg je er dorst van? Surf naar Sofie van Our Happily ever After die heerlijke ijsjes maakte met haar kinderen. Deze en nog veel meer leuke mamachallenge blogjes vind je in de linkparty op mijn site, waar steeds weer nieuwe blogs aan toegevoegd worden deze zomer!

Vind jij echte post ook zo leuk? En stuur je vakantiekaartjes?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Ik vind echte post zeker leuk om te krijgen! Maar ik verstuur het maar zelden eigenlijk.

 2. Fleur zegt:

  Wat een lief verhaal over je 5-jarige. Dan smelt je toch gewoon 🙂 En ook zo’n leuke tekening op de enveloppe!

 3. Nathalie zegt:

  Ik bewaar sindskort ook de kaarten die in de goodiebags zitten. Zo heb ik echt een heel pak kaarten die laatst in de goodiebag van B.Nosy zaten.

  1. Marguerita78 zegt:

   Dat BNosy event zag er leuk uit idd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.