Aan de slag met de juffencadeaus

Oh nee, bijna zomervakantie dat betekent iets verzinnen als afscheidscadeau voor de juffen! Vorig jaar was het al lastig en toen ging het om slechts 4 juffen. Dit keer shopte ik voor 7 juffen en bleek ik er nog 3 vergeten te zijn… argl! Vanwege het aantal ben ik wel creatief geweest met het idee, maar budget in de kosten. Een duur cadeau voor 12 juffen is gewoon een beetje too much, hoe lief ze ook zijn.Juffen cadeauVier juffen op het kinderdagverblijf waar mijn jongste afscheid gaat nemen, 3 in de kleuterklas en 3 op de BSO. Dat tikt aardig aan. Is het bij jullie ook zo’n flink aantal, of valt het mee?

Action cocktailshakerHoe dan ook, ik besloot voor een zomers thema te gaan. Niet de standaard je-liet-me-groeien-cadeautjes, die ik wel ontzettend leuk vind, maar ik hoopte origineel te zijn met een zomers thema. Bij BigBazar vond ik knalroze opblaasflamingo’s die ik helemaal leuk en vrolijk vind. Precies 7 stuks… Bij Action shopte ik snoepgoed, gekleurde pennen, vrolijke veertjes en kleurige cocktailshakers. Vakantiegevoel compleet, haha.

Flamingotime
Flamingotime

Voor de juffen van mijn oudste dochter, vond ik op de website van sQula een leuke download: een rapport voor de juf. Zeven keer uitgeprint en we zijn nog druk met invullen, want dat klusje is niet zomaar klaar en ze wil er goed over nadenken.

Welk cijfer krijgt de juf voor voorlezen?
Welk cijfer krijgt de juf voor voorlezen?

Opblaasbare flamingo

De jongste ‘schrijft’ een klein briefje voor in de cocktailshakers. Vanwege een zwangerschapsverlof heeft ze de eerste afgelopen maandag al mogen geven. Voor die juf had ik de flamingo opgeblazen, maar dat ziet er toch wat gek uit aan een cocktailshaker gebonden. Denk dat ik de rest ingepakt laat zitten, zodat het er iets netter uitziet.

Xenos rietjesbekersBij Xenos scoorde ik nog 3 glazen rietjesbekers voor de BSO-juffen die ik ook ga vullen met lekkers en veertjes. Volgens mij ben ik dan compleet… Dit weekend aan de bak dus, want volgende week is de laatste schoolweek!

Lees ook: Een 10 voor de juf!

Heb jij een aardigheidje voor de juffen bedacht? Of doe je daar niet aan mee?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Marjan zegt:

  Ben zelf juf, ben heel benieuwd dit jaar??

 2. Charlotte zegt:

  Oh wat leuk! Dit wil deze juf wel krijgen over drie weken hoor! 🙂

 3. Fleur zegt:

  We hebben een meester op school en ik ben er nog niet helemaal uit wat te doen. Morgen maar even langs de Action voor inspiratie…
  Naast de meester geef ik alleen nog iets aan de overblijfjuf.
  Voor de juffen op creche en BSO doe ik eigenlijk niet aan een cadeautje voor de zomer. Daar alleen als de meiden van groep veranderen en met meester/juffendag

 4. Saskia zegt:

  Leuke ideetjes. Ik moet ook nog even kijken wat ik voor de juffen ga kopen/maken.

  1. Marguerita78 zegt:

   Ja is altijd lastig he, en even kijken wat je tegenkomt voor leuks in de winkels

 5. Mijn kinderen zijn van de basisschool af dus het hoeft gelukkig niet meer. Wat een gedoe zeg om voor 7 juffen wat te moeten bedenken. Ik vind dat eigenlijk wel heel veel gevraagd…

  1. Marguerita78 zegt:

   Het is niet verplicht he, maar ik wil ze zelf graag iets geven namens de meiden…

 6. Nathalie zegt:

  Wat gaaf die cadeautjes. Zijn de juffen vast blij mee! Wat worden ze verwend.

  1. Marguerita78 zegt:

   Thanks en dan bleken er gewoon 2 foto’s niet goed in te staan, had wat wifiproblemen gisteren.

 7. Marjon zegt:

  Pfff veel juffen. Je hebt er goed over na gedacht, leuk.
  Onze dochter 2 juffen, maar krijgt in gr2 dezelfde juffen. Dus ja wat geef ik dan?!
  Kleine man op psz 4 juffen, maar ook hij blijft bij dezelfde juffen.
  Denk dus een mooi knutselwerkje (klein cadeautje) met fijne vakantie!

  1. Marguerita78 zegt:

   Oh dat klinkt ook leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.