Marstyle Winspiratie van juni

Weer een nieuwe maand: juni! Dus tijd om weer wat leuke blogs met winacties met jullie te delen. Zelf had ik afgelopen maand erg veel geluk! Heb jij ook een leuke prijs in de wacht gesleept? Let me know. Zo niet dan vind je in dit bericht genoeg linkjes waar je een gokje kunt wagen.

Ik kreeg een prachtig boeket van Topbloemen.nl in mijn lievelingskleuren paars en roze. Gewonnen bij Mama's Liefste!
Ik kreeg een prachtig boeket van Topbloemen.nl in mijn lievelingskleuren paars en roze. Gewonnen bij Mama’s Liefste!

Ik viel zelf afgelopen maand in de prijzen bij So Mama, Mamaliefde en Mama’s Liefste. Ontzettend leuk, hartelijk dank hiervoor! De prijzenregen bestond uit paarse Bergsteinlaarzen, een Kung Fu Panda pakket en verwennerij voor mij: een enorm en supermooi boeket bloemen in mijn lievelingskleuren. Voelde me direct een winnaar toen de bloemen in die grote doos bezorgd werden. Helemaal leuk!

Kung Fu Panda is superstoer en wij wonnen een leuk pakket via Mamaliefde.
Kung Fu Panda is superstoer en wij wonnen een leuk pakket via Mamaliefde.

Natuurlijk kun je ook deze maand weer kans maken op van alles en nog wat. Zo verloot ik zelf momenteel een massage, roggebrood en haaraccessoires, kijk maar op mijn winactie-pagina. En ik heb nog diverse winacties in de planning. Al voel ik me ook ontzettend verwend door de voordeeltjes die mijn bloginspanningen me opleveren, loon in natura 🙂 Maar goed, ik ben er dan ook dagelijks best wat uurtjes aan kwijt alles bij elkaar. Ook aan het organiseren en afhandelen van een winactie. Het zal je vast opgevallen zijn dat ik eerst na precies een week een winnaar lootte maar nu niet meer. Loten kost best wat tijd en daarna natuurlijk winnaars mailen en de afhandeling regelen. Ik moet er dan ook echt even voor gaan zitten.

Via SoMama won ik stoere paarse regenlaarzen van Bergstein.
Uitpakfeestje. Via SoMama won ik stoere paarse regenlaarzen van Bergstein.

Maar dat doe ik met liefde, omdat het zo leuk is. En een rondvraag in mijn bloggersnetwerk leerde dat de volgende bloggers er ook druk mee zijn. Kijk maar eens wat je allemaal kunt winnen:

Kids

 • Knutseltips vind je in het doeboek dat Every Day Life verloot. Handig als je zelf even inspiratieloos bent.
 • Ken je het sprookje van Lucinda Melinda Belinda McCool? Ik nog niet, maar dit boek op rijm kun je dus winnen bij Badschuim.
 • Olifantje in het bos, laat je mama toch niet los! En die olifant in knuffelvorm wordt bij Badschuim op de blog weggegeven.
 • Op de valreep, maar je moet heel snel zijn, kun je jouw Child’s Closet aanvullen met een paar stoere Vans gympen!
 • Heeft jouw ukkie al teenslippers? Nanny Annelon geeft roze en gele weg. Je kindje moet wel passen in maat 23 tot en met 26. Ze zijn echt heel leuk!
 • Zoef zoef! Houd jij wel van hamsters die muzikaal de kamer doorgaan? Check de winactie van Thuisleven.
 • Ik schreef dus gisteren hoe gaaf de Num Noms zijn en je kunt ze winnen via Made by Malou! Check de hype 🙂
 • Babymama’s surfen naar Volg Mama waar je kans maakt op een knuffeltje of speenkoord.
 • Wie doet er mee met een potje kwartet? Go or No Go verloot een weetjeskwartet. Gezellig!

Mama

 • Wil je een Killer Body? Healthy Kelly ging zelf met dit boek van Fajah Lourens aan de slag en blogde uitgebreid over haar ervaringen. Nu geeft ze dit boek weg. Lekker even lezen op haar blog dus en dan voor jezelf de vraag beantwoorden: durf je het aan?
 • Verschillende leuke winacties kun je vinden op de overzichtspagina van Mamsatwork, van poepfabriek tot Ghost Rockers…
 • Ontspannen kun je dankzij Kidzblogger die een floatsessie verloot.
 • Op zoek naar iets moois voor papa? Bij Aukjeswereld maak je kans op herenarmbanden.

Update

Ik had wat Wifi-problemen en zie nu dat ik nog veel meer leuke acties heb gemist!

 • Website4Mama bijvoorbeeld heeft een hele feestmaand met heul veul winacties!
 • En wat te denken van de Vaderdag-winweek van SoMama? Superleuk en die was ik ook vergeten…
 • Op zoek naar een leuke bijtketting voor de doorkomende tandjes? Dan moet je bij MamaLou haar blog zijn.
 • Mama’s Liefste verloot shoptegoed waarmee je superlieve kindersieraden kunt uitzoeken.
 • Als er 200 facebooklikers zijn op de pagina van Moeke Nijn verloot ze een poppendraagzak, hoe schattig!
 • Bij 3000 facebooklikers bij Healthy Kelly maak je kans op een mooi health pakket.
 • Zelf verloot ik een zwangerschapspakket bij 400 facebooklikers op de pagina van Marstyle.
 • Unicorns & Fairytales heeft weer een wonderschoon kinderkledingmerkje opgesnord waarvan je een item naar keuze kunt winnen.
 • Smart Max is supergaaf en Website4Mama verloot deze bij 1500 paginalikes, volgens mij is dit doel zojuist al behaald dus supersnel zijn!

Niet zo’n heel uitgebreide lijst dit keer, maar ik hoop dat er nog wat leuke linkjes in de reacties worden gespamd. Zit er iets leuks voor je bij?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Saskia zegt:

  Ik heb ook nog een leuke winactie namelijk de Aqua Doodle travel.

  1. Marguerita78 zegt:

   Leuk, dankjewel voor het delen!

 2. Marjo zegt:

  Oooooh die laarsjes; prachtig!!!!!

  Ik heb momenteel geen winactie op het blog, maar wel eentje via social media! Voor echte boekenwurmen:

  https://www.facebook.com/marjoya2013/posts/1137753712942917:0

 3. Ricardo zegt:

  Ik zie vooral veel winacties voor mama’s/kids. Ik mag zelf een montuur + glazen weggeven van polette eyewear:

  1. Marguerita78 zegt:

   Dat is ook leuk, dankjewel voor het delen!

 4. Josan zegt:

  Oei jij boft weer met alle gewonnen prijzen 🙂

 5. Lisette van Dijk zegt:

  Leukkkkkkkkkkkkkkkkkkk !! 🙂 Mooi zo alles in een overzichtje

 6. Charlotte zegt:

  Je hebt flink gewonnen vorige maand haha, leuk! En ik vind dit soort overzichtjes altijd erg leuk, heb meteen weer ergens meegedaan 🙂

 7. Mary-Lou zegt:

  Leuke prijzen heb je gewonnen, gefeliciteerd. Vooral de Bergstein laarsjes zijn erg gaaf!

 8. Fleur zegt:

  Fijn dat je de bloemen zo mooi vond. Ik hoop dat ze lang (hebben ge)staan! Ik heb ook nog een andere winactie lopen t/m 6 juni; €25 shop tegoed bij KAYA sieraden

 9. Nathalie zegt:

  Bedankt dat je mijn winactie er ook in hebt gezet. Leuk overzichtje weer, zal hem vanavond even delen op Twitter met mijn volgers. En de laarsjes van Bergstein zijn supergaaf, mooi kleurtje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.