Gekke frisbeebal: de Phlat Ball Aeroflyt

Wat een grappige gekke bal! Een tijdje terug plaatste ik op de Marstyle-facebookpagina al een filmpje van mijn dochters met de Phlat Ball Aeroflyt. Een bal, die je ook plat kunt maken. Door zijn strakke design vliegt deze Phlat Ball Aeroflyt nog verder dan de vorig jaar geïntroduceerde gewone Phlat Ball, zegt fabrikant Goliath.

phlatballHoe werkt het?

Gooi een disk, vang een bal. Je werpt deze phlat ball dus als een frisbee de lucht in, waar hij oppopt tot bal. Druk de boven- en onderkant stevig tegen elkaar en de Phlat Ball Aeroflyt is een platte disk. Je moet wel echt heel stevig drukken! Gooi hem naar je medespeler en in de lucht springt hij vanzelf open tot een bal. De flexibele bal is gemaakt van zacht plastic, de speciale coating zorgt voor een stevige grip die snelle acties mogelijk maakt.

Eerst moet je het touwtje loshalen waarmee hij in de verpakking zit, anders gebeurt er niets.
Eerst moet je het touwtje loshalen waarmee hij in de verpakking zit, anders gebeurt er niets.

Voor gebruik

Voor het eerste gebruik moet je het touwtje dat in de bal zit loshalen. Daarna leg je de bal even in de zon, zodat hij opwarmt. Dan veranderd de schijf voor de allereerste keer in een ronde bal. Nu kan het spelen echt beginnen!

De bal moet voor het eerste gebruik even opwarmen in het zonnetje.
De bal moet voor het eerste gebruik even opwarmen in het zonnetje.

4 spellen

Wil je de Phlat Ball Aeroflyt meenemen? Druk hem dan plat en hij past gemakkelijk in je tas of rugzak. Op de verpakking staat uitleg voor vier verschillende spellen mee: Phlat Potato voor twee spelers, Phunky Monkey en Phun Tag voor drie of meer spelers en Ultimate Phlat Ball voor vier of meer spelers. Maar mijn dochters zijn niet van die ervaren balspelers en verzonnen dus lekker hun eigen ding en dat vonden ze (zie het filmpje op facebook) hilarisch:

1: Platdrukken...
1: Platdrukken…
2: Even wachten...
2: Even wachten…
3: Lachen als de bal vanzelf omhoog schiet!
3: Lachen als de bal vanzelf omhoog schiet!

Verder hebben we ermee overgegooid en gerold, maar dit spelletje zoals op de foto blijft hilarisch! De adviesprijs voor de Phlat Ball Aeroflyt – verkrijgbaar in rood/zwart, oranje/blauw en groen/blauw – is 17,99 euro. Ook de gewone Phlat Ball – verkrijgbaar in paars/groen, rood/geel en blauw/groen – heeft een adviesprijs van 17,99 euro. Bijvoorbeeld te koop bij Bol.com via mijn affiliatelink.

Wat vind jij van dit speelgoed? En van de combi van die leuke 4FF jurk met… een er niet echt bij passend vestje, heeft ze er zelf gepakt omdat ze het koud had. Kleine slimmerd.

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Nathalie zegt:

    Wat een grappig ding zeg!

  2. Saskia zegt:

    Grappig zo’n “bal”. Ik kan ook echt zien/lezen dat dit voor hilarische momenten heeft gezorgd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.