Minty mail van Project 3 + winactie (gesloten)

Wie mijn facebookpagina volgt, zag het pas al… Het is zo’n jaar geleden dat ik mijn allereerste winactie organiseerde en ik verlootte toen iets leuks van de snailmailshop. Want post is leuk! En dat vonden jullie ook 🙂 Toen ik onlangs digitale post ontving van vormgeefster Aly Katstra van Project-3 was ik direct enthousiast. Ze ontwerpt mooie dingen en verkoopt deze in haar Etsy shop. Ken je Etsy? Het is een soort marktplaats van creatievelingen, hier worden vooral zelfgemaakte dingen verkocht.

DSC_0093

Beloningskaart

Als vormgeefster maakt ze natuurlijk logo’s en dergelijke, maar ook dingen die ze zelf heel handig of mooi vindt. In haar shop kun je leuke posters vinden bijvoorbeeld. Ik kreeg zelf een leuk pakketje toegestuurd met beloningskaarten en ansichtkaarten. In de ‘strijd’ naar zindelijkheid maakte ik al graag gebruik van beloningsposters en -kalenders (dat kon je hier lezen). Nu gebruiken we deze beloning in de vorm van een sticker plakken op de kaart (op advies van de schooldokter) bij het netjes groenten opeten, klusjes doen en ‘geen ruzie maken’. Die laatste hebben de meisjes zelf bedacht. Een volle rij betekent pannenkoeken of poffertjes!

DSC_0096De beloningskaart van Project-3 is hip zwartwit en past dus heel mooi in een modern interieur. Want dit soort dingen werkt nu eenmaal het beste als de kinderen dagelijks met de kaart worden geconfronteerd. Hang hem dus aan je koelkast, bij het toilet, in de hal of op een andere veelbezochte plaats. Er is ruimte om zelfverzonnen beloningen op de kaart te schrijven. Leuke stickertjes erbij en klaar.

DSC_0099Ansichtkaarten

In de envelop zat ook een leuke set mintgroene ansichtkaarten. Allemaal modern vormgegeven met leuke teksten! Mintgroen is de lievelingskleur van ontwerpster Aly. En het is weer eens wat anders, het geeft deze kaartenreeks een frisse vrolijke uitstraling. Mooi gemaakt. Als ik zelf prijzen voor mijn blog verstuur doe ik er meestal ook een kaartje bij, dus fijn om weer wat leuke exemplaren in voorraad te hebben. Post sturen en ontvangen blijft leuk.

DSC_0101

Winactie

Houd jij ook van kaartjes sturen en post ontvangen? Ik mag een setje mintgroene ansichtkaarten verloten van Project-3. Surf hiervoor naar de website en laat in een reactie weten wat jij het leukste ontwerp vindt en waarom. Wil je meer zien? Volg dan de Project-3 facebookpagina. Het bijbehorende bericht op de Marstyle facebookpagina liken en delen is natuurlijk erg lief (niet verplicht om kans te maken, maar het wordt gewaardeerd).

And the winner is… ➡  Chantal! Gefeliciteerd, ik ga je mailen  😎 

Doe je mee? En wat vindt jij het mooist?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Oma Will zegt:

  De kaart met Hello vind ik de leukste.
  Overal voor te gebruiken.
  Eenvoud siert, toch.
  IK volg je op Bloglovin

 2. Sylvia zegt:

  Wat een leuke kaartjes! En de kleur <3!
  'Hello' is zeker leuk, maar denk dat ik van deze 'a star is born' het leukst vind! Ieder kindje dat geboren wordt is een nieuw sterretje! Leuk om als geboortekaartje te sturen!

 3. Fleur zegt:

  Ben gek op echte post, maar stuur het zelf ook te weinig. Met deze kaarten een goed excuus om daar verandering in te brengen

 4. I feel the spring in my heart, mini poster vind ik geweldig leuk!! Maar de mintgroene kaarten zijn toch wel het allermooist 😀 Daarmee zou ik veel vriendinnen gelukkig kunnen maken. Want wat is er nou leuker dan een persoonlijk kaartje?

 5. Berendina zegt:

  wat leuk,ik stuur en ontvang graag kaartjes.
  You deserve this postcard because…. We need a reason? vind ik van dit setje de leukste.Kan je zo naar iedereen sturen zonder aanleiding. Leuke verrassing in je brievenbus!

 6. Chantal zegt:

  Onwijs leuk voor een fervent snailmailer als ik. Daarnaast krijgt mijn lief elke werkdag een briefje of kaartje bij zijn brood om in de pauze te kunnen lezen. De leukste vind ik ,You deserve this postcard because…. We need a reason? Al vind ik ze allemaal erg leuk en weet zeker dat ik hier mede snailers én mijn lief blij mee ga maken.

 7. Tamara TS zegt:

  Ik vind “You look so lovely today” erg leuk. Iemand die zo’n kaartje krijgt, krijgt meteen een zelfvertrouwen-boost. En dat heeft iedereen wel eens nodig, toch?
  Ik doe heel graag mee.

  (FB Tamara Mara Großmaul)

 8. Kelly zegt:

  Oh top die beloningskaarten ?
  Ga het onthouden

 9. Wilmaaa zegt:

  Leuk zeg, ik zou ook voor Hello gaan 🙂

 10. sandra zegt:

  Het leukste kaartje vind ik: You deserve this postcard because…. We need a reason?
  Ik vind het ontzettend leuk om af en toe ‘gewoon’ een kaartje naar iemand te versturen (ontvangen is natuurlijk ook heel leuk). Daarom vind ik dat het leukste kaartje, we zouden weer wat vaker zonder reden kaarten moeten versturen.

 11. Else zegt:

  Leuk! Kaarten heb je nooit genoeg 🙂 leuk om te krijgen en versturen. Mijn favoriet “do i need a reason?” Omdat je soms mensen gewoon blij wil maken.

 12. Anita H. zegt:

  Wat leuk zeg. Jammer dat het assortiment (nog?) niet zo groot is. Ik zou wel graag kaarten in een variant met roze erbij willen hebben. Mijn favoriet: “hello”. Zo simpel eigenlijk, dit ontwerp, maar ik vind het een hele mooie kaart. Die zeer universeel te gebruiken is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.