Lentefris met Moschino

Het mooie weer is daar, dus net als iedereen wil ik graag mijn huis, mijn tuin en mijzelf weer lentefris hebben. Nu kost dat erg veel moeite wat huis en tuin betreft, maar met alleen even sprayen ben ik zelf klaar. Hoewel?

Dit spray je dus niet op je spiegel maar wel voor de spiegel ;-)
Dit spray je dus niet op je spiegel maar wel voor de spiegel 😉

In mijn verslag van de #beautypoefparade gaf ik al aan dat ik de nieuwe geur Fresh van Moschino hilarisch vind. Hier dan een korte review, want geuren zijn zo persoonlijk. Je moet deze gewoon echt even zelf gaan ruiken bij de parfumerie. Ik vind Fresh van Moschino een fijne eau de toilette en gebruik hem vaak. Hij ruikt niet naar schoonmaakmiddel 🙂 en zit in een sjieke doos met gouden randje. Als je de doos dan open maakt, moet je wel heel hard lachen. Vooral als je dan ook nog de grappige over de top commercial erbij op je netvlies hebt.

De grappige commercial

Bizar, belachelijk en erg grappig. De geur zelf ruikt lekker fris, maar is uiteraard niet geschikt om je spiegels mee te poetsen. Wat ik wel jammer vond, was dat ik het dopje er helemaal af moest halen om de geur te kunnen sprayen. Het knijpmechanisme van een echte Glassex spray had de parodie in parfumvorm wel helemaal afgemaakt.

Dopje eraf en het ruikt...
Dopje eraf en het ruikt…
Wat het persbericht over deze geur zegt:

De sprankelende en onweerstaanbare topnoten, bestaande uit een helder mandarijn- en bergamotakkoord, worden verrijkt met het intense en exotische karakter van ylang-ylang. Het fruitige en uitnodigende accent van frambozen voegt een kleurrijk en amusant contrast toe aan het bloemige hart, dat bestaat uit een elegant en fluweelachtig akkoord van witte pioenrozen en osmanthus. De basisnoten benadrukken het verfijnde en moderne karakter van het parfum dankzij een sprankelend en sensueel spoor van lichte houtsoorten, witte patchouli en ambroxan.

Maar ik ben zelf geen kenner. Wat parfum betreft ga ik vooral op mijn neus af, het merk, het uiterlijk van een parfum en de prijs. De Fresh van Moschino kost 39,95 euro voor 30 ml, dus dat is nog netjes. Voor een maatje groter (50 ml) betaal je 59,95 euro. Zelf ga ik het liefst voor meerdere geurtjes in een wat kleinere verpakking dan dat ik een grotere fles aanschaf. Dan kan ik aan de hand van mijn stemming kiezen welke geur ik op wil.

Moest jij ook zo lachen om deze parfumparodie van Moschino? En heb jij een vaste geur of varieer je graag, net als ik?

]

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Nathalie zegt:

    Wat een grappig flesje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.