Lachen met Piggy Tales

Ze zijn echt supergrappig, de Piggy Tales: doperwtachtige varkentjes uit de wereld van Angry Birds. Ik kende ze nog niet, tot wij voor de blog de dvd met het complete tweede seizoen van de Piggy Tales ontvingen. De pigs at Work. Ik had in eerste instantie niet goed gekeken en dacht dat ik een film voor alle leeftijden aan ging zetten, maar het zijn dus allemaal hele korte afleveringen bij elkaar op dvd.  In totaal staan er 26 korte animatiefilms op deze dvd, waarbij de goedbedoelende maar ernstig verstrooide Piggies een stad proberen te bouwen. Het zijn zogenaamde ‘stomme films’, net als bijvoorbeeld Laurel & Hardy en de klussen worden geklaard á la Buurman & Buurman. Er wordt dus niet in gesproken, de beelden zeggen alles. Nou dat was duidelijk, deze slapstick viel ontzettend in de smaak bij vooral mijn peuterdochter. Ze kwam niet meer bij van het lachen en vond alles even hilarisch. Ook de kleuter en papa en mama vonden het grappig hoor, maar zo hard lachen als de peuter… Dat deden wij dan weer niet.

Piggytales

Lekkere gezonde snacks erbij, waaronder de Looije tomaatjes uit de #foodiebox. Die waren als eerste op! Heerlijk zoet...
Lekkere gezonde snacks erbij, waaronder de Looije tomaatjes uit de #foodiebox. Die waren als eerste op! Heerlijk zoet…

Wij keken de dvd van Piggy Tales – Pigs at Work op zaterdagmiddag na het badderen. Even chillen na een drukke dag, met gezonde snacks waaronder de heerlijk zoete Looije tomaten (Albert Heijn, 2,69 euro) uit de vrijdag bezorgde #foodiebox voor Pasen. En we hebben gelachen 🙂 Kortom, een leuke nieuwe dvd van Sony om met het hele gezin te kijken. Je kunt hem bijvoorbeeld hier aanschaffen.

Houd jij van slapstickhumor? Ik normaal gesproken niet zo, maar het aanhoudende gegiechel van mijn peuter maakte het zeer de moeite waard.

Reacties

  1. Nathalie zegt:

    Mijn zoontjes vinden dit soort dingen geweldig, zelf houdt ik er niet zo van.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.