Paasverrassing van Super Sand

Een tijdje terug maakten wij voor het eerst kennis met Super Sand van Goliath, het magische zand waarmee kinderen relatief schoon binnen mee kunnen spelen. In maart brengt het merk een leuke paasverrassing uit: de Super Sand Eggs. Een groot plastic paasei met daarin een paasgerelateerd vormpje en een zakje Super Sand. Ideale kleine cadeautjes! Omdat wij het nu al mochten uitproberen, gebruikte ik dit leuke ei als beloning na een droge, luierloze nacht. 

Dat is een flink verrassingsei!
Dat is een flink verrassingsei!

Mijn kleine knapperd (weg met die luiers, je kan het!) keek er naar uit, dat mooie paasei op de kast open maken. Omdat we weten dat ze meestal droog wakker wordt en dan gewoon geen zin heeft om naar de wc te gaan, moest ze zonder luier slapen. We weten dat ze het kan, ze moet alleen zelf nog even het vertrouwen krijgen. Gelukkig ging het de eerste nacht goed, pas een ongelukje (om kwart over 6) in de derde nacht. Met grote zus naar school en de boodschappen in huis, kreeg ze haar drogenacht-beloning.

Paashaasvormpje vullen.
Paashaasvormpje vullen.

In het een Super Sand Egg zit 100 gram zand. Er liggen straks drie varianten in de winkels: een konijntje, een kuikentje en een lammetje. Wij ontvingen een groen ei en daarin zit de vorm van het konijntje. De eieren zijn bedoeld voor bijvoorbeeld opa’s en oma’s die een paasbrunch organiseren, als cadeautje voor de kleinkinderen. Zijn ze ook meteen even zoet.
Mijn moeder had vorig jaar met Pasen zelf kleurboekjes geborduurd met wasco-krijtjeshouder en die op de borden van haar kleinkinderen gelegd bijvoorbeeld. Zijn de kinderen leuk bezig en kunnen de volwassenen gezellig kletsen. Maar ook wanneer je met je eigen gezin de Pasen doorbrengt, is het een leuke verrassing. De adviesprijs is 9,99 euro per Super Sand Egg.

eierensupersand

Mijn dochter is uren zoet geweest met dit ei. En na een korte pauze, gaf ik haar een theelepel erbij wat wederom zorgde voor een lange tijd aan speelplezier. Een kleine impuls met veel resultaat. Ze houdt dan ook erg van dit soort tactiele bezigheden. Super Sand is ultrazacht, het droogt niet uit en het is makkelijk te bewerken.

Nieuwe speelimpuls dankzij een theelepel.
Nieuwe speelimpuls dankzij een theelepel.

Officieel is het bedoeld voor kinderen vanaf 4 jaar, maar mijn 3-jarige is de fase van zand in je mond stoppen gelukkig al lange tijd voorbij (oh wat een dramafase was dat, blij dat ze eroverheen is gegroeid, haha). Super Sand is gemaakt van natuurlijke materialen en antibacterieel. Door de structuur van het zand kun je het snel samenkneden en opruimen. Bovendien stimuleert dit speelgoed de creativiteit en fijne motoriek van kinderen.

Het zachte zand blijft samenkleven.
Het zachte zand blijft samenkleven.

Je kunt deze paaseieren vanaf 1 maart bijvoorbeeld inslaan bij Bol.com, heel lief als je dat via mijn affiliatelinkje wilt doen ;-). Omdat deze eieren nu nog niet te koop zijn, link ik naar de Super Sand zoekresultaten. De taartset die we de vorige keer mochten testen staat nu bovenin als outlet-koopje en is dus flink afgeprijsd! Tip!

ms_disclaimer

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Saskia zegt:

    Wat goed dat ze een paar nachten droog is gebleven. Helaas dan een ongelukje. Maar ze heeft een hele leuke blijf een nachtje droog cadeautje gekregen. En wat een leuke tip voor met Pasen. Ik moet wel zeggen dat ik hem een beetje prijzig vind.

  2. Nathalie zegt:

    Hopelijk is dit beter spul dan het magische zand van de Action, dat vond ik overal terug en bleef aan de kleding plakken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.