“Waarom ik van je hou” dag

Het is vandaag Valentijnsdag, de meeste van mijn lezers doen daar niets bijzonders mee zo bleek eerder al. Sommige van jullie doen iets kleins. Zelf volg ik op dit moment de workshop #Blogging101 en is Valentijnsdag misschien wel een goede aanleiding voor één van de opdrachten. “Schrijf een blog over wie je hoopt dat je blog leest.” Het publiek waarop je hoopt zeg maar, of een persoon die je kent en waarvoor je schrijft. Maar ik houd toch van al mijn lezers?

IMG_4128 Het draait er natuurlijk om dat je focust en daardoor je onderwerpen en schrijfstijl beter afstemt op je doelgroep. Nu schrijf ik zelf over alles wat me interesseert en heb ik een brede interesse. Daarnaast schrijf ik niet te persoonlijk, maar deel ik wel graag veel, hahaha. Ik weet dat mijn blog gelezen wordt door oma’s en ook mijn eigen lieve mama is een vaste lezer. Dan zijn er mijn vriendinnen, familie (van nichtjes, tantes, schoonzusjes) en kennissen én inmiddels de lieve vaste volgers die ik allemaal niet persoonlijk ken. Van de lezers die via Google binnenkomen (voornamelijk nog op mijn oude Poldermama blog), tot de vaste volgers die ook regelmatig een leuke reactie achterlaten. En inmiddels ook de vele andere bloggende mama’s waarmee ik contact heb! Iedereen heeft zo zijn eigen favoriete onderwerpen op mijn blog, dat merk ik aan wie er op welk onderwerp reageert. En dat vind ik leuk!

Voor wie schrijf ik?

Dus voor wie schrijf ik dan? Ik schrijf voor vrouwen met of zonder kinderen, die voor de ontspanning op mijn blog wat artikelen lezen en daardoor iets op willen steken. Van grappige weetjes, interessante nieuwigheden, tips om voordeeltjes te scoren tot inspiratie om zelf iets te proberen. De vrouw die (over het algemeen) niet heel veel andere blogs leest en die door mijn blogs denkt… “Hey, dat ga ik onthouden!” Dus niet perse denkt dat ze er iets mee gaat doen, haha.

Lieve lezeres, ik hoop dat je op mijn blog steeds weer iets bijzonders leest. Dat je je amuseert, verbaasd of iets tegenkomt dat je zelf kunt toepassen. Op je eigen manier, want ik schrijf voor de lezer die net als ik graag zijn eigen draai aan dingen geeft. Dat je ideetjes opdoet voor mogelijke cadeautjes, voor jezelf of iemand anders. Ik wens je een fijne Valentijnsdag! Luv you!

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Nathalie zegt:

    Ik ga eens kijken wat de workshop inhoudt. Jij ook een fijne dag vandaag!

  2. Mom zegt:

    Love you to………xxxxxxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.