Marstyle Bloggersupdate februari

Wow wat een hectiek! In december probeerde ik ‘rustig aan’ te doen om mijn review achterstand bij te werken en mijn blog te kunnen verhuizen naar Marstyle.nl. Een blogverhuizing én dagelijks een blog posten, zijn alleen niet zo rustig. Hoewel, ik heb het mezelf ook erg pittig gemaakt door twee mooie events voor de blog te bezoeken en daarna van alles te willen :-). Lees je weer mee hoe het loopt met Marstyle?

 Move

De verhuizing van alle blogs doe ik op mijn gemak. Af en toe worden er een paar blogjes overgezet. Wat vooral bij de reeds afgelopen winacties nog weleens voor verwarring zorgt. Ik probeer er (gesloten) bij te zetten, maar toch loopt het weleens mis. Op dit moment ben ik pas in november. Aangezien ik in januari 2015 ben gestart, heb ik nog wat werk voor de boeg. En ik wil graag, want mijn oude blog trok deze maand vrijwel net zoveel verkeer als deze. Ik word erg veel gevonden via zoekmachines en daarvoor moet ik mijn content toch echt gaan overhevelen naar deze blog. De ranking van marstyle.nl is hoog in de zoekmachines, ondanks dat ik nog geen SEO doe (search engine optimization). Fijn, hopelijk trekt ook deze blog meer bezoekers komende maand. Met de bezoekcijfers van beide blogs bij elkaar opgeteld is er groei te bespeuren, maar apart zitten beiden op de helft van het aantal bezoekers dat ik in december trok. Ik hoop eind dit jaar de magische grens van 5000 bezoekers per maand te mogen behalen, dat is een mooi blogdoel.

Reviews en events

Omdat het me gelukt was om vrijwel alle reviews te schrijven die op mijn lijstje stonden, ben ik weer actief geweest om nieuwe dingen aan te vragen. Ook bezocht ik met mijn oudste de Kleine Fabriek om in contact te komen met kledingmerken én om trends te signaleren. Zo’n beurs als deze werkt ontzettend inspirerend, dus ik schreef er 3 blogs over (kleurrijke merken, schoenen, alle andere gave merken). Het liefst zou ik alle aanwezige merken aanschrijven, maar het waren er zoveel dat dit niet gaat lukken. De bedrijven die ik gesproken heb, daar is wel contact mee. Enkele merken hebben zelfs al een review toegezegd, zo gaaf! Ik ben erg benieuwd. Op de beurs was de herfst/wintercollectie van 2016 te zien, maar voor reviews zal ik iets gaan ontvangen uit de lente/zomercollecties. Een week later was de beauty editie van de Proefparade, een bloggersevent waarbij je uitgebreid kon ‘branddaten’ (spreken met de merken) in het Tassenmuseum. Ik ontmoette hier Rory die ik door het bloggen online heb leren kennen, dat is echt één van de leuke dingen aan het bloggen: de nieuwe contacten die je opdoet en de dingen die je meemaakt.

cropped-msbanner.pngLogo

Jullie hebben vast mijn nieuwe logo gezien bovenaan de website. Deze is ontworpen door Jeske waarmee ik samenwerk voor De Mama Company. Ook het Poldermama logo kwam uit haar brein, maar deze is nog gaver: lekker modern en speels. Ze verwerkte dit logo zelfs tot een Favicon. Nu wist ik dus eigenlijk niet zo goed wat een favicon was, tot ik bij het uploaden van mijn logo de knop getiteld favicon ontdekte. Plaatje ingevoegd en voilà: ik weet nu wat het doet. Kijk maar eens bovenaan in je browser links op het tabje van mijn pagina 😉 grappig hè? Ik ben er heel trots op, het staat zo professioneel! Wat vinden jullie?

Teleurstelling

Hoewel veel dingen positief verlopen, is er ook iets waarover ik teleurgesteld ben. Jullie weten dat ik gek ben op winacties, ik doe er zelf graag aan mee en vind het ook leuk om zo mijn lezers in het zonnetje te zetten. Vorig jaar heb ik nog niet iets dergelijks meegemaakt, maar nu staan er 2 winacties online… Beiden met duidelijke uitleg waarin staat hoe je mee kunt doen en wat je precies kunt winnen. Inclusief plaatjes van de te winnen prijzen. En dan krijg ik dus reacties waarin mensen aangeven iets heel anders te willen winnen… Dat vind ik teleurstellend. Ik heb mijn best gedaan om iets leuks te organiseren, er een mooie tekst bij te maken en dan wordt daar vervolgens niet naar gekeken. Respectloos, vind ik dat. En nee, dan maak je dus geen kans meer! Op mijn vorige blog kreeg ik veel bezoek via een prijsvragensite en ik hoopte nu op meer blijvend publiek. En dan gebeurt er dit. Voor de bloggende lezers misschien herkenbaar?

Wat ga ik reviewen?

Ik ben natuurlijk in gesprek met wat merken en enkele dingen zijn al toegezegd. Tot ik daadwerkelijk iets ontvangen heb, zo heb ik geleerd, kan ik het beter nog even niet melden op de blog. Maar natuurlijk heb ik alweer leuke, vernieuwende en bijzondere onderwerpen op de plank liggen! Het is zo leuk om mijn lezers kennis te laten maken met iets nieuws! Zo werd mijn review van de Vlakkies zeer goed gelezen en ik blijf enthousiast: ook vandaag waren ze hier weer uren zoet mee. Wat kunnen jullie de komende weken verwachten?

 • Een verslag over de workshop Luchtacrobatiek die ik afgelopen vrijdag deed, met winactie. Ik heb ontzettende spierpijn, maar wat was dit een toffe ervaring!
 • Ik lees momenteel een boek over de Sugarchallenge getiteld 100% Suikervrij. Bij deze review hoort ook een winactie, maar eerst moet ik nog even verder lezen.
 • Voor mijn Valentijn bestelde ik iets moois bij PrintCandy. En ook hierbij hoort  een winactie 🙂
 • Een tijd geleden ontving ik een dvd ter review, die we niet aan de praat kregen. Dit bleek aan onze kabel te liggen ontdekten we, en dit weekend is ie grijs gedraaid: Barbie en de Puppy’s.
 • Er moet nog een deel 2 komen over producten uit de #foodiebox. Een culinair blogje dus. Voor de liefhebbers, hebben jullie mijn fail op instagram gezien? Dan weet je meteen hoe het zit met mijn keukenskills…
 • Mijn Guhl voor blond haar is op, dus ik moet nu toch echt aan de slag met de Guhl voor krullend haar. De eerdere review maakte ik dankbaar gebruik van het Bratz kaphoofd en haar geverfde haren 😉
 • Kinderboeken, ik kondigde het in deze blog al aan. Het kasteel met de duizend kamers en het Grote voorleesboek voor rond de 4 jaar. Het zijn nu tenslotte de Nationale Voorleesweken.
 • De mening van Da Husband! Jaha, die blijft meestal buiten de blog maar nu geeft hij graag zijn mening. Van Rehab mocht ik hem verwennen met prachtige #NeverOutOfStyle schoenen. Of hij daar blij mee is, lees je binnenkort.
 • Ons gezin zal deze maand voor het eerst een musical bezoeken voor de blog, Pinokkio in het Efteling Theater. Ik heb er heel veel zin in!
 • Daarnaast kun je op beautygebied natuurlijk wat items verwachten die ik meekreeg op de Proefparade.

Een flinke to-do-list alweer zoals jullie zien, maar ik zit barstensvol inspiratie en hoop dat ik dit vast kan houden. Momenteel is het hier in huis nogal chaotisch omdat mijn man onze slaapkamer een metamorfose geeft. Het wordt steeds mooier dus wellicht komt er een interieurblogje aan. Natuurlijk volgt er ook weer een blog met Winspiratie deze maand. Helemaal nadat ik een mailtje ontving van MaryLou die door mij werd geïnspireerd om een blog te starten, voel me zeer vereerd! Veel blogplezier gewenst, MaryLou. En enkele prijswinnaressen stuurden mij via een privébericht leuke foto’s van blije kindjes. Word ik heel vrolijk van, dankjulliewel 😉

Welke review(s) lijken je interessant?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, ik voel me een glitterkanon en probeer met mijn blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, ondernemer en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 12 jaar. Je leest hier over intens genieten van het leven na longcovid, fijne perks, bijzondere ervaringen en de band versterken met je tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Mary-Lou zegt:

  Dank je wel! Jeetje wat ben jij een bezig bijtje! Klinkt wel erg leuk allemaal. Ik ben vooral benieuwd naar het luchtacrobatiek en de review van Polderpapa. ? Je logo is erg mooi geworden trouwens!

  1. Marguerita78 zegt:

   Dankjewel! Ik ben inderdaad snel enthousiast over van alles en nog niks, haha.

 2. Het heeft ook wel iets ondankbaars om iets anders te vragen om te winnen vind ik…

  Je nieuwe look is mooi.

  1. Marguerita78 zegt:

   Dankjewel lief van je. En inderdaad het komt erg onbeleefd en ondankbaar over… en vooral ook ongeïnteresseerd. Maar goed, het is aan mijzelf om mensen dan te diskwalificeren 🙂

 3. Volgmama zegt:

  Ik ben benieuwd naar de musicalvoorstelling Pinokio.

 4. Gera zegt:

  Wat vervelend die nare reacties!
  Ik ga eens gauw printcandy opzoeken!

  1. Marguerita78 zegt:

   Morgen komt die blog online Gera!

 5. Heleen zegt:

  Leuke dingen in het vooruitzicht! Ik ben heel erg benieuwd naar je ervaring met Luchtacrobatiek, hihi

  1. Marguerita78 zegt:

   Was echt ontzettend leuk! Zwaar en moeilijk ook, en nu dus 4 dagen later nog spierpijn. Mijn fitnessinstructeur zei: “dan heb je het goed gedaan”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.