Galaxy Queen kapsels

Hoe maak ik nu Galaxy Queens van mijn dochters? Het was even brainstormen, maar ik heb twee gekke kapsels gecreërd die er eigenlijk best heel leuk uit zien bij de dames. Er zaten namelijk haarspeldjes bij de post uit de nieuwste collectie van Zenner en die heet… Juist: Galaxy Queen. Haaraccessoires voor sprankelende ruimteprinsessen. Dat vraagt om creativiteit toch? Aan jullie de vraag wat vind je van deze spacey kapsels?  Dit waren de accessoires die wij ontvingen met verkoopprijzen die variëren van 2,99 tot 3,99 euro. De reflecterende haarfrutsels met een futuristische uitstraling en glitters zijn gemaakt naar aanleiding van prachtig gekleurde mineralen en stenen. De reacties van mijn dochters toen dit uit de envelop kwam, zeggen genoeg: “wauw, mama wat mooi!” riep de kleuter en de peuter merkte zeer professioneel op: “die zijn echt wel heeeeeeel prachtig!” Vanaf half januari kun je ze bij de drogist kopen.

Wat deed ik ermee bij mijn oudste dochter?

En bij mijn jongste – met nog wat kortere haren – werd het dit:

In totaal zijn er 8 verschillende accessoires in deze collectie. Wij hadden de kliklak-clipjes, dubbele elastiekjes met studs en roze klemmertjes, maar er zijn ook clipjes met strik en zelfs een clipje met mini-kroon verkrijgbaar. Die laatste is perfect voor een jarige Jet! Zelf ben ik fan van de dubbele haarelastiekjes met studs, ze werken prettig en zien er heel leuk uit.

Op Zenner.nl kun je meer kapselinspiratie vinden, zo staan er op de site handige how-to filmpjes waarin je kunt zien hoe je deze haaraccessoires nog meer zou kunnen toepassen. Ben jij handig met haar? Ik niet, maar ik vind het wel erg leuk om af en toe eens iets te proberen. Wat vind je van deze spacey-probeersels bij de meiden?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Volgmama zegt:

    Leuk geworden! Kan niet wachten tot het haar van mijn dochter langer is. Nu doen we het maar even met een babyknipje of haarbandje..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.