Marstyle’s Winspiratie: januari 2016

Vorig jaar begon ik een maandelijkse Winspiratie blog op Poldermama. Dat zet ik graag voort hier op Marstyle.nl. Normaal gesproken vertel ik in deze blog wat ik zelf de afgelopen maand zoal gewonnen heb… Ik kan kort zijn: deze maand niets 🙂

En dat geeft niet. Zoals jullie weten, ontvang ik steeds vaker mooie producten om te reviewen. Stiekem voelt dat toch ook een beetje als winnen, al moet ik er natuurlijk wel iets voor doen: een mooie blog schrijven met leuke foto’s erbij. Daardoor heb ik ook wat minder tijd om mee te doen aan winacties én producten die ik zelf al ontvang, die hoef ik natuurlijk niet te winnen, haha.

Eigen acties

Zelf heb ik op dit moment slechts 1 lopende winactie: het dierproefvrije parfum dat ik verloot bij 250 facebooklikers. Maar ik verwijs heel graag naar mijn review over die budgetfriendly kleurenprinter van Epson, als je in dat bericht doorklikt, kun je namelijk zelf ook kans maken op deze te gekke prijs! Die verloot ik via De Mama Company 🙂 In mijn maandelijkse bloggersupdate zal ik aankondigen welke winacties er voor komende maand al toegezegd zijn.

Nu ik vanaf Marstyle.nl blog, zal ik niet meer de screenshots van Naamloten.nl plaatsen. Inmiddels weet iedereen wel hoe ik mijn winnaars loot. Bovendien kostte het mij veel energie om niet reagerende winnaars te spammen. Voortaan plaats ik de winnaar dus vetgedrukt onderaan het winactie blogje én op mijn Winactie-pagina waar alle afgelopen en huidige acties te vinden zijn. De winnaars ontvangen in de toekomst van mij een gefeliciteerd-mailtje. Scheelt een hoop gedoe. Hoop ik.

Blogspiratie

Welke bloggers hebben er nog meer een leuke actie online staan? Natuurlijk heb ik weer een balletje opgegooid bij mijn collega-bloggers en ook in 2016 zijn er al weer veel leuke acties opgezet. Hier dus weer een lijstje, zit er ook voor jou iets leuks tussen? Waag dan zeker een gokje, niet geschoten is altijd mis! Ik ga zelf ook met een aantal van deze acties meedoen 🙂

Voor de kinderen

 • Baby Annabel is een heel schattige prijs voor poppenmoeders, je wint haar bij The Mommy Diaries.
 • Even een andere look voor de kinderkamer? Een nieuw dekbedovertrek kies je op de blog van Mama is Thuis en dan hopen dat je wint.
 • Bij Oh Yeah Baby kun je stoere doodskop pantoffels winnen van maat 18 tot 47!
 • Badschuim verloot een spelletjesboek van Vera de Muis.

Voor mama

 • Zou jij graag een hippe letterslinger hebben? Surf naar Aukjes Wereld en maak kans.
 • Woon je in Dordrecht of omgeving? Maak dan kans op taart via Xazoe.
 • Pinkpress laat je kwijlen bij de schoenen en laarzen van Ted & Muffy <3
 • Droom je van een foto van je kinderen in een sprookjesachtige omgeving? Win bij Unicorns & Fairytales een ontwerp van Jayno Design, errug moi en bijzonder!
 • Thuisleven maakt een verrassingsprijzenpakket op basis van jouw gezinssamenstelling en jullie interesses, je krijgt dus als je wint iets leuks dat bij je past. Spannend!
 • Zoek je inspiratie? Dan surf je naar In Mijn Hum waar je kans maakt op een Daily Life Inzichten Pocket van Flow.
 • Nog meer verwennerij voor jezelf win je bij My Sweet Life, zij verloot een Rituals bodycrème naar keuze.

Veel plezier met meedoen! Welke prijs is op jouw lijf geschreven?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Linda zegt:

  Leuk! Mijn winactie loopt inmiddels ook sinds deze week 🙂

 2. Volgmama zegt:

  Wat een leuke prijzen allemaal! Ik heb ook een winactie online staan en aangezien stempelen helemaal hip is.. verloot ik een geboorte stempel met naam en geboortedatum van je kindje bijvoorbeeld!

  1. Marguerita78 zegt:

   Leuk dat je hem ook deelt! Hopelijk veel traffic 🙂

 3. Esther zegt:

  Nieuwe toffe winactie

 4. kim zegt:

  Leuk idee, bedankt voor het vermelden van Xazoe, erg leuk! We hebben nog een nieuwe winactie van het boek Skinny Six van Chicks Love Food! Good Luck 🙂
  http://www.xazoe.nl

 5. Ester Schouten zegt:

  Wat leuk zo! Baby Annabell pop, spelletjesboek en het knutselboek is voor Zoë. De laarzen (kwijl kwijl) en de bodycrème is echt wat voor mezelf.

 6. Malou zegt:

  Leuk overzicht! Gisteren zette ik deze online:

 7. Nathalie zegt:

  Bedankt om mijn actie te vermelden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.