Xmastime met Paw Patrol + winactie (gesloten)

In de aanloop naar kerst zijn er weer allerlei mooi films en series te bekijken met het kerstthema. Leuk om lekker mee in de sfeer te komen. Wij kregen van Sinterklaas centjes om een nieuwe dvd-speler te kopen en keken dus vandaag een leuke dvd die hier al even klaar lag: Reddingsmissies in de Winter van de Paw Patrol. En de pups redden kerstmis!


Door de kapotte dvd-speler hebben de dames al even niet naar de avonturen van de schattige pups gekeken. Ze waren beiden dus direct enthousiast en renden naar de bank toen papa om te testen of alles goed werkt, deze dvd aanzette. “Jippie Poppendjol” riep de jongste. De oudste had een inkakmoment na het dolle sinterklaasgebeuren op school en zei niets, maar genoot met haar duim in de mond van de serie.

 

Favoriete aflevering

De favoriete aflevering was heel snel duidelijk. De dvd begon al wel romantisch met een redding in de sneeuw en zit vol met wintersport, maar de ‘Pups redden kerstmis’ met daarin alle sfeervolle lampjes, de rendieren en natuurlijk de kerstman… dat was da bomb. Deze moest 3x op repeat voordat we verder konden kijken. Er staan geen extra’s op de dvd, maar dat is ook niet nodig. De filmpjes zijn lekker kort en gewoon zo leuk als we van de Paw Patrol gewend zijn. Lees ook onze review van de ‘Pups en de piratenschat’.

 

Winactie

Geen klus is te groot, geen pup is te klein! Want de dvd is geschikt voor alle leeftijden. Mijn meiden vinden het heerlijk om deze serie te kijken. Jouw kinderen ook? Komt goed uit, ik heb een extra dvd ontvangen om te verloten op de Poldermama-blog. Doe je mee? Voor wie wil je winnen? En je kunt hem natuurlijk ook weer kopen bij Bol.com voor 10,99 euro.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.