“Mag ik Poppendjol kijken?”

“Mama, mag ik Poppendjol kijken?” Sinds ons extra zenderpakket de deur uit is vanwege Netflix, konden we deze leuke Nickelodeon serie niet meer zien. Gelukkig mochten wij de nieuwste dvd reviewen van Paw Patrol: Pups en de Piratenschat. In de klas van de kleuter zit een kindje met een Paw Patrol lunchset en die set weet steeds weer de aandacht van mijn peuter te vangen. “Dat is zo koel mama!”

DSC_0189

Tijdens ons verblijf op Camping de Kleine Wolf hadden wij een huisje inclusief tv met ingebouwde dvd-speler. De dvd was mee om de momenten op te vullen waarop een beetje rust van het buitenspelen noodzakelijk was. Paw Patrol, Pups en de Piratenschat is sinds 19 augustus verkrijgbaar in de winkels. Vers van de pers dus. Dit is de derde dvd van deze serie over de behulpzame pups en hun baasje Rider.

Poldermama kijkt Paw Patrol.
Poldermama kijkt Paw Patrol.

De serie zelf vinden mijn meiden super. Rubl is de favoriet van mijn peuter omdat hij stoer kan graven, de kleuter vindt Sky het leukst want die vliegt. Op deze dvd ontdekt de Paw Patrol een geheime piratengrot, vieren ze een spookachtig feestje en beleven ze nog andere avonturen in het piratenthema. In totaal staan er 6 afleveringen Paw Patrol op de dvd. Het voorleesverhaal, dat als extra op de dvd te vinden is, vonden ze maar saai :-).

Leuk cadeau voor jou kinderen? Je shopt hem onder andere bij Bol.com. Hij kost daar 9,99 euro.

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, ik voel me een glitterkanon en probeer met mijn blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, ondernemer en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 12 jaar. Je leest hier over intens genieten van het leven na longcovid, fijne perks, bijzondere ervaringen en de band versterken met je tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.