Geef je mening en maak kans op mooie prijzen

Ik ontving zojuist een persbericht van de Baby Innovation Award 2016. Deze award voor babyproducten heeft de digitale stembussen geopend en je kunt de genomineerd producten winnen. Daarom stip ik het graag even aan op mijn blog.
2016 NOM HR kopie 2Ieder jaar worden er innovatieve, handige en slimme babyproducten op de markt gebracht. Met de Baby Innovation Award,  een jaarlijkse verkiezing, worden de meest innovatieve merken beloond. De vakjury heeft twintig producten genomineerd, verdeeld over de categorieën: Mobility, Travel & Safety, Care, Feeding, Furniture & Decoration en Toys & Gifts. Het is nu aan  (aanstaande) ouders om hun stem uit te brengen.

Stem en win
Meedoen aan de Baby Innovation Award kan eenvoudig via de website; het stemmen loopt van dinsdag 1 december tot maandag 1 februari. De stem van ouders is extra belangrijk in deze verkiezing. Juist zij weten of producten wel of niet iets toevoegen. Met deze stem maken ze bovendien kans op een van de genomineerde producten.

GENOMINEERD low(1)
Deze producten zijn genomineerd en kun je dus winnen.

Green Award
Nieuw dit jaar is de Green Award. Er zijn vier producten uitgekozen die in aanmerking komen voor deze award, gericht op duurzaamheid en materiaalkeuze. Zo ook een van de producten van Coozaa, een merk waar ik al eerder over schreef.

Baby Innovation Award
De Baby Innovation Award is een initiatief van vakblad Babywereld en consumentenplatform Babystuf.nl, in samenwerking met de Negenmaandenbeurs en fabulous mama&family. Hoe het werkt? Een vakjury van experts en redacties nomineren de meest innovatieve babyproducten. Het besluit van de jury, online stemmers en de uitkomst van de Mama Jurydag in januari bepalen uiteindelijk wie er wint. De winnaars worden vervolgens bekendgemaakt op de Negenmaandenbeurs. Op het Baby Innovatieplein zijn dan alle genomineerden te bewonderen.

Stemmen kan via www.babyinnovationaward.nl

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.