Winactie en review: bioplastic kinderservies JJ Rabbit

Word jij ook zo blij van een mooi ontwerp dat rekening houdt met het milieu? Zoals jullie konden lezen ging ik onlangs met haar peuter op trendspotting missie naar de Trademart. Op de kinderverdieping zag de kleine meid een tafeltje met vrolijke producten in primaire kleuren, ze rende erheen en begon te spelen. Navraag leerde dat alle producten op het tafeltje volledig biologisch afbreekbaar zijn. Kinderservies en speelgoed gemaakt van planten, wauw!

cuppie coozaa
Peuter speelt met BioSerie. Fotocredits: The Bio Products Company

Mijn nieuwsgierigheid was geprikkeld. De speeltjes op het tafeltje, de BioSerie van webwinkel Coozaa, bevatten absoluut geen aardolie, BPA, PVC of andere schadelijke stoffen. Daarnaast speelde mijn peuter restaurantje met het biologisch afbreekbare kinderservies van het merk JJ Rabbit. Veilige en functionele ontwerpen die de fantasie van kinderen prikkelen en zo helpen om het gezelliger te maken aan tafel. Het servies bestaat uit een vork en lepel, een beker met twee handvaten voor beginnende zelfstandig drinkers en een bord met vakje voor dipsauzen. In de beker, de Cuppie, is een dierfiguur verborgen dat tevoorschijn komt als er gedronken wordt. De testpeuter in kwestie kan al goed uit een beker drinken, maar is verzot op appelmoes en vanwege haar enthousiasme mocht zij een bordje uitkiezen om thuis te proberen. Polderpeuter koos een blauwe koe.

cuppie coozaa

De thuistest

Thuis maakte dochterlief de blits met haar mooie bord. Grote zus en papa waren een beetje jaloers. Ik vind het duidelijk een koe, maar mijn peuter blijft volhouden dat het een vis is. Ook goed. Het speciale dipvakje blijkt ideaal voor de appelmoes. Nu blijft dit goed gescheiden van de rest van het eten, waar het normaal vaak een rommelig drabje wordt op het bord. Het vlees van haar spiesje en de stronkjes broccoli heb ik later in kleinere stukjes gesneden. Dat had ik beter op mijn eigen bord kunnen doen, mijn mes liet helaas strepen achter op het biologisch afbreekbare bord. De vaatwasser bleek gelukkig geen probleem. Ook na meerdere vaatwasbeurten blijft het bord er netjes uitzien. De opstaande randen zijn erg praktisch, er gaat minder per ongeluk over de rand, erg fijn!

cuppie coozaa
Peuter test de DipPLATE van JJ Rabbit

Wil jij ook met JJ Rabbit aan tafel?

cuppie coozaa

Poldermama mag een Cuppie keuze verloten! Hoe maak je kans? Laat in een bericht onder deze blog of op facebook weten voor wie jij graag zo’n Cuppie wint en waarom en natuurlijk welke kleur je zou kiezen. Like de facebookpagina van Coozaa en van Marstyle en deel het bericht over deze winactie openbaar. Volgende week maak ik de winnaar bekend. Geen zin om te wachten? De DipPLATE is verkrijgbaar voor 9,99 euro in webwinkel Coozaa, de Cuppie kun je hier ook bestellen voor 8,99 euro.

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. sylvana zegt:

  Voor mijn zoontje van 1,5 jaar! De blauwe vind ik leuk!

 2. Jeltsje zegt:

  Super leuke Cuppie! Erg handig voor mijn kleindochter van 10 maanden oud. We gaan voor de groene.

 3. Jannie zegt:

  Ik doe graag mee voor mijn dochtertje van bijna 11 maanden oud die momenteel leert drinken uit een beker! Dit bekertje met twee handvaten, leuke verrassing op de bodem en van veilig materiaal zou ideaal voor haar zijn. De blauwe met pinguïn is erg leuk!

 4. Linda zegt:

  Ze hebben echt gaaf spul. Heb ook een keer een cuppie mogen weggeven. Groot gelijk dat je dochter daarop afrent.

 5. Dorine zegt:

  Voor mijn toekomstige neefje of nichtje die a la minute geboren kan worden;-) een goede start!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.