Review: Dermolin crème

Smeer na het douchen eens geen bodylotion, maar verwen jezelf met een bodycrème. Deze van Dermolin kost 9,99 euro, is parfumvrij, ph-neutraal een heel rijk van samenstelling waardoor hij goed hydrateert. Volgens Dermolin is hij ook geschikt voor de gevoelige huid en de huid met eczeem. Ik kreeg hem toegestuurd om te proberen voor mijn blog tezamen met een herstellende crème. Na het douchen heb ik meestal niet veel tijd of ik vergeet de crème te gebruiken, maar de herstellende crème pak ik vaak uit de kast!

Ik heb de bodycrème natuurlijk wel gebruikt en mijn huid voelde heel prettig aan daarna. De momentjes dat ik echt op mijn gemak in de badkamer sta zijn echter spaarzaam. Ik ben ook niet gewend om daarna iets te smeren, omdat ik bodylotion meestal niet zo fijn vind. Deze crème is een stuk luchtiger dan bodylotion en hij is parfumvrij. Maakt niet uit welk parfum je daarna wilt gebruiken dus.

winterhuid hand

Herstellende crème

Als gezegd pak ik de herstellende crème er vaak bij, is ook makkelijk aan te brengen voor het slapengaan. Ik gebruik deze crème voor mijn handen en de plekken onder mijn knieën. Why? Daarom heb ik mijn winterhanden gefotografeerd met ipad en neus… Best lastig! Zoals je ziet heb ik nu het kouder wordt veel last van een droge, rode en kapotte huid. Pijnlijk ook. Ik heb gewone handcrèmes geprobeerd, maar die prikken vaak. Deze van Dermolin is juist speciaal voor dit soort problemen bedoeld. Hij is erg vettig en dik en doet geen pijn bij het smeren. Hij doet iets langer over het intrekken dan een normale handcrème, maar doet goed zijn werk. Geen rode of pijnlijke handen meer bij het opstaan.

dermolin bodycreme

Bij mijn knieën heb ik last van ruwe plekken (voor een operatie vroegen de zusters zelfs of ik een fysiek zware baan had, ik doe kantoorwerk dus kun je nagaan). Hiervoor gebruik ik sinds kort de herstellende crème van Dermolin (9,49 euro) en de plekken worden inderdaad zachter en minder!

Gezien de prijs dus zeker het proberen waard, mocht je ook droge, ruwe plekken op de huid hebben…

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.