Hoe laat is het? Tijd voor een horloge!

“Mama, hoe laat is het?” Die vraag krijgen wij steeds vaker te horen. Onze kleuter wil dolgraag leren klokkijken. Inmiddels weet ze hoe de klok staat als het 6 uur is (tijd voor het Sinterklaasjournaal) en 7 uur (kinderbedtijd). We proberen eerst de hele en de halve uren bij te brengen. Ook met de houten speelklok die ook de seizoenen, dagen en maanden aangeeft (een educatief cadeau van oma en heel fijn). Maar nu heeft ze zelf een horloge!

lucardi

Deze bloggende mama kreeg namelijk de kans om iets moois uit te zoeken in de webshop van juwelier Lucardi. Dat viel nog niet mee… Ze hebben tal van leuke kettinkjes, lieve armbanden, kinderringen, schattige oorbellen en een enorm aanbod aan kinderhorloges. Mijn dochters hebben nog geen gaatjes in de oren (dat willen ze wel heel graag) maar ik smolt van de schattigheidsfactor op de pagina met kindersieraden. Deze webshop moet ik onthouden! Dacht meteen weer terug aan de oorbelletjes die ik zelf als kind kreeg en hoe blij ik hiermee was. Ook voor jongens zijn er trouwens stoere sieraden verkrijgbaar!

Bij Lucardi bestelde ik dit schattige cadeaudoosje met een prinsessenhorloge en een poezenknuffeltje.
Bij Lucardi bestelde ik dit schattige cadeaudoosje met een prinsessenhorloge en een poezenknuffeltje.

Zoals ik zei, het was lastig. Want al die leuke sieraden koos ik niet. Vanwege de interesse in klokkijken speurde ik naar iets moois op de kinderhorlogepagina van Lucardi. Voor leuke prijsjes zijn hier tal van mooie klokjes verkrijgbaar. Ik wilde er een speciaal moment van maken en koos daarom een luxe geschenkverpakking. Übercute in een roze blikje verpakt, spotte ik een schattig roze prinsessenhorloge van Regal mét ook nog eens een lieve knuffelpoes erbij. Dat ademt CADEAU!

Knuffelpoesje mag het horloge ook even passen. Is ie niet lief met zijn roze blingbling accenten? (De knuffel)
Knuffelpoesje mag het horloge ook even passen. Is ie niet lief met zijn roze blingbling accenten? (De knuffel)

En ze verdient een cadeau want ik ben reuze trots op haar, zeker na het gesprek met haar juffen dat ik zojuist had. Kan nog niet zeggen waarom, maar zodra dat wel kan lezen jullie het op mijn blog. Hoe vinden jullie hem? Weet je nog wanneer je zelf voor het eerst een horloge kreeg? Ik wel, mijn vader kwam laat uit zijn werk en mijn broertje (de jongste was nog te klein) en ik kregen een cadeau, een digitaal Swatch horloge. Wat was dat stoer! Wat voelden we ons groot!

Voor mijn peuter zat dit schattige knuffeltje in het pakket, ze heeft hem Flip genoemd.
Voor mijn peuter zat dit schattige knuffeltje in het pakket, ze heeft hem Flip genoemd.

Beer

Vanwege Sinterklaas krijg je op dit moment van Lucardi een gratis knuffel bij je bestelling. Die is heerlijk zacht! Wij kregen er ook één en hij heet Flip de Beer (peuterlief is nogal onder de indruk van de gelijknamige logeerbeer op het kinderdagverblijf en gaf hem deze naam). Ik vind de prijzen van de sieraden en horloges in de Lucardi webshop overigens goed betaalbaar, er zit iets tussen voor elk budget.

"Oh wat een mooi horloge!"
“Oh wat een mooi horloge!”

Winactie

Mijn facebookvolgers hebben al kunnen lezen dat ik een giftcard mocht verloten op mijn blog, maar dat ze een vergissing hebben gemaakt. In plaats van 2 kaarten van 25 euro om te verloten op 2 blogs, ontving ik 1 Lucardi giftcard ter waarde van maar liefst 50 euro! Die zal ik verloten op De Mama Company, houd die blog dus in de gaten. Ik zal de link hier en op mijn facebookpagina delen na plaatsing. Gezien de zieken hier in huis en een gepland ziekenhuisavontuur, weet ik niet of ik dat op woensdag ga redden, maar ik doe mijn best.

Detailfoto van de prinses.
Detailfoto van de prinses.
<3
<3

Ga jij meedoen aan deze leuke winactie?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.