OOTD: 3x Tom Du

Jullie hadden van mij nog de Outfits of the Day met kleding van Tom Du tegoed. Bij deze dus 3x Tom Du met alle kleding die ik shopte op mijn party. Zoals gezegd zocht peuterlief jurkje Myrthe uit, maar alle kleding is voor de kleuter dit keer. Beide meiden groeien lekker door en ik heb wat jurkjes uit de kast van de oudste naar die van de jongste verplaatst. Voor haar zocht ik dus items uit in maat 116-122.

DSC_0101

Ze draagt nu maat 110-116. Sommige 110 wordt te klein of te kort, maar sommige kleding in maat 116 valt nog te ruim. Zoals je ziet valt de kleding van Tom Du ook al is het op de groei heel erg mooi. De mouwen van het jurkje zijn door het ontwerp goed om te slaan. Bij de bijpassende legging valt het ook niet op dat hij wat lang is.

Tom Du jurk Myrthe
jurkje Myrthe

Ik vind zelf de combi van de glinsterende pailletten op de gebloemde stof erg leuk. Toch is de jurk niet te druk door de effen mouwen en effen legging. Jurk Myrthe kost 29,95 euro, de legging Marly was 15,95 euro.

DSC_0022
shirt Emily

Shirt Emily (19,95 euro) vond ik erg leuk vanwege het strikje erop en de kleine glimmertjes. Verder leek de oudroze kleur in combinatie met donkerbruin me gaaf in combinatie met de blonde haren van mijn meisjes. En die warme knuffelige bodywarmer die ik erbij shopte is zo leuk! Ideaal voor de echt koude dagen. Bodywarmer Mimi is wel wat duurder met 32,95 euro.

DSC_0026

DSC_0028

Wat een plaatje zo hè, in dit setje? Verliefd op mijn dochter, haha.

Deze gave trui kwam van de koopjestafel
Deze gave trui kwam van de koopjestafel

Het laatste item dat ik shopte is deze trui, de naam weet ik niet, maar hij was afgeprijsd naar 11,95 euro. De kleding van Tom Du staat erom bekend lang mooi te blijven. Met deze kleding – iets op de groei, maar ook nu al perfect te dragen – zal dus zeker mijn twee dochters meegaan. Ik gok dat het 1,5 tot 2 jaar in elke kledingkast gaat hangen, wat betekent dat we er in ons gezin 4 jaar plezier van zullen hebben. Als ik de kenners mag geloven in mijn kennissenkring, kan ik er daarna gerust nog andere meisjes blij mee maken.

Wat vinden jullie van mijn shopsels? Als je zelf hebberig bent geworden, boek dan een party via Tom Du. Je kunt niet online bestellen. Hoe zo’n party verloopt lees je in de blog die ik hierover schreef.

ms_disclaimer

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.