OOTD: Zendee relaxt en mooi + winactie (gesloten)

Een bewogen week voor Poldermama, jullie merken het al aan de blogjes denk ik. Laten we de week gezellig afsluiten met een Outfit of the Day bericht 🙂 (daar staat OOTD dus voor). Dit keer zijn niet mijn dochters in het nieuw gestoken, maar ikzelf! Op mijn werk ga ik voor netjes, maar thuis draagt deze mama graag iets dat comfortabel en makkelijk zit zodat het geen probleem is om mee te hinkelen op het schoolplein of met de Duplo te bouwen op de grond.  Mijn nieuwe jurk van Zendee zit heeeeeeerlijk, ik vind hem super en kreeg ook al verschillende complimentjes toen ik hem aan had. Wat vinden jullie ervan?

zendee

Lange vrouwen

Zendee, bekend om haar unieke sportieve jurkjes, heeft de collectie uitgebreid met jurkjes voor de langere vrouw. Want zie maar eens een hip jurkje te vinden als je langer bent dan gemiddeld. Daarnaast is de webshop uitgebreid met basics zoals shirts en leggings, waarmee je samen met de jurkjes perfect kunt mixen en matchen. Kijk hier voor de collectie langere jurken! Zendee heeft deze dit najaar bij wijze van proef aan de collectie toegevoegd.

Zendee
Ideaal om gekke spelletjes met de kinderen te doen 🙂

Zelf ben ik met mijn 1.67 meter niet zo lang, dus ik heb een normale maat M uitgekozen. Het is jurkje Fata Viola dat ik draag. Van mezelf heb ik een beetje een buikje, maar de jurkjes kleden goed af. Dit is overigens niet mijn eerste Zendee jurkje, want ik ben gek op het spotten van kleine onbekende merken en heb twee terug zelf al een Zendee aangeschaft. Die is donkergrijs met groene banden en heeft een col met sportieve touwtjes eraan. Ook daar kreeg ik destijds leuke reacties op, vooral van bevriende mannen trouwens! Het merk Zendee bestaat nu 3 jaar en het is een klein label, dus als het voor jou nog onbekend was, is dat niet zo gek.
DSC_0079

Vrouwelijk, stoer en soms met een vleugje retro
Ontwerpster Zefanja van Zendee houdt geen rekening met mode-invloeden, ze volgt haar eigen stijl. Vrolijke basiskleuren worden gecombineerd met een contrastkleur of een grappig detail. Dit maakt de kleding tijdloos. De jurken zijn op verschillende manieren te dragen: sportief met sneakers, casual met slippers maar ook met mooie enkellaarsjes of hoge laarzen. Aan de kwaliteit worden hoge eisen gesteld. Alle kleding wordt gemaakt van jersey en draagt heerlijk comfortabel. De kleding is vrouwelijk, een tikkeltje stoer en soms een vleugje retro. Kleding waarin je je vrij kunt bewegen en die geschikt is voor elk type vrouw.

De kleding van Zendee wordt geproduceerd binnen de Europese Unie, zonder kinderarbeid. Bovendien zijn de doorlooptijden kort, waardoor ontwerpen die vandaag bedacht zijn, over een maand in de webwinkel kunnen liggen.

DSC_0034

Winactie

Ken jij Zendee al? Nee? Surf dan nu naar de webshop en snuffel daar tussen alle leuke items. Vertel mij welk item jij graag zou willen winnen. Misschien wel zo’n jurkje voor de langere vrouw? Of ook de Fata Viola? En welke activiteit zou jij in je nieuwe Zendee doen als jij de winnaar bent? Laat hieronder een reactie achter en maak kans. Zendee stelt namelijk een item naar keuze beschikbaar voor deze winactie. Je maakt dus kans op jouw eigen favoriet!

Vlak na ontvangst werd mama's nieuwe jurk al ingepikt...
Vlak na ontvangst werd mama’s nieuwe jurk al ingepikt…
Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.