Filmtijd: Thomas de Trein + Winactie (gesloten)

Thomas de Trein, wie kent hem niet? Het schattige treintje beleefd op televisie allerlei onschuldige avonturen. Op 29 september kwam zijn nieuwste film uit: Sodors Legende van de Verloren Schat. Wij keken deze film en mogen er ook een dvd van verloten!

De hoofdrolspeler in deze film is uiteraard de jonge stoomlocomotief Thomas. Hij komt vaak in de problemen, omdat hij zaken wil opknappen die beter door volwassen treinen gedaan kunnen worden. Sinds 29 september is Sodors Legende van de Verloren Schat verkrijgbaar op dvd en als blogmama kreeg ik hem thuisgestuurd voor een review. Leuk detail is het Thomas Doeboekje dat in de dvd-hoes zit met kleurplaten en doolhofjes, mijn meiden gingen er direct mee aan de slag!

Thomas de Stoomlocomotief is ook dagelijks te zien op RTL Telekids.

Verhaal

Een spannend nieuw avontuur, waarin Thomas afreist naar Sodor voor een zoektocht vol verrassingen. Thomas en zijn vrienden vinden op Sodor namelijk een oud piratenschip, wat hen hopelijk zal leiden naar een ware piratenschat. Echter komen Thomas en zijn vrienden al snel in de problemen. Zal Thomas de schat op tijd weten te vinden?


Wat vonden wij ervan?

Mijn peuter vond hem te spannend. Er zijn veel scènes in het donker en de film heeft erg veel spannende momenten. Voor mijn kleuter was dit juist erg leuk! Zij genoot ervan dat de film spannend was, terwijl haar zusje iets anders ging doen. Thomas sluipt erg veel ’s nachts rond en hij luistert ook niet zo goed naar de dikke conducteur, bovendien gebeuren er spannende dingen omtrent een verborgen schat. Op een gegeven moment loopt er ook wel erg veel mis voor Thomas, vond ik. Je moet ervan houden. Het is een echte jongensfilm. De film duurt een uur en kost 11,99 euro op dvd.

Winactie

Heb jij een kleine Thomas-fan in huis? En zijn jullie nieuwsgierig naar het nieuwe avontuur van Thomas en het leuke doeboekje? Laat een berichtje achter en maak kans op de dvd. Vergeet niet om over een week even de uitslag te bekijken. Als de winnaar niet binnen een week reageert, wordt er een andere winnaar geloot.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.