Wat zit er in Poldermama’s luiertas?

Eens in de zoveel tijd mest ik de luiertas grondig uit. Ik prop er vanalles in en net als ik iets nodig heb, blijkt dat nu juist dit handigheidje er niet meer in zit. En toch weegt het ding…veel! Haha. Hebben jullie daar ook last van? In de afgelopen 4,5 jaar heb ik al diverse luiertassen versleten. Ook mijn huidige tas was dringend aan vervanging toe. Gelukkig mag ik van Kidzroom de Bowling Bag voor ervaren mama’s reviewen! Die titel klonk heel spannend en ik had er zelf geen plaatje bij, maar wat een ruime tas zeg. Lees je mee? 🙂

Bowling Bag van Kidzroom: papavriendelijke kleuren
Bowling Bag van Kidzroom: papavriendelijke kleuren

In de nieuwe Kidzroom tas – die qua kleurstelling wat meer papa-vriendelijk is dan mijn oude – zitten verschillende handige vakjes om je spullen overzichtelijk op te bergen. Plus een verschoningsmatje, handig want in mijn oude tas heb ik een ander matje gestopt omdat er geen een bij zat. Toch wel een must voor een ‘luier’ tas.

Inclusief verschoningsmatje
Inclusief verschoningsmatje
What's in the bag?
What’s in the bag?

Met de overgang van zomer naar winter, werd het tijd de oude tas uit te mesten en de nieuwe in gebruik te nemen. Zoals je ziet was dat hoognodig. Waarom sjouw ik in vredesnaam 2 flessen zonnebrand mee? Ook die berg haarelastiekjes en clipjes kan wel wat minder. Voor korte broeken en t-shirts is het nu veel te koud en waar zijn de onderbroeken en luiers gebleven? En waar is de insectenbeetpen die ik graag bij de hand houd?

Mijn versleten tas
Mijn versleten tas

Musthaves in de luiertas

In ieder geval is de nieuwe tas van Kidzroom ruim genoeg voor al mijn spulletjes. De geurzakjes voor stinkluiers blijken ook ideaal voor natte onderbroeken of zwemspullen als je onderweg bent, echt een musthave in de luiertas vind ik. Ook de tekenspullen (goed het kan iets minder) en bellenblaas zijn fijn als entertainment. Het aantal zakdoekjes heb ik teruggeschroefd, haha. Maar de pleisters en Sinaspril houd ik erin. Je weet nooit of je het nodig hebt.

Alles past netjes in de nieuwe Kidzroom tas en ook deze aanvulling kon er makkelijk nog bij.
Alles past netjes in de nieuwe Kidzroom tas en ook deze aanvulling kon er makkelijk nog bij.

Ik ben erg blij met deze nieuwe tas. Nu ik hem minder vaak gebruik, hoeft hij ook niet zo groot te zijn. Bovendien zit er nog slechts 1 dochter in de luiers. Ondanks dat deze bowlingbag minder groot is dan de bigsize luiertas die ik hiervoor gebruikte, vind ik hem nog erg ruim! Zeker in vergelijking met mijn allereerste luiertas, die bij onze Quinny kinderwagen zat, die was net te klein. Deze bowlingbag is perfect van formaat, zeker als er maar voor 1 kind spullen in hoeven.

Verzamel jij in de loop der tijd ook zoveel troepjes in je luiertas? Of ben jij wat meer georganiseerd?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.