Poldermama’s OOTD

Poldermama is weer een werkende mama. Na een jaar thuis ging ik deze week weer aan de slag. Op mijn eerste werkdag voelde ik me ietwat underdressed. Zo lang niet meer op kantoor geweest (bij mijn laatste baan werkte ik vanuit huis)… En de andere dames zagen er allemaal zo hip en verzorgd uit. Ik MOEST shoppen!

vero moda

Dat was nog even lastig, want de rekeningen van de kinderopvang zijn al binnen. De kinderopvangtoeslag krijgen we hopelijk aan het eind van de maand… Low budget iets vinden dat er netjes en modieus uit ziet, was mijn missie. En het moest snel, want ik shopte met mijn peuter die ervan baalde dat er geen speelhoekje was in de Vero Moda. Peuterlief vond alles prachtig en stoer, dat mama nu net even niet passend vond in een zakelijke omgeving. Toch was ik binnen 10 minuten weer buiten mét low budget ‘Outfit of the Day’ zoals ze dat noemen in bloggersland.

Bij Vero Moda dus, rok 10,95 en top 29,95. Vandaag meteen aangetrokken en ik voelde me veel meer op mijn gemak. Wat vinden jullie ervan?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.