Poldermama’s OOTD

Poldermama is weer een werkende mama. Na een jaar thuis ging ik deze week weer aan de slag. Op mijn eerste werkdag voelde ik me ietwat underdressed. Zo lang niet meer op kantoor geweest (bij mijn laatste baan werkte ik vanuit huis)… En de andere dames zagen er allemaal zo hip en verzorgd uit. Ik MOEST shoppen!

vero moda

Dat was nog even lastig, want de rekeningen van de kinderopvang zijn al binnen. De kinderopvangtoeslag krijgen we hopelijk aan het eind van de maand… Low budget iets vinden dat er netjes en modieus uit ziet, was mijn missie. En het moest snel, want ik shopte met mijn peuter die ervan baalde dat er geen speelhoekje was in de Vero Moda. Peuterlief vond alles prachtig en stoer, dat mama nu net even niet passend vond in een zakelijke omgeving. Toch was ik binnen 10 minuten weer buiten mét low budget ‘Outfit of the Day’ zoals ze dat noemen in bloggersland.

Bij Vero Moda dus, rok 10,95 en top 29,95. Vandaag meteen aangetrokken en ik voelde me veel meer op mijn gemak. Wat vinden jullie ervan?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.