Als je kleuter mee gaat mystery shoppen…

Vanmorgen mocht ik weer een mystery shop bezoekje afleggen. Mijn kleuter ging mee en ik hoopte maar dat ze zich niet hardop af zou vragen of het wel klopte wat ik zei. Ik moest een nogal specifiek vragen scenario volgen, haha. Maar het ging goed. Ze zei gelukkig niets.

mystery shop finds
Tenminste, niets…? Ze was erg geïnteresseerd in het speelgoedaanbod van deze winkel. Eigenlijk wilde ze alles wel graag hebben. Aangezien we toch een bepaald shopbedrag vergoed kregen, heb ik op 1 punt toegegeven. Leuk zijn ze hè? Beeldjes van Frozen om te beschilderen voor haarzelf en haar zus. Mocht het weer omslaan, kunnen ze daar fijn mee aan de slag. Ze waren met 4 euro nog aardig prijzig, vond ik. Normaal gesproken had ik ze laten liggen, maar nu viel dat binnen het shopbudget 🙂

Canva

Wanneer de dames ermee aan de slag gaan post ik weer een foto. Heb vandaag een nieuwe app geïnstalleerd waar ik voor mijn blog mooie plaatjes mee kan maken, Canva het heet. Hoe vinden jullie mijn eerste probeersel? Eens kijken of ik mijn blog hiermee iets professioneler kan maken. Ben nu toch alweer ruim een half jaar bezig tenslotte.

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, ik voel me het glitterkanon dat jouw leven opleukt of in ieder geval een bende van glitters achterlaat. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om door het leven te sprankelen als en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, ondernemer en co-ouder van 2 leuke dochters van 10 en 11 jaar. Ze schelen maar 15 maanden en zijn dikke vriendinnen, maar toch zo verschillend. Je leest hier over ondernemen, fijne perks in het leven, bijzondere ervaringen en leuke dingen.

Geef vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Haha, soms neem ik de oudste (bijna 9) mee mystery shoppen, die is zo kritisch en die vind het zo spannend. En toch ziet ze andere dingen dan ik of onthoud ze iets beter. Liever ga ik alleen en ben ik helemaal in mijn nopjes.

    Via welk bedrijf mocht je Mystery shoppen? Ik mag komende week naar de Etos voor twee adviesgesprekken.

    1. Marguerita78 zegt:

      Multi value, ik ga straks naar de Aldi 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.